Szabad szálláshely keresése

Zeteváralja (románul Sub Cetate) Székelyudvarhelytől 17 km-re északkeletre, Zetelakától 6 km-re fekszik.

Vándor Szállás starstar

N/A, Zeteváralja, Hargita, 537300, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 10.0
Összes velemény:1
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A zeteváraljai  Vándor Szállás 4 db. kulcsosházból áll, egyenként 4 személy befogadására épült. Az alapfelszereltségükhöz konyha (sütés-, főzési lehetőségekkel) hideg, meleg vizes zuhanyzó, wc, ebédlő, nappali, szabadtéri terasz (földszinten és az emeleten) valamint egy hálószoba tartozik. Edények, tányérok, evőeszközök, illetve takarók biztosítva vannak. Előkészített és felvágott tűzifa áll a vendégek rendelkezésére. Érkezéskor a kulcsosházak elő vannak készítve a vendégek fogadására. Távozás után a házigazdák mindennemű takarítást elvégeznek.
A 950 m2-es (csendes, nyugodt, erdős, hegyvidékes) bekerített telken egymástól 7 méternyire 4 db minden tekintetben hasonló tulajdonságokkal rendelkező kulcsosház épült (amelyek bérelhetők együtt vagy külön-külön is). Az alsó szinten foglal helyet a nappali-ebédlő, konyha (hűtőszekrény van) külön wc és zuhanyzó. Az emeleten található hálószoba, amelyben egy kétszemélyes (francia) ágy és 2 egyszemélyes ágy található. A sütés, főzés a konyhában vagy a filagória (20 személyes) melletti sütőben,  bográcsban, tárcsalapon, főzőcsempén lehetséges. Télen a fűtés fatüzelésű melegítőkályhákkal történik. A zuhanyzáshoz és mosogatáshoz villanybojler szolgáltatja a meleg vizet. A hálózati vizet a kútból hidroforral nyerjük, amely alkalmas fürdésre, edényeket elmosni, gyümölcsöt, zöldséget megmosni, de emberi fogyasztásra nem javasoljuk. Az udvaron 6 személygépkocsi részére kialakított parkolóhely van. A 22 x 10 m-es sportpálya alkalmas foci, lábtenisz, kézilabda, röplabda, tollaslabda, stb. sport gyakorlására. Az udvarban felállított hinta, csúszda, mászóka biztosítja a kellemesebb időtöltést a gyerekek számára is.

Szoba típusa

42.00€ - 52.00€
Kulcsosház
4

Szolgáltatások

Lakóterület, környezet

Látványosságok

Felszereltség

Autó, Parkolás

Tevékenységek

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- házak száma: 4 db teljesen egyforma kis ház (4 ágyasok, ebből 1 franciaágy és 2 db egyágyas)
- összes férőhely: 16
- fürdő, zuhanyzó: 4 (házanként 1-1)
Település jellege: hegyvidéki.
Szállás típusa: magánszállás
Szállás fajtája:
faház
Kiadási egység:
ház
A tulajdonos ott lakik:
nem
Háziállat:
nincs
Háziállat vihető:
nem
Parkolási lehetőség:
az udvarban
Fűthető: igen
Távolságok: aszfaltút: 250 m, centrum: 10 km (Zetelaka) vasút: 35 km (Székelyudvarhely), élelmiszerbolt: 2 km, étterem: 1,5 km, zöldövezet: 50 m, sípálya: 21 km.
Kert:
kerti bútor, sporteszközök, grillsütő, bogrács, tárcsalap, napozóágy, röplabda pálya, focipálya, lábtenisz pálya gyermekjáték. 
Étkezés: megoldható egyénileg a szállás saját konyháján, Zeteváralján megnyílt az „Árpád Háza" csárda, ahol egy igen kellemes környezetben tudnak (akár naponta is) étkezni.
Ágyneműcsere gyakorisága:
turnusonként
Takarítás gyakorisága:
turnusonként
Szolgáltatások:
-
Bérelhető minimum éjszaka: 3
Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
15 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óráig
Beszélt nyelvek: magyar, román.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, vadászat, horgászat, lovaglás (25 km), téli sportok (10 km); szórakozási lehetőségek: kosárlabda, tollaslabda, hintázás, asztalitenisz, fürdőzés (Zetelaki víztározó) horgászás (Zetelaki víztározó) csónakázás, (Zetelaki víztározó) szánkázás, síelés /Madarasi Hargita (1800m) (15 km).
Látnivalók:
- A Madarasi-Hargitára vezető út után következik a Zeteváraljai víztározó gátja. A Nagy-Küküllő és a Sikaszó összefolyásánál létesítették 1976-1992 között. A duzzasztógát megépülésével közel 140 hektár vízfelület jött létre, mely télen a korcsolyázókat, meleg nyári napokon a kirándulókat, fürdőzőket vonzza.

