2024-06-13
2024-06-14
 • Szálláshelyek

Várlak Vendégház

Vármező, Főút., Vármező, MS 547212, Romania Térkép

Vármező Marosvásárhelytől mintegy 38 km-re északkeletre, a Kisnyárád (vagy Kiság) és a Nagynyárád (Nagyág, vagy Vármezőpataka) összefolyásánál fekszik. Nevét a felette magasodó Várhegyen állt egykori várról kapta. A falu és környéke kedvelt célpont azok számára, akik szeretnek barangolni a természetben, és napnyugtával szívesen idézik fel élményeiket egy ízletes vacsora mellett.

A Lokodi család Várlak Vendégháza kiváló szálláshely mindazoknak, akik a természetközeli nyaralást, az egyszerűséget és nyugodt pihenést tartják szem előtt.

A vendégház tágas, parkosított területen, erdőszélen fekszik.  A szállás 6 fő számára nyújt phenési lehetőséget. A kulcsosház földszintjén konyha, étkező, 2 fürdő, tusolóval, wc-vel, az emeleten 3 db vendégszoba található. A kertben filagória, sütési, grillezési lehetőség van. 

Szolgáltatásaink, programajánlataink: felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikró, parkosított udvar, parkolási lehetőség, tűzrakóhely, kemence, homokozó, hinta, sátorozási lehetőség, szekerezés, lovasszánozás, népi mesterségek bemutatása, programszervezés, idegenvezetés, a falusi gazdálkodás megismerése, részvétel a munkában, vadgyümölcs gyűjtése és eltevése, gyógynövény gyűjtése és kóstolása, házi szárnyas megismerése, feldolgozása és elfogyasztása, sertés feldolgozása és elfogyasztása, kenyérsütés, kerti és vadon nőtt fűszerek megismerése, hagyományos ételek, ízek kóstolása.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés

6 Kulcsosház

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 3 db kétágyas szoba, összes férőhely: 6 fő, zuhanyzó (tusoló): 1; WC: 2 db, kert, filagória, grillező, kemence, hinta, tábortűz, sátorhely

Tevékenységek

Túrázás, szekerezés, lovasszánozás, népi mesterségek bemutatása, falusi gazdálkodás megismerése, vadgyümölcs- és gyógynövény gyűjtés

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, programszervezés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).