Szabad szálláshely keresése

A jobboldali keresőblokkok valamelyikével vagy főmenü Szállás keresése térképen menü vagy almenüi segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szálláshelyet (akár többet is).  A szállásfoglalás megrendelését írásban (e-mail, fax, ill. levél) vagy az on-line szállásfoglalási űrlapon tudjuk elfogadni. A visszaigazolás a szállásadóval történt egyeztetés után email-ben ill. levélben történik. Kérjük, tekintse meg a szállásfoglalási szolgáltatásunk általános feltételeit is!

Tippek keresésre:

- ha már tudja, hogy melyik településen akar szállásolni, akkor a jobboldali Szállás gyorskereső  blokkban, a legördülő menüben válassza ki a megfelelő települést, és kattintson a Keresés gombra (szűkítheti a találatot a szállástípus megadásával)
- ha a település nem számít, például csak szállodában vagy kulcsosházban akar megszállni, akkor kérjük adja meg a fentebb említett blokkban a szálláshely típusát
- ha pontosan tudja már az utazása periódusát, akkor kilistázhatja a szabad szálláshelyeket leszűkítve akár településekre vagy szállástípusokra, illetve ezek kombinációjára a Szabad periódusok keresőblokk segítségével.
- a baloldali blokkokban megtalálhatja a Legújabb, Frissített, szálláshelyet, illetve naponta véletlenszerűen megjelenítsünk egy szálláshelyet (jobboldali Szálláshely ajánló blokk).
- a Szállás Tippek baloldali menüre kattintva 5 db véletlenszerűen kiválasztott szálláshelyet jelenít meg az oldal.

Ha a szálláshely megfelel az igényeinek, akkor két lehetőség közül választhat:

  • igénybe véve szállásfoglalási szolgáltatásunkat, rákattinthat az Szállásfoglalás linkre, gombra  megbízva cégünket a szállásfoglalás lebonyolítására. Szállásfoglalásra a honlapunkon meghirdetett árból 10% fizetendő foglalóként (hacsak nincs más megállapodás a szálláshellyel vagy programszervezővel; ez helyenként nagy csoportoknál vagy ünnepi periódusokra jellemző - ez esetben kérjen ajánlatot Ügyfélszolgálatunktól); a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő készpénzben (szállásonként lehet eltérő, de általában bármilyen valutanemben lehet fizetni; EUR, HUF, RON; illetve helyenként előre, utalással is) az EUR aktuális árfolyamán.
    * Esetenként előfordulhat, hogy nem talál a szállásleírásban megjelenített ár az űrlap által kiszámolt árral (ez kulcsosházak vagy szobafoglalás /tehát nem főre szóló foglalás/ esetén fordulhat elő, főleg, ahol gyerekkedvezmény is van); ezt a visszaigazoló emailben korrigáljuk, illetve a kulcsosházak esetében a meghirdetett gyerekkedvezmények a helyszínen érvényesítendők.

         A foglaló az alábbi számlaszámra utalható:

         - S.C. SeklerTravel Marketing S.R.L.

         Sediul: sat. Ocna de Sus, com. Praid, Nr. 434/A, jud. Harghita

         CUI: 22301918 din data de 23.08.2007.

         Nr. de inreg.: J19/718/22.08.2007.

         OTP Bank Romania - Suc. Odorheiu-Secuiesc

         Str. Kossuth Lajos nr. 20

         Bankszámlaszámok

         EUR RO07 OTPV 2610 0018 4867 EU01

         HUF RO54 OTPV 2610 0018 4867 HU01

         RON RO50 OTPV 2610 0018 4867 RO01

 

Szállásközvetítés esetén, miután megkaptuk a szállásfoglalás paramétereit, leellenőrizzük a szálláshely tényleges foglalhatóságát, s ha a szálláshely a kért periódusra vállalja az elszállásolást, akkor megküldjük mindkét félnek a szállásfoglalási okmányokat.

Abban az esetben, ha megtörtént az elektronikus (bankkártyás) utalás még a szállás tényleges foglalhatósága leellenőrzése előtt, de a szálláshely nem fogadóképes, akkor megpróbálunk más, hasonló szálláshelyet ajánlani. Ha nem sikerült megfelelőt találni a partneri körünkben, s a vendég eláll a foglalástól, akkor a befizetett foglalót maradéktalanul visszautaljuk.

  • felveheti a kapcsolatot közvetlenül a szálláshellyel a megadott elérhetőségekenkeresztül; ebben az esetben telefonon vagy e-mailen egyeztethet a szállással; s a szállással közvetlenül történő megegyezés alapján szóbeni tartás vagy előleg utalásával történik a foglalás.

Vendégsarok | Segítség itt!

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Kezdésként kilistáztunk néhány véletlenszerű szállásajánlatot... 

A KERESŐK HASZNÁLATA

A kereső segítségével listázhatóak ki a megadott kritériumok szerint a szállások, amelyet a Szűrő segítségével (régió, település, szállástípus, stb.) tovább szűkíthet.

