2023-09-30
2023-10-01
 • Szálláshelyek

Steaua Dunării Panzió

Jeselnica, Dunării utca 1016. szám, Jeselnica, MH 227195, Romania Térkép

A Steaua Dunarii (Duna Csillaga) Panzió az első román és külföldi turisták számára megnyitott szálláshely a Vaskapu Természetvédelmi Területen. Ez 2001-ben történt, és a panzió azóta is folyamatosan fejlődik.

Az egész napos napsütés, a táj, a Duna két partjának dombjai, a varázslatos Duna-áttörés látványa a Kis-Kazán szorosban és alatta, a büszke Ciucarul Mare (318 m) és Ciucarul Mic (313 m) hegyek a folyó bal partján, a Veliki Strbak (768 m) és a Mali Strbak (626 m) csak néhány indok arra, hogy miért látogasson meg minket.

A vendégház a Duna partján, a DN 57-es út mentén található, Orsovától 15, Eselnita községtől 6 kilométerre. A csodálatos környezetben, a Kazán szoros közelében levő panzió szobái a Dunára és a szerb partokra néznek.

A panzió rendelkezik: 14 db kétágyas, 3 db franciaágyas, 3 db háromágyas, 1 db apartman és 2 db családi apartmannal. Minden szobához saját zuhanyzós fürdőszoba, központi fűtés, hideg és meleg víz és TV tartozik. 

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Medence
 • Kisállat bevihető
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Vendéglő
 • Konferencia terem

3 Háromágyas szoba

Szállás

Szálláshely

38 EUR/ személy / 1 éjszaka

2 Franciaágyas szoba

Szállás

Szálláshely

38 EUR/ személy / 1 éjszaka

2 Kétágyas szoba

Szállás

Szálláshely

38 EUR/ személy / 1 éjszaka

8 8 fős apartman

Szállás

Szálláshely

75 EUR/ 3 személy / 1 éjszaka

6 Családi lakosztály

Szállás

Szálláshely

50 EUR/ 2 személy / 1 éjszaka

Felszereltség

Általános

Szobák: 14 db 2 ágyas szoba, 3 db franciaágyas szoba, 2 db háromágyas szoba, 1 db apartman, 2 db apartman (családi lakosztály), szobák száma: 23 db, férőhelyek száma: 61 fő, fürdőszoba, WC: 23, 90 férőhelyes étterem, 60 fős konferenciaterem (videó-projektor, flip-chart, képernyő), 70 fős fedett terasz, 20 fős terasz, kis strand, úszó ponton a horgászathoz és vízi szórakozáshoz, 6 fős csónak, vízisí, horgászcsónak, motoros sétahajó (14 fő részére), kert, medence

Tevékenységek

A környékbeli látnivalók meglátogatása, csónakázás, konferencia

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, idegenvezetés, programszervezés, túravezetés

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető(extra költséggel jár)

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.