2024-07-24
2024-07-25
 • Szálláshelyek

Olga Panzió

Zetelaka, Zsögöd utca, 732. szám., Zetelaka, HR 537360, Romania Térkép Telefon: +40744615423

A vendégszeretetéről híres Zetelaka, Székelyudvarhelytől 12 km-re, északra, a Nagyküküllő partján, a Fenyéd -Gyergyószentmiklós országút mentén, a Hargita-hegység nyugati oldalán található. A tiszta levegő, a gyönyörű, és csendes táj, a települést körülvevő fenyvesek vonzzák ide a kedves vendégeket.

Sándor Lajosné Olga vagyok, családommal 1996 óta foglalkozunk vendéglátással. Vendéglátásunkat, faluhotel hálózat kiépítéssel kezdtük. Zetelakán több mint 60-70 család foglalkozik vendéglátással. Lehetőség nyílik nagyobb csoport elhelyezésére is. A vendégház együttesünk három házból áll: a Botond, a Zsuzsa, és az Olga vendégházakból. A vendégházak szobánként is bérelhetők, de kulcsosházként is igénybe lehet venni. A Zsuzsa és Botond ház 5 szobával rendelkezik, és mindenik szoba két ágyas. Családunk tovább fejlesztette a falusi vendéglátást, így kialakítottunk egy vendégházakból álló együttest.
Vendégházaink a Zsuzsi ház és a Botond ház, 5 szobából áll, az Olga ház, 2 szobát foglal magába. A házak kulcsosházként és szobánként is bérelhetőek.

A vendégház együttes nyugodt, csendes környezetben van, a Zetelaka középső részén egy nagy gyümölcsössel körülvéve. Madárcsicsergés és virágillatra ébredhet a kedves vendég. Az autóknak biztonságos parkírozást biztosítunk az udvaron.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Szauna, fittness
 • Dézsa sós vízzel
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
 • Reggeli
 • Konyha, konyhasarok

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általános

Az Olga Ház főbb jellemzői: szobák száma: 2 (2 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 4, fürdő: 2, wc száma: 2, nappali, konyha, a Zsuzsi Ház főbb jellemzői: szobák száma: 5 (5 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 10, fürdő, wc száma: 3, nappali, konyha, a Botond Ház főbb jellemzői: szobák száma: 5 (5 db 2 ágyas szoba), összes férőhely: 10, fürdő, wc száma: 3, nappali, konyha, kert, TV, kenyérsütő kemence, gyermekjátékok, sporteszközök, kerti bútor

Tevékenységek

Túrázás, horgászat, vadászat, téli sportok, helyi programok

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, reggeli, félpanziós, vagy teljes ellátás, mesterségek bemutatása, mulató programok szervezése, grillezés, szaunázás, dézsázás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).