2024-06-14
2024-06-15
 • Szálláshelyek

Vadrózsa Vendégház

Parajd, Mézes utca, 470, Parajd, HR 537240, Romania Térkép

A Vadrózsa Vendégház, Parajd egyik csendes utcájába (Mézes utca) található, a családi ház emeletén épített külön lakrészben.

A vendégház 3 vendégszobából, ebédlő, konyharész és fürdőkből áll (mindhárom szobából nyílik 1-1 fürdő, wc), amely 10 fő kényelmes elszállásolására alkalmas. Az egyik szobában négy szimpla ágy, a másik két szobában egy franciaágy és egy szimpla ágy. A konyhában az étkezés egyénileg is megoldható, de kérésre tájjellegű ételek készítését is vállaljuk.

Vállalunk idegenvezetést terepjáróval a környékbeli erdőkben. A tulajdonos vadász, kérésre vadat is lehet fotózni (medve).

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Medence
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés

2 Kétágyas szoba

4 Négyágyas szoba

3 Franciaágyas + 1 szimpla ágy

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 3 (1 db 4 ágyas, 2 db 2 ágyas: 2 franciaágy + 1 egyszemélyes ágy), összes férőhely: 10 fő, fürdő, WC: 3 (szobánként 1-1), konyha, kert, TV

Tevékenységek

Kirándulás, túrázás, vadászat, a természet, állatok fotózása

Szolgáltatások

Hinta, kerti sütő, filagória, kerti medence, étkezés: reggeli, félpanziós ellátás, fűtés, melegvíz, idegenvezetés, ágyneműcsere és takarítás turnusonként

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

vihető az udvarba

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).