Lista készítése
Ha bármelyik szállás tetszik, akkor a Szívecskére kattintva elmenthető a Kedvencek, Könyvjelző listába, s később ismét átnézhető, böngészhető, összehasonlítható (regisztrált felhasználóként nemcsak egy munkamenetre, hanem hosszabb időre is megőrizhető lista! Felhasználói fiók létrehozása).

Összehasonlítás
Ha valamelyik szálláshelyet (adottságait) szeretné a másikkal összehasonlítani, akkor jelölje be az Összehasonlítás négyzetet a szálláslista oldalon, s máris könnyen összehasonlíthat egy jó néhány szállásokra vonatkozó jellemző (mint pl. ár, férőhely, stb.).

Menü a fejlécben
Segítségképpen egy jó néhány keresőkritériumot már összeállítottunk Önnek, így a Menüben lévő linkekre kattintva kész szálláslistákat kaphat, amelyet az igényei szerint tovább szűkíthet, rendezhet (ABC, Minősítés, Létszám, Ár, stb.)!

FOGLALÁS KÉRÉSRE

A FOGLALÁS KÉRÉSRE címkével ellátott szállások csak az ajánlatkérést követő visszaigazolás (szállás foglaltsága, árajánlat pontosítása, stb.) után foglalhatóak, köthetőek le. A szállás lekötése történhet foglaló utalásával vagy megegyezés szerint csak telefonos vagy írásos megrendeléssel. Javasoljuk, hogy telefonos megrendelés esetén írásban is küldje el a megrendelését vagy foglaló utalásával kösse le!

ONLINE FOGLALHATÓ

Az ONLINE FOGLALHATÓ címkével ellátott szállások (jellemzően a hotelek) szobái, a szabad kapacitás függvényében azonnal foglalhatóak, online (bankkártyás fizetéssel) azonnal leköthetőek, lefoglalhatóak. Az online szállásfoglalás egyszerű, gyors és biztonságos! Nem kapunk, nem tárolunk bankkártyaadatokat! Foglalásait jelenleg  a világ legbiztonságosabb online fizetés szolgáltatójánál a PayPalnál bankkártyájával és/vagy PayPal fiókjával is kiegyenlítheti. Lehetőség van átutalással is kiegyenlítenie a foglalásának árát. A pénznem minden esetben euró.

Online Szállásfoglalás Erdély

 

TÖRZSVENDGÉINKNEK

Regisztrálja magát a honlapunkon, legyen törzsvendégünk és foglaljon szállást honlapunkon kedvezménnyel! Amennyiben már az előző évek (akár az előző 10 év!) valamelyikén foglalt a honlapunkon (utazási irodánkon) keresztül szállást, úgy kérhet Utazási Irodánktól Kedvezménykupont! Küldje el a szállásfoglalása EA (egyedi azonosító) számát és mi új foglalás alkalmával 5% kedvezménnyel jutalmazzuk hűségét bármelyik szállásajánlatunk esetén!

ÖN JÁRT MÁR ERDÉLYBEN?

Ha járt már Erdélyben, megszállt bármelyik szálláshelyen Székelyföldön, amely szerepel a honlapunkon, akkor kérjük, hogy mondja el (jó vagy akár rossz) véleményét / javaslatait az adott Szálláshelyről, így segítve másokat is a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában. A szállást kiválasztva, a Vélemények / Értékelések panelen véleményezhető, Regisztrált felhasználóként.

Miért a SzékelySzállás?

Mert helyiek vagyunk
A honlapot működtető SeklerTravel Utazási Iroda érvényes licencel tevékenykedik, csapata székelyföldiekből tevődik össze, így majdnem minden szállást személyesen ismerünk, saját benyomás, sok éves tapasztalat alapján tudjuk ajánlani.

Árgaranciát vállalunk
Szálláspartnereink szerződésben garantálják a legjobb árakat, ugyanazokat az árakat találják honlapunkon, mint a szállás közvetlen ajánlatában! Olcsóbbat talált bárhol? Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknál (emailben, megnevezve a szállást, periódust, szobatípust, stb.!)

Kapcsolat a szállással
Szállásfoglalási kérésére közvetlenül a szállás, recepció vagy a megbízott kapcsolattartó maximum 48 órán belül válaszol! Ha bárkitől nem kapna választ ennyi időn belül, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon!

Biztos szállásfoglalások
Foglalás előtt ajánlatot kérhet, majd annak alapján a szállásnál közvetlenül vagy az utazási irodánál a foglalását bebiztosíthatja, lekötheti! Célszerű, javasolt lekötni a szállást (bár sok esetben az adott magyar szó is elég!), hiszen így nem adják ki másnak; a vendégnek is, a szállásnak is biztosabb, megnyugtatóbb a foglalás!

Segítünk a foglalásban
Ha bármely szállással kapcsolatban kérdése merülne fel, Online Ügyfélszolgálatunk (jobboldalt, lent) azonnal válaszol. Ha épp nem vagyunk online, kérjük hagyjon üzenetet!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak