2024-07-23
2024-07-24
 • Szálláshelyek

Ezüst Fenyő Vendégház

Alsósófalva, Főút 292, Alsósófalva, HR 537243, Romania Térkép

Az Ezüstfenyő Vendégház a Parajd községhez tartozó Alsósófalván találjuk, a parajdi wellness fürdőtől, sós fürdőtől és sóbányától mindössze 5-600 m-re. A szálláshely kitűnően alkalmas olyan kisebb családok, 2-4 fős kis csoportok elszállásolására, akik a csendes környezetet részesítik előnyben.

A családi ház emeletén 2 vendégszoba, fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A szállás központi fűtéssel, állandó hideg-melegvíz, internet, hűtőszekrény áll a vendégek rendelkezésére. A biztonságos parkolás a vendégház zárt udvarán vagy a garázsban lehetséges. Az udvaron van lehetőség tábortűz rakására, illetve flekkenezésre. A nagy kertben van sátorhely, sátorozásra lehetőség vagy akár lakókocsi fogadására is. 

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Kisállat bevihető

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 2 (2 db. 2 ágyas szoba), összes férőhely: 4 fő, fürdőszoba: 1 db., kert

Tevékenységek

Túrázás, kerékpározás, részvétel a tánctáborban, kirándulások

Szolgáltatások

Fűtés, grillezési lehetőség, sátorozási lehetőség, lakókocsi elhelyezés

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

-

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).