Szabad szálláshely keresése

A jobboldali keresőblokkok valamelyikével vagy főmenü Szállás keresése térképen menü vagy almenüi segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb szálláshelyet (akár többet is).  A szállásfoglalás megrendelését írásban (e-mail, fax, ill. levél) vagy az on-line szállásfoglalási űrlapon tudjuk elfogadni. A visszaigazolás a szállásadóval történt egyeztetés után email-ben ill. levélben történik. Kérjük, tekintse meg a szállásfoglalási szolgáltatásunk általános feltételeit is!

Tippek keresésre:

- ha már tudja, hogy melyik településen akar szállásolni, akkor a jobboldali Szállás gyorskereső  blokkban, a legördülő menüben válassza ki a megfelelő települést, és kattintson a Keresés gombra (szűkítheti a találatot a szállástípus megadásával)
- ha a település nem számít, például csak szállodában vagy kulcsosházban akar megszállni, akkor kérjük adja meg a fentebb említett blokkban a szálláshely típusát
- ha pontosan tudja már az utazása periódusát, akkor kilistázhatja a szabad szálláshelyeket leszűkítve akár településekre vagy szállástípusokra, illetve ezek kombinációjára a Szabad periódusok keresőblokk segítségével.
- a baloldali blokkokban megtalálhatja a Legújabb, Frissített, szálláshelyet, illetve naponta véletlenszerűen megjelenítsünk egy szálláshelyet (jobboldali Szálláshely ajánló blokk).
- a Szállás Tippek baloldali menüre kattintva 5 db véletlenszerűen kiválasztott szálláshelyet jelenít meg az oldal.

Ha a szálláshely megfelel az igényeinek, akkor két lehetőség közül választhat:

  • igénybe véve szállásfoglalási szolgáltatásunkat, rákattinthat az Szállásfoglalás linkre, gombra  megbízva cégünket a szállásfoglalás lebonyolítására. Szállásfoglalásra a honlapunkon meghirdetett árból 10% fizetendő foglalóként (hacsak nincs más megállapodás a szálláshellyel vagy programszervezővel; ez helyenként nagy csoportoknál vagy ünnepi periódusokra jellemző - ez esetben kérjen ajánlatot Ügyfélszolgálatunktól); a fennmaradó összeg a helyszínen fizetendő készpénzben (szállásonként lehet eltérő, de általában bármilyen valutanemben lehet fizetni; EUR, HUF, RON; illetve helyenként előre, utalással is) az EUR aktuális árfolyamán.
    * Esetenként előfordulhat, hogy nem talál a szállásleírásban megjelenített ár az űrlap által kiszámolt árral (ez kulcsosházak vagy szobafoglalás /tehát nem főre szóló foglalás/ esetén fordulhat elő, főleg, ahol gyerekkedvezmény is van); ezt a visszaigazoló emailben korrigáljuk, illetve a kulcsosházak esetében a meghirdetett gyerekkedvezmények a helyszínen érvényesítendők.

         A foglaló az alábbi számlaszámra utalható:

         - S.C. SeklerTravel Marketing S.R.L.

         Sediul: sat. Ocna de Sus, com. Praid, Nr. 434/A, jud. Harghita

         CUI: 22301918 din data de 23.08.2007.

         Nr. de inreg.: J19/718/22.08.2007.

         OTP Bank Romania - Suc. Odorheiu-Secuiesc

         Str. Kossuth Lajos nr. 20

         Bankszámlaszámok

         EUR RO07 OTPV 2610 0018 4867 EU01

         HUF RO54 OTPV 2610 0018 4867 HU01

         RON RO50 OTPV 2610 0018 4867 RO01

 

Szállásközvetítés esetén, miután megkaptuk a szállásfoglalás paramétereit, leellenőrizzük a szálláshely tényleges foglalhatóságát, s ha a szálláshely a kért periódusra vállalja az elszállásolást, akkor megküldjük mindkét félnek a szállásfoglalási okmányokat.

Abban az esetben, ha megtörtént az elektronikus (bankkártyás) utalás még a szállás tényleges foglalhatósága leellenőrzése előtt, de a szálláshely nem fogadóképes, akkor megpróbálunk más, hasonló szálláshelyet ajánlani. Ha nem sikerült megfelelőt találni a partneri körünkben, s a vendég eláll a foglalástól, akkor a befizetett foglalót maradéktalanul visszautaljuk.

  • felveheti a kapcsolatot közvetlenül a szálláshellyel a megadott elérhetőségekenkeresztül; ebben az esetben telefonon vagy e-mailen egyeztethet a szállással; s a szállással közvetlenül történő megegyezés alapján szóbeni tartás vagy előleg utalásával történik a foglalás.

Hotel, szálloda ajánló

Hotel Ozon
Hotel Ozon starstarstar
10.00€

Ozon utca, Hargitafürdő, 530002, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Sanderson Apartments
Sanderson Apartments starstarstarstar
180.00€  /apartman/nap

Főút, 220. szám, Csíkdelne, 537231, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Hotel Pacsirta Szálló
Hotel Pacsirta Szálló starstarstarstar
84.00€  /szoba/nap

Rózsák útja, 85/A szám, Szováta, 545500, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű panzió ajánlatok

Bekecs Panzió és Étterem
Bekecs Panzió és Étterem starstarstar
11.00€  /fő/nap

Jegenyék u. 18 szám., Nyárádszereda, 547410, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Gong Villa
Gong Villa starstarstar
23.00€  /fő/nap

Str. Someşu Rece, Nr. 1153/C, Gyalu, 407310, Kolozs, Románia

Gyorsinfó További információ
Kamilla Panzió
Kamilla Panzió starstarstar
8.42€ (40.00lei)  /fő/nap

-, Bucsin, 537132, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű kulcsosház ajánló Székelyföldről

Any Kulcsosház
Any Kulcsosház starstar
60.00€  /kulcsosház/nap

Sikaszó, Zetelaka, 537360, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Edó Kulcsosház
Edó Kulcsosház starstarstar
10.00€

Főút 20., Homoródszentpéter, 537175, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Regő Vendégház
Regő Vendégház starstar
10.00€  /fő/nap

85/B szám., Ivó, 537362, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

Vendégsarok | Segítség itt!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak