2021-06-14
2021-06-15
 • Szálláshelyek

Dániel Kastélyszálló

Olasztelek, 215 szám, Olasztelek, CV 527058, Romania Térkép megjelenítése

A Dániel KastélySzálló a Barótot Székelyudvarhellyel összekötő 131-es számú megyei út mentén, Barót városától mindössze 2 kilométerre fekvő Olasztelek falu központjában helyezkedik el, közel a református templomhoz. Amint azt a falu neve is mutatja, a falu népessége erős talján gyökerekre vezethető vissza. Ezt igazoljak a faluban leggyakoribban előforduló Markó vagy Kolumbán nevek is. Olasztelek, a Baróti medence és egyben Kovászna megye északnyugati csücskében helyezkedik el, a Vargyas patakának az alsó folyása mentén.

Köröskörül a Keleti-Kárpátok hegyvonulatai övezik a vidéket: míg nyugaton és észak-nyugaton a Persány hegység mészkő vonulata zárja a horizontot, addig észak-keleten és keleten a Dél-Hargita fenyveseire nyúlik nagyszerű kilátás; keleten a Baróti hegység erdős lankái zárják a kört. Vulkáni utóhatások és karsztjelenségek százai tarkítják a vidéket: lapok, borvizek, mofetták, a Vargyasi Szoros mészkőfalai és több kilométeres barlangrendszerei.

A kastelyszálló megközelíthető Udvarhely irányából a 131-es számú megyei út mentén; Sepsiszentgyörgyöt Csíkszeredával összekötő E 578/DN 12 – ról Mikóújfalunál Barót irányába kanyarodva a 122-es megyei út mentén; a Brassót Marosvásárhellyel összekötő E 60/DN 13 – ról Szászmogyorosnál Barót irányába kanyarodva a 103 E+103 G megyei utak mentén.

A szálláshely leírása: Tágas lakosztályok és meghitt szalonok, vaskos falak és kecses boltívek - tagadhatatlan kastélyhangulat. De nem múzeumban feszengünk, a kényelmes, hangulatos enteriörök igazi feltöltődést biztosítanak. A berendezés a reneszánsz kastély szellemét idézi úgy, hogy közben kielégíti a modern kor legmagasabb kényelmi igényeit. A felhasznált anyagok nem változnak, ugyanazok mint több száz évvel ezelőtt, de a felhasználási mód, az alkalmazott technológiák a jövőt idézik: tökéletesen csiszolt felületek találkoznak a több százéves fával, az újonnan vágott kőlap hajszálpontosan simul korábban hasított önmagához, a sárgarézburkolat egyszerre high-tech és múltidéző, a tradicionális motívumokkal díszített textíliák selymesen puhák. A koncepció ugyanaz, és mégis minden szoba külön élmény, külön történet...

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Akadálymentesített
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
 • Minősített szálláshely
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reptéri transzfer
 • Vendéglő
 • Bár
 • Reggeli
 • Konferencia terem

2 Standard kétágyas szoba

2 Superior kétágyas szoba

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: 8 db kétágyas szoba, összes férőhely: 16 (+ 6 hely pótágyon), fürdő, zuhanyzó: minden egyes szobának külön fürdőszobája van, bár, borpince, nyári kert, kerti bútor, játszótér, grillező, könyvtár, kábel TV, étterem, rendezvényterem

Tevékenységek

Lovaglás, hintózás, szekerezés, túrák, kerékpározás, sziklamászás, helyi nevezetességek megtekintése, off-road túrák

Szolgáltatások

Fűtés, szobaszervíz, reptéri transzfer, transzferszolgáltatás, vasalási szolgáltatás, mosóda, concierge-szolgáltatás, ételek különleges étrendűeknek

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

SR_CUSTOMFIELD_CHECKIN_TIME

16:00-21:00 óra között

SR_CUSTOMFIELD_CHECKOUT_TIME

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

SR_CUSTOMFIELD_CHILDREN_AND_EXTRA_BEDS

Egy 6 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat már meglévő ágy használata esetén. Az összes 2 éves kor alatti gyermek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén. Az összes 12 éves kor alatti gyermek után éjszakánként 93,38 RON kerül felszámításra pótágy használata esetén. Az összes további idősebb gyermek vagy felnőtt után éjszakánként 140,06 RON kerül felszámításra pótágy használata esetén. A szobákban legfeljebb 2 pótágy helyezhető el. Pótágy vagy kiságy elhelyezésére csak külön kérésre van lehetőség. A kérést a szállásadónak jóvá kell hagynia. A kiegészítő szolgáltatások árát a foglalás teljes összege nem tartalmazza.

Háziállatok

Nem vihető

Hitelkártya

Visa, Maestro, Mastercard

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat