2021-06-19
2021-06-20

Szent Kamill Szociális Otthon Vendégszobái

Kolozsvár, Erdő (Padurii) u. 11 szám, Kolozsvár, CJ 400364, Romania Térkép megjelenítése

A Szent Kamill Otthon létrehozásának álma, kivitelezése, építése Tokay Rozália fafaragó művésznek köszönhető, aki 1990 áprilisában megalapította a Magyar Mozgáskorlátozottak Társulatát. A társulat célja: a hátrányos sorban élők, elesettek, sérült emberek segítése, védelmezése, valamint a társadalomba való beilleszkedés elősegítése, biztosítása.
A szervezetnek több száz tagja van. A szervezet keretében Kolozsvárott felépült az Erdő u. 11. sz. alatt a Szent Kamill Szociális Otthon, ahol a lakók civilizált, emberi ellátásban részesülnek.
Az Otthon kizárólag a Kamilliánus Rend és Felső-Ausztria kis közösségeinek természetbeni és anyagi adományaiból épült. Az építkezés 1996-ban kezdődött és 2001 őszére fejeződött be. Alapításunktól napjainkig önkormányzati, állami támogatásban nem részesültünk. Az Otthon fenntartása nem könnyű feladat, továbbra is az adományként kapott holmik értékesítéséből származó kis nyereségből küszködünk egyik napról a másikra. Vendégszobáinkban alkalmilag vendégeket fogadunk és a szimbolikus kis összegek pótolják kiadásainkat. A szobák különböző férőhellyel rendelkeznek, de komfortosak, mindegyikhez saját használatú fürdőszoba tartozik. A vendégek rendelkezésére áll nappali-társalgó helyiség televízióval.
Baráti, üzleti összejövetelek, szilveszteri mulatság lebonyolításához 50 férőhelyes különterem áll a vendégek rendelkezésére.

Ha minket választanak, a szállásdíjjal 40 idős, beteg ember ápolását támogatják!
Ahhoz, hogy a fenntartás zökkenőmentesebb legyen és a jövedelem nélküli rászorulókból is keresztényi módon több embert ápolhassunk, felkérünk minden jószándékú, segítőkész embertársat, hogy anyagi lehetőségeikhez mérten támogassanak: Asociatia Maghiara a Handicapatilor Motori Cluj; Banksz.: RO49RNCB-01060266-13640001 RON; RO22RNCB-01060266-13640002 EUR (SWIFT: RNCBROBU)

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Állatot nem fogad
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reggeli
 • Konferencia terem

3 Háromágyas szoba

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

9 9 fős apartman

7 7 fős apartman

Felszereltség

Általánosságok

Szobák száma: 17 (4 db kétágyas, 5 db franciaágyas, 6 db háromágyas, 1 db 9 személyes apartman, 1 hétágyas apartman), összes férőhely: 52 fő, fürdő, zuhanyzó: 17, nappali-társalgó, kert, kerti bútor, TV, kápolna, rendezvényterem

Tevékenységek

Városnézés, konferencia

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, reggeli, félpanzió, vagy teljes ellátás, túravezetés, idegenvezetés, baráti és üzleti összejövetelek megszervezése

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Háziállatok

Nem vihető

Hitelkártya

-

A szállásfoglalás menete

 • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
 • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
 • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat