2024-03-03
2024-03-04
 • Szálláshelyek

Tókos Vendégház

Köpec, Főút, 60/61. szám, Köpec, CV 525103, Romania Térkép

 Az Olt folyó jobb partján, a Barótot  Sepsiszentgyörggyel összekötő út mentén fekszik a szénbányászatról ismertté vált Köpec. Itt a szén ipari méretű kiaknázása 1873-ban, a Samu főtárna megnyitásával vette kezdetét. 1967-ig, a délköpeci szénmező utolsó bányájának bezárásáig az erdővidéki bányaipar központja Köpec és a tőle 2 km-re fekvő Köpecbánya volt.

 A főút mellett található a szállás két szám( 60-61) alatt. Falusi típusú parasztház a mai igényekhez igazítva, saját udvarral. a vendégházban 5 db szoba található: 2 db 3 ágyas,1 db 4 ágyas és 2 db 5 ágyas szoba. A szálláshely főleg a nyári időszakban használható májustól szeptemberig. A tulajdonosok ezen időszakon kívül Magyarországon tartózkodnak .

Érdekességek a szállással kapcsolatosan: a ház javításakor freskók kerültek elő a plafonon, és a ház pincéjében Mária Terézia korában fogdára utaló jelek is vannak, a művészettörténészek szerint.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reggeli

4 Négyágyas szoba

5 Ötágyas szoba

5 Háromágyas szoba (pótágyazható)

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 5 (2 db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas, 2 db 5 ágyas), összes férőhely: 22 fő, fürdő, zuhanyzó: 4, kert, kerti bútor, játszótér

Tevékenységek

Lovaskocsikázás, kürtőskalács-sütés, gyerekfoglalkozások,táboroztatás, vadászat, túrázás, horgászat, lovaglás

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, reggeli, félpanziós, vagy teljes ellátás, táborok szervezése

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).