2022-05-21
2022-05-22
 • Szálláshelyek

Erdély-Lak Kulcsosház

Zeteváralja, N/A, Zeteváralja, HR 537300, Romania Térkép

Az Erdély-Lak, Zeteváralján található a Nagy-Küküllő mentén, a hajdani legendás Zeta vár lábánál. A Székelyudvarhelytől alig 18 km-re fekvő települést szép lankák koszorúja, szelíd dombok íve övezi és a fenséges Hargita hegy vigyázza. A táj hívó és egyben marasztaló, csodálatos szép faragott kapuival, régi templomaival és barátságos lakóival. Ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra az ön, Családja és Barátai számára. Közúti forgalomtól távol eső hely. Az Erdély-Lak 130 m2 beépített lakófelülettel rendelkezik, amely egy 5.000 m2 alapterületű telekre épült. Kétszintes téliesített faházról van szó.
Az alsó szinthez tartozik:
* Egy felszerelt konyha + főzőkonyha, sütési, főzési, tárolási lehetőségekkel. A főzés gáztűzhelyen történik. Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök biztosítva vannak.
* A konyhából a nappali-ebédlőbe jutunk, ahol egy televízió (műholdas programokkal - 10 magyar nyelvű csatornával) áll az önök rendelkezésére.
* A fürdőszobához zuhanyzó, kézmosókagyló, vízöblítős WC tartozik, állandó hideg-melegvíz szolgáltatással.
* Az alsó szinthez tartozik a beépített terasz 21 m2 -en valamint a fedett terasz 12 m2-en.
A felső szinten:
* 4 hálószoba található mindenik külön bejárattal, 2-2 ággyal valamint szobánként 1 pótággyal .
* A fürdőszobához zuhanyzó, kézmosókagyló, vízöblítős WC tartozik, állandó hideg-melegvíz szolgáltatással.
Az udvar:
* széleskörű szabadidős tevékenységeknek felel meg. A játszani vágyók focizhatnak, kosárlabdázhatnak, láb teniszezhetnek, tollas labdázhatnak, miközben a szabadtéri tűzhelyen bogrács, grillezett ínyencfalatok készíthetőek. Aki elég hozzáértő a búbos kemencébe házi kenyeret, süteményt is készíthet.
A meleg nyári napokon az udvaron lévő 4 m átmérőjű medence vizébe hűsölhet vagy a kerti szabadtéri zuhanyzó enyhíti hőségét.
Az est eljövetelével tábortűz rakás is lehetséges. Az udvar bekerített, parkolási lehetőséggel. Gondnok felügyeli a területet.
A ház központi fűtéssel van felszerelve + egy kandalló a nappaliban. A fűtés fával történik. A hálózati vizet magaslaton lévő forrásból szabadeséssel nyerjük. Érkezéskor a ház elő van készítve a vendégek fogadására.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Medence
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Konyha, konyhasarok
2022-05-21
2022-05-22
 • 1Kulcsosház ár
 • 2Vendég info és fizetés
 • 3Megerősítés

8 Kulcsosház

Felszereltség

Általános

Emeletek száma: 1, összes férőhely: 8 (4 db 2 ágyas + szobánként 1 pótágy), fürdőszoba: 1+1 db (földszint és emelet; mindkettőben kézmosókagyló, tusoló, wc), kert, grillező, bogrács, játszótér, medence, konyha

Tevékenységek

Túrázás, fürdőzés, téli sportok (szánkózás, sízés), horgászat, tábortűz, darts, sportolási lehetőség: tollaslabda, kosárlabda, foci, lábtenisz, fürdés, helyi nevezetességek megtekintése

Szolgáltatások

Fűtés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.