Csillagtúra ajánlatok

- Madarasi Hargita (1.800 m) - 15 km gyalogtúrára
- Zeteváraljai Víztározó - 200 m-nyi távolságra van (melyben 15 millió m3 víz van, 140 hektár területen)
- Ivó - 4 km
- Székelyvarság: Csurgókő (avagy a székelyek vízesése a Nagy-Küküllő forrásvidékén) - 10 km
- Székelyudvarhely Szejkefürdő (Orbán Balázs síremléke) - Farkaslaka (Tamási Áron sírja) - Korond (fazekasvásár) - Parajd (Sóbánya) - Szováta (Medve tó) - 58 km
- Székelyudvarhely - Székelykeresztúr (Petőfi Sándor emlékmű) - Segesvár (Vár) - 70 km
- Csíkszereda -Csíksomlyó (Mária kegytemplom) - Madéfalva - Gyímesek - 100 km
- Csíkszereda -Tusnádfürdő -Szent Anna-tó (vulkanikus krátertó) - 115 km
- Gyergyószentmiklós - Gyilkostó -Békás-szoros - 80 km
- Brassó (Pojána) - Fogarasi Havasok - Balea tó - 230 km
- Székelyudvarhely - Székelyderzs (vártemplom, a világörökség része) - 40 km.

Árajánlat

Szállás:
- évközben: 42 EUR/ház/nap
- ünnepek ideje alatt (Húsvét, május 1,2,3, Pünkösd): 52 EUR/ház/nap

Szilveszterkor:
- 3
60 EUR/ház/3 éjszaka, 
- 720
 EUR/2 db. ház/3 éjszaka
- 1200/4 db. ház/3 éjszaka
+50 EUR/ház 
minden további napra

Egyéb:
* Az árak az idegenforgalmi adót tartalmazzák.
** Az összes esetben, az esetlegesen üresen maradt helyeket más turistáknak nem adjuk ki!

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Vándor Szállás Átlagos vélemény: 10.0 - Összes velemény: 1

Vendégszeretet
10/10 100%
A hely
10/10 100%
Tisztaság
10/10 100%
Szállás
10/10 100%
Árérték
10/10 100%
Szolgáltatások
10/10 100%
Vendégünk észrevételei:

Mindenkinek meleg szívvel ajánlom, aki Erdélybe készül, s szeretne eltölteni jó áron pár napot az év bármely időszakában gyönyörű környezetben!

Előnyök:

Házigazdánk nagyon kedves, közvetlen, segítőkész volt. A kulcsos ház mindennel fel volt szerelve, amire egy 4 tagú családnak nyaraláskor szüksége lehet. Minden tiszta volt, a környezet rendezett, ahogyan a szekelyszallas.hu oldalon a paraméterek megadása után látható. Email-omra gyors választ kaptam. Mi 5 évvel ezelőtt buszos kiránduláson a 10. házassági évfordulónk alkalmából voltunk kint előtte, és visszavágytunk Erdélybe. Most a gyerekeinkkel mentünk családi nyaralásra, hogy megmutassuk nekik Erdély szép és nevezetes helyeit, tapasztalhassák a székely emberek közvetlenségét, önzetlenségét, "tisztaságát", hallhassák beszédüket. Jó érzés volt tőlünk több, mint 600 km-re magyar beszédet hallani, magyar feliratokat látni, úgy érezhettünk magunkat, mintha itthon lennénk. Röviden: JÓ VOLT, MÁSOKNAK IS TISZTA SZÍVBŐL AJÁNLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hátrányok:

NINCS!!!!!!

 

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kulcsosház - Kulcsosház N/A
N/A

Max. fő: 4
Emelet: Kulcsosház
Kulcsosház - Kulcsosház N/A
N/A

Max. fő: 4
Emelet: Kulcsosház
Kulcsosház - Kulcsosház N/A
N/A

Max. fő: 4
Emelet: Kulcsosház
Kulcsosház - Kulcsosház N/A
N/A

Max. fő: 4
Emelet: Kulcsosház
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. január 03. csütörtök Érv. eddig 2019. április 18. csütörtök
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
42.00€  /kulcsosház/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. április 19. péntek Érv. eddig 2019. április 23. kedd
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
52.00€  /kulcsosház/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. április 24. szerda Érv. eddig 2019. április 25. csütörtök
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
42.00€  /kulcsosház/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. április 26. péntek Érv. eddig 2019. máj. 02. csütörtök
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
52.00€  /kulcsosház/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. máj. 03. péntek Érv. eddig 2019. június 06. csütörtök
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
42.00€  /kulcsosház/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. június 07. péntek Érv. eddig 2019. június 11. kedd
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
52.00€  /kulcsosház/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2019. június 12. szerda Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 3 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
42.00€  /kulcsosház/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Kassay Ferenc Vendégház starstar körülbelül 0.12 km körzetben
Árajánlat:42.00€ /szoba/nap
Vajna Katalin Vendégház starstar körülbelül 0.18 km körzetben
Árajánlat:120.00€ /kulcsosház/nap
Lakó Ferenc Kulcsosház starstar körülbelül 0.24 km körzetben
Árajánlat:42.00€ /kulcsosház/nap
Leitman Pál Vendégház starstar körülbelül 0.26 km körzetben
Árajánlat:40.00€ /kulcsosház/nap
György Mihály Vendégház starstar körülbelül 0.27 km körzetben
Árajánlat:42.00€ /szoba/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Euró Panzió
Euró Panzió starstar
€14.95 (70.00lei)  nap

Víz utca, 161. szám, Parajd, 537240, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Villa Bella
Villa Bella starstarstar
16.00€  /fő/nap

Primaverii 13., Borszék, 535300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Három Bocs Panzió
Három Bocs Panzió starstarstar
20.00€  /fő/nap

145. szám, Székelyvarság, 537350, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