2024-07-23
2024-07-24
 • Szálláshelyek

Malomgát Panzió

Sepsiszentgyörgy, Malomgát utca 5 szám, Sepsiszentgyörgy, CV 520010, Romania Térkép

Ha átutazik Sepsiszentgyörgyön, vagy a környékre kíváncsi, ahol számtalan borvízforrás és fürdő várja az idelátogatót, szálljon meg a kétcsillagos Malomgát Panzióban.

A Malomgát Panzió Sepsiszentgyörgy szép, csendes környezetében, a városközponttól alig öt perc járásra várja vendégeit. A szállás 3 vendégszobával (8 férőhely) áll az érdeklődők rendelkezésére. A panzió területén Wifi működik, a szobákban és nappaliban TV, a konyha közös használata biztosított, az udvaron parkolni lehet.

Ötven kilométeres körzeten belül sok a látnivaló akár Brassó irányába, akár a Szent Anna tó felé indul el, netán Kovásznára, a "Tündérvölgybe" igyekszik vagy Gelencén az ősrégi templomra kíváncsi a látogató. Városunkban minden évben megrendezik a „Szent György Napokat" rengeteg kulturális ajánlattal és színes vásárral.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Konyha, konyhasarok

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 3 (1 db kétágyas, 2 db háromágyas), összes férőhely: 8 fő, fürdő, zuhanyzó: a folyosóról nyílik, felszerelt konyha, kert, grillező

Tevékenységek

Túrázás, téli sportok, vadászat, horgászat, lovaglás

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, ágyneműcsere, takarítás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).