2024-04-20
2024-04-21
 • Szálláshelyek

Atos Panzió

Hármasközség, Főút, Nr. 312, Hármasközség, MS 547271, Romania Térkép

Atosfalva – panziónk névadója, Csókfalvával és Szentistvánnal együtt Hármasfalut, egy jellegzetes erdélyi székely falut alkotnak Maros megyében, Erdély szívében. A főúton haladva, az Atos Agroturisztikai Panzió könnyen megtalálható a 312 szám alatt.

Vendégeinket 5 szobás (3 duplaágyas és 2 franciaágyas), igényes, egyszerű eleganciával berendezett, otthonos, fürdőszobákkal, 70 csatornás kábel tv-vel és wi-fi –vel, saját parkolóval ellátott takaros kis panzió várja, friss reggelivel, amit a közös konyha – ebédlőben vagy nyáron a teraszon, szolgálunk fel.

Az Atos Panzió turisztikai adottságait Szováta, mint közismert turisztikai központ (15 km), a parajdi sóbánya (20 km), Marosvásárhely ( 45 km) és a Bözödi-tó (5 km) közelsége nyomatékosítja.

A panzióban nemcsak szálláslehetőséget ajánlunk, hanem az általunk folytatott mezőgazdasági tevékenységek, valamint a falusi élet megismerésének lehetőségét is. Az ideérkező vendégek bekapcsolódhatnak a család mindennapi tevékenységeibe (szántóföldi nagykulturák, energiafűz, szőllős, gyümölcsfák, zöldségeskert, háztartás, favágás, stb.).

Az étkezés, ha a vendég igényli, a családdal együtt történik. Továbbá lehetőségük nyílik fürdésre, halászatra és gyalogtúrákra, a modern világ befolyásaitól mentes természetben.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Kisállat bevihető
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Konyha, konyhasarok

3 Kétágyas szoba (pótágyazható)

2 Franciaágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 5 ( 3 db franciaágyas, 2 db különágyas pótággyal), összes férőhely: 12, fürdő, zuhanyzó: 6, kert, kábel TV, nyári terasz, konyha-ebédlő

Tevékenységek

Gyalogtúrák, a település megtekintése, részvétel mezőgazdasági munkákban, fürdés, halászat

Szolgáltatások

Fűtés, étkeztetés, mezőgazdasági munkálatok bemutatása

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető(csak az udvarba)

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).