2020-10-20
2020-10-21
 • Szálláshelyek

Tünde Vendégház

Magyarvista, Főút 24 szám., Magyarvista, CJ 407299, Romania Térkép megjelenítése

Kalotaszeg Erdély egyik legsajátosabb tájegysége. Földrajzi, történelmi, de főleg néprajzi szempontból is jelentős érdeklődésre tarthat számot. Kalotaszeg jellegzetességei: hagyományőrző falvak ma is élő népviselettel, gyöngyös kézimunkák, kőfaragás, református templomok festett kazettás mennyezettel. Ezenkívül a vidék történelmi műemlékekben és irodalmi hagyományokban is gazdag.

Magyarvista Kalotaszeg egyik jelentős települése, itt ma is élnek a magyar népszokások. Megőrizték a pompás népviseletet, melyet a falubeliek ünnepnapokon magukra öltenek. Településünk Kolozsvártól 18 km-re található. A falucska két hegy között terül el 700 lelket számlál és gyönyörű népviseletével, néphagyományaival, szép református templomával, nagyon szép tájaival és jó levegőjével várja a kedves látogatót. Aki ide eljön, megtapasztalja az itteni emberek vendégszeretetét, finom házias konyháját, népviseletét és kultúráját.

Tünde Vendégház - faluközpontban található kilátással a templomra. Szobák száma: 3 franciaágyas szoba, 1 kétágyas szoba, 1 négyágyas szoba, férőhelyek száma 12 + 5 db. pótágy, 1 zuhanyzó wc-vel, 2 fürdőszoba wc-vel + 1 wc mosókonyhával. Ebédlő 60 férőhelyes konyhahasználat hűtőszekrénnyel.

Ne hagyja ki a lehetőségét annak, hogy megismerje a falusi életet, pihenjen csendes környezetben, ébredjen bivalycsorda csörömpölésre, és töltődjön fel az itteni jó levegővel. A településen, a partnervendégházakkal nagyobb, buszos csoportok fogadására is van lehetőség, faluturizmus keretén belül.

Ha bármikor úgy dönt, hogy szeretne ide ellátogatni, mi szeretettel várjuk!

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Kisállat bevihető
 • Nem dohányzó
 • Minősített szálláshely
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reggeli
 • Konyha, konyhasarok

2 Franciaágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár15 EUR/ fő / éjszaka

2 Kétágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár15 EUR/ fő / éjszaka

6 Négyágyas szoba (pótágyazható)

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár15 EUR/ fő / éjszaka

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 5 (1 db kétágyas, 3 db franciaágyas, 1 db 4 ágyas + pótágyak), összes férőhely: 12+5, fürdő: 2; WC: 3, konyha, kert, kerti bútor, grillező
Tevékenységek
Túrázás, előadás a helyi kultúráról
Szolgáltatások
Fűtés, melegvíz, reggeli, vagy félpanziós ellátás, transzferszolgáltatás, takarítás naponta, reptéri transzfer
Internet
Ingyenes internet
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Az összes 12 éves kor alatti gyermek után éjszakánként 7,50 RON kerül felszámításra pótágy használata esetén. Az összes további idősebb gyermek vagy felnőtt után éjszakánként 10 RON kerül felszámításra pótágy használata esetén. A szobákban legfeljebb 4 pótágy helyezhető el. Pótágy elhelyezésére csak külön kérésre van lehetőség. A kérést a szállásadónak jóvá kell hagynia. A kiegészítő szolgáltatások árát a foglalás teljes összege nem tartalmazza.
Háziállatok
Vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat