2024-07-23
2024-07-24
 • Szálláshelyek

Bogi & Boró Vendégház

Felsősófalva, Csonta utca, Felsősófalva, HR 537244, Romania Térkép

Parajdtól 2 km-re lévő Felsősófalván várja vendégeit a Bogi és Boró Vendégház. A Vendégház egy nyugodt, csendes festői környezetben terül el, ami tökéletes választás a természet közelségét kereső, kikapcsolódásra és pihenésre vágyakozóaknak. A környezet, a falu és Parajd közelsége sok programlehetőséget biztosít, azoknak akik a pihenés mellett aktív programokban is részt kívánnak venni. A parajdi sóbányába látogatóknak a Bogi és Boró Vendégház közvetlen utazást, transzfer járatot biztosít.

A Bogi és Boró Vendégház 4 db 2 ágyas szobákkal várja vendégeit. A felszerelt szobákhoz konyha, fürdőszoba tartozik, illetve minden szobában CATV és WIFI internet van.

Vendégek kényelmét szolgáló, új építésű szobák egész évben szeretettel várja vendégeit!

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad

3 Kétágyas szoba (pótágyazható)

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 4 (4 db kát ágyas + 2 db pótágy), összes férőhely: 10 fő, fürdőszoba (zuhanyzó, wc): 4, TV, konyha

Tevékenységek

Sütögetés az udvarban: pisztráng, flekken, bogrács, miccs, stb., gyalogtúrázás a környéken (sóhegy - sókanyon), fürdőzés (Szováta, Parajd), gyógykezelés (Parajdi Sóbánya, szovátai Medve-Tó), csillagtúrázás, gombaszedés

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, filagória, grillsütő, gyermekjátékok

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).