2024-07-23
2024-07-24
 • Szálláshelyek

Emy Vendégház

Parajd, Nádasfő, 191., Parajd, HR 537240, Romania Térkép

Az Emy Vendégház Parajd központjához közel, Korond felé kivezető főút mentén helyezkedik el, mintegy 600 m-re a parajdi sóbányától. Közel van sós strand, a wellness központ, a sószoros, valamint Korond (7 km), Szováta (10 km), Farkaslaka (25 km), Székelyudvarhely (35 km).

A családi ház emeletén 4 db vendégszoba áll a vendégek rendelkezésére, egy közös nappali, étkező helység-konyhasarok.

Minden szobához, saját, szobából nyíló fürdőszoba tartozik, s az egész vendégház új és korszerű bútorzattal rendelkezik.

A zárt udvar 2-3 személygépkocsi parkolására alkalmas, a kertben filagória, gyerekjátékok állnak a vendégek rendelkezésére.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad

3 Háromágyas szoba

Felszereltség

Általános

szobák száma: 4 (3 szoba 3 ágyas, 1 szoba 4 ágyas), helyek száma: 13 , fürdőszoba / WC: 4/4, konyha, kert

Tevékenységek

túrázás, gyógykezelések, horgászat, vadászat, fürdés, téli sportok

Szolgáltatások

fűtés, melegvíz, gyermekjátékok, filagória, grillsütő, ágynemű csere és takarítás igény szerint

Internet

van

Parkolás

privát parkoló

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).