Szabad szálláshely keresése

Fizetés bankkártyával PayPal-onA PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely nemrég óta Magyarországon és Romániában egyaránt elérhető, mind vásárlóként, mind kereskedőként. Társaságunk is a PayPal rendszerét veszi igénybe fizetések teljesítéséhez, melyet közel 82 millióan használnak világszerte, hiszen gyors, biztonságos és olcsó pénzküldési lehetőség.

 

Kérjük, tekintse meg Útmutatónkat az Online Szállásfoglaláshoz, bankkártyás fizetéshez!


Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó és elterjedt fizetési megoldás...

- egyszerű, mert egy dombornyomott kártya segítségével Ön könnyedén fizethet, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni;
- gyors, mert néhány perc alatt lehet csatlakozhat a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik;
- biztonságos, mert a bankkártya adataidat a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézbe);
- népszerű, mert Magyarországon is több, mint 100.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni;
- olcsó, mert minden on-line fizetés után a tranzakciós költséget nem ÖN, hanem a fogadó állja (hasonlóan mint más, hagyományos bankkártyás fizetés esetén), ÖN mindig csak a szolgáltatás (szállásfoglaló) pontos összegét fizeti
- elterjedt, mert a világ legnagyobb on-line fizetési rendszere, melynek több mint 150 millió felhasználója van szerte a világon.

PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnia, de rendelkeznie kell egy bármely bank által kibocsájtott dombornyomott bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express).

Hogyan működik a PayPal?

A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).
A pénzt akár 16 féle devizanemben kezelheti; mint: magyar forint, euro, amerikai dollár, angol font, svájci frank, lengyen zlotyi, japán jen, ausztrál dollár, kanadai dollár, cseh korona, dán korona, hong kongi dollár, új-zélandi dollár, norvég korona, singapuri dollár és svéd korona.
Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya nyújta.

Biztonságos a PayPal?

Ez a pénzküldési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal - hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz - biztonságosan kezeli az információnkat. Az adataink erősen titkosított rendszerben ([[SSL]], [[https]]) vannak kezelve, amelyből a kereskedő nem lát semmit. A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, amely bármikor visszaellenőrizhető.

Bővebb információ a [[PayPal]]ról a Wikipedián vagy a Google -n.

Az Ön bankkártya adatait cégünk nem tárolja és sem írásban, sem telefonon, sem egyéb más módon nem kérjük Öntől ezeket a bizalmas adatokat!

Az online foglalhatóak a meghirdetett programajánlatok is (mint. pl. Szilveszter, Last Minute, húsvéti-, stb. programcsomag) az egyeztetést, konkrét ajánlat elfogadását követően, emailen küldjük meg a PayPal fizetési megbízást.

Hogyan történik egy fizetés?

A szállásfoglalási űrlap kitöltését követően, az oldalunk automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. (Please wait, your order is being processed and you will be redirected to the paypal website. If you are not automatically redirected to paypal within 5 seconds... - Azaz kérjük, várja meg az 5 másodperc multán történő átirányítást vagy ha nem történne meg, akkor kattintson a megadott linkre!)

Itt két lehetőség között választhat.

- Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.
- Ha nincs, akkor a bal oldalon megjelenő űrlapot használja (Sign up for a PayPal account and continue checkout.).
A rendszerünk által számolt, fizetendő összeg automatikusan megjelenik a fizetési oldalon.

A fizetési oldalon Önnek a következő adatokkal kell kitöltenie az űrlapot

Card Number: ez a bankkártya száma
Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje HH/ÉÉ sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
Home Telephone: - ez ugyan otthoni telefont jelent, de azt a számot érdemes megadni, amelyen a bankja eléri Önt, ha mégis gond akadna. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot)
E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
A címadatokat - Billing Address Line1 - érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A "Billing Address Line2" mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a "Agree and Continue" gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.
Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.

A szállásfoglaló kifizetésének ez az Ön számára az egyik leggyorsabb és legolcsóbb módja!

Ha azonban mégsem sikerül valamilyen oknál fogva a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található: Cancel and return to Székelyföldi Szálláskereső (azaz Mégsem, és visszatérés a Székelyföldi Szálláskereső honlapjára) linkre kattint - ez esetben értelemszerűen a bankkártyja nem terhelődik meg a fizetéssel.

Reméljük, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni a rendelés kifizetése. Ha bármilyen gond felmerülne, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Még egy fizetési lehetőség PayPal-on

Ha nem akar létrehozni PayPal fiókot, akkor az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre küldje el a foglalás részleteit (a település neve, a lefoglalandó szállás neve, pontos periódus, személyek létszáma), s küldünk e-mailen egy személyre szóló fizetési megbízást, amelyet bankkártyájáról fizethet (hasonló módon, mint bármely internetes áruházban).

TIPP: PayPal fiók létrehozásakor bankkártya adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal-os egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez. Érdemes biztonsági okokból pl. az OTP internetes Webkártyáját használni.

Mi történik a fizetés után?

A foglaló sikeres befizetésének pillanatában Ön, a szálláskiadó és az irodánk is kap egy automata e-mailt, tájékoztatva mindhárom felet a tranzakció sikerességének létrejöttéről. Leellenőrizve a szállás tényleges fogadóképességét megküldjük - munkanapokon 24-48 órán belül a visszaigazolást (Vouchert) és a számlát, amelllyel a lefoglalt szálláshely elfoglalható.

Tekintse meg Szállásfoglalási feltételeinket és az Online szállásfoglalási tájékoztatónkat is.

