2024-07-18
2024-07-19
 • Szálláshelyek

Zsombori Vendégház

Parajd, Tanorok utca, 1147, Parajd, HR 537240, Romania Térkép

Zsombori Vendégház, Parajd központi részén fekszik. A panzió központi elhelyezkedése révén lehetővé teszi, hogy a település látványosságai és gyógyturisztikai pontjai könnyedén elérhetőek legyenek.

A szálláshely alsó szintjén 16 személyes ebédlő, 2 konyharész (2 hűtőszekrény) található, az emeleten három darab háromszemélyes (egy franciaágyas és egy szimpla ágyas) és egy darab kétszemélyes (két szimpla ágy) szoba  áll a vendégek rendelkezésére.

Mindegyik szoba saját fürdőszobás; wi-fi, kábel-TV szolgálja a vendégeink kényelmét. Az udvaron filagória, kemence, csocsó asztal, hinta, csúszda, gyerekjátékok találhatók.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad

2 Kétágyas szoba

Szállás

Szálláshely

14 EUR/ személy / 1 éjszaka
Szállás

Szálláshely

15 EUR/ személy / 1 éjszaka

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

Szállás

Szálláshely

14 EUR/ személy / 1 éjszaka
Szállás

Szálláshely

15 EUR/ személy / 1 éjszaka

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 4 db (3 db 3 személyes/ 1 franciaágy + 1 szimpla ágy/, 1 db 2 személyes/2 db szimpla ágy/), összes férőhely: 11 fő, fürdő, zuhanyzó száma: 4 db (szobánként), kert, konyha, TV

Tevékenységek

Túrázás, gyógykezelés, téli sportok

Szolgáltatások

Fűtés, filagória, kemence, csocsó asztal, hinta, csúszda, gyerekjátékok, ágyneműcsere és takarítás kérésre, grillezési lehetőség

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).