MasterCard úti tippek

Fizetés bankkártyával
Ma már számos helyen lehet és érdemes Erdélyben is bankkártyával fizetni. A nagyobb szállodaláncoknál (Danubius, Hunguest, Ramada, Intercontinental stb.), nagyobb kereskedelmi panzióknál (20-30 szobásak) ma már majdnem mindenütt lehet bankkártyával fizetni (erre foglaláskor érdemes rákérdezni). Bővebben

Vendégsarok | Segítség itt!

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Kezdésként kilistáztunk néhány véletlenszerű szállásajánlatot... 

A KERESŐK HASZNÁLATA

A kereső segítségével listázhatóak ki a megadott kritériumok szerint a szállások, amelyet a Szűrő segítségével (régió, település, szállástípus, stb.) tovább szűkíthet.

Lista készítése
Ha bármelyik szállás tetszik, akkor a Szívecskére kattintva elmenthető a Kedvencek, Könyvjelző listába, s később ismét átnézhető, böngészhető, összehasonlítható (regisztrált felhasználóként nemcsak egy munkamenetre, hanem hosszabb időre is megőrizhető lista! Felhasználói fiók létrehozása).

Összehasonlítás
Ha valamelyik szálláshelyet (adottságait) szeretné a másikkal összehasonlítani, akkor jelölje be az Összehasonlítás négyzetet a szálláslista oldalon, s máris könnyen összehasonlíthat egy jó néhány szállásokra vonatkozó jellemző (mint pl. ár, férőhely, stb.).

Menü a fejlécben
Segítségképpen egy jó néhány keresőkritériumot már összeállítottunk Önnek, így a Menüben lévő linkekre kattintva kész szálláslistákat kaphat, amelyet az igényei szerint tovább szűkíthet, rendezhet (ABC, Minősítés, Létszám, Ár, stb.)!

FOGLALÁS KÉRÉSRE

A FOGLALÁS KÉRÉSRE címkével ellátott szállások csak az ajánlatkérést követő visszaigazolás (szállás foglaltsága, árajánlat pontosítása, stb.) után foglalhatóak, köthetőek le. A szállás lekötése történhet foglaló utalásával vagy megegyezés szerint csak telefonos vagy írásos megrendeléssel. Javasoljuk, hogy telefonos megrendelés esetén írásban is küldje el a megrendelését vagy foglaló utalásával kösse le!

ONLINE FOGLALHATÓ

Az ONLINE FOGLALHATÓ címkével ellátott szállások (jellemzően a hotelek) szobái, a szabad kapacitás függvényében azonnal foglalhatóak, online (bankkártyás fizetéssel) azonnal leköthetőek, lefoglalhatóak. Az online szállásfoglalás egyszerű, gyors és biztonságos! Nem kapunk, nem tárolunk bankkártyaadatokat! Foglalásait jelenleg  a világ legbiztonságosabb online fizetés szolgáltatójánál a PayPalnál bankkártyájával és/vagy PayPal fiókjával is kiegyenlítheti. Lehetőség van átutalással is kiegyenlítenie a foglalásának árát. A pénznem minden esetben euró.

Online Szállásfoglalás Erdély

 

TÖRZSVENDGÉINKNEK

Regisztrálja magát a honlapunkon, legyen törzsvendégünk és foglaljon szállást honlapunkon kedvezménnyel! Amennyiben már az előző évek (akár az előző 10 év!) valamelyikén foglalt a honlapunkon (utazási irodánkon) keresztül szállást, úgy kérhet Utazási Irodánktól Kedvezménykupont! Küldje el a szállásfoglalása EA (egyedi azonosító) számát és mi új foglalás alkalmával 5% kedvezménnyel jutalmazzuk hűségét bármelyik szállásajánlatunk esetén!

ÖN JÁRT MÁR ERDÉLYBEN?

Ha járt már Erdélyben, megszállt bármelyik szálláshelyen Székelyföldön, amely szerepel a honlapunkon, akkor kérjük, hogy mondja el (jó vagy akár rossz) véleményét / javaslatait az adott Szálláshelyről, így segítve másokat is a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában. A szállást kiválasztva, a Vélemények / Értékelések panelen véleményezhető, Regisztrált felhasználóként.

Miért a SzékelySzállás?

Mert helyiek vagyunk
A honlapot működtető SeklerTravel Utazási Iroda érvényes licencel tevékenykedik, csapata székelyföldiekből tevődik össze, így majdnem minden szállást személyesen ismerünk, saját benyomás, sok éves tapasztalat alapján tudjuk ajánlani.

Árgaranciát vállalunk
Szálláspartnereink szerződésben garantálják a legjobb árakat, ugyanazokat az árakat találják honlapunkon, mint a szállás közvetlen ajánlatában! Olcsóbbat talált bárhol? Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknál (emailben, megnevezve a szállást, periódust, szobatípust, stb.!)

Kapcsolat a szállással
Szállásfoglalási kérésére közvetlenül a szállás, recepció vagy a megbízott kapcsolattartó maximum 48 órán belül válaszol! Ha bárkitől nem kapna választ ennyi időn belül, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon!

Biztos szállásfoglalások
Foglalás előtt ajánlatot kérhet, majd annak alapján a szállásnál közvetlenül vagy az utazási irodánál a foglalását bebiztosíthatja, lekötheti! Célszerű, javasolt lekötni a szállást (bár sok esetben az adott magyar szó is elég!), hiszen így nem adják ki másnak; a vendégnek is, a szállásnak is biztosabb, megnyugtatóbb a foglalás!

Segítünk a foglalásban
Ha bármely szállással kapcsolatban kérdése merülne fel, Online Ügyfélszolgálatunk (jobboldalt, lent) azonnal válaszol. Ha épp nem vagyunk online, kérjük hagyjon üzenetet!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak