2021-06-14
2021-06-15
  • Szálláshelyek

Mária Panzió

Kápolnásfalu, 12 szám., Kápolnásfalu, HR 537030, Romania Térkép megjelenítése

Kápolnásfalu a központi Hargita hegység délnyugati előterében, a Nagy- és Kis-Homoród patakok vízválasztóján, a 13 A műút mentén, Székelyudvarhelytől 22 km-re és Csíkszeredától 30 km-re fekvő település.

Az erdő és mező szomszédságában lévő vendégházunk gyönyörű kilátást biztosít a környező tájra. A panzióban 2 db 3 ágyas és 7 db 2 ágyas, külön fürdővel ellátott szobák vannak, ugyanebben az épületben található egy 50 fő számára kényelmes ebédlő és felszerelt konyha. A családi ház tetőterében 2 db 2 ágyas, 1 db franciaágyas és 2 db 1 ágyas szobák vannak, 3 fürdőszobával. Minden szobában TV és internet hozzáférés van.

Programajánlataink: szekerezés-szánozás, lovaglás, gyalogtúra, esztena látogatás (juhsajt, ordakóstolás, vásárlás), vadállat nézés (medveles), gombászás, erdei gyümölcsök szedése, sziklamászás.

Hagyományos erdélyi ízekkel várjuk vendégeinket. Igény esetén 40-50 fős csoportok elszállásolását is vállaljuk a közeli családi házakkal együtt.

Panziónk udvarán autóbuszoknak, személyautóknak megfelelő méretű parkolót tudunk biztosítani. A kertben található: játszórész gyerekeknek (hinta, mászóka) dézsa (fürdőzési lehetőség) födött terasz (35 fő részére) grillezővel, kemencével. 

3 Háromágyas szoba

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

1 Egyágyas szoba

Felszereltség

Házirend

SR_CUSTOMFIELD_CHECKIN_TIME

16:00-21:00 óra között

SR_CUSTOMFIELD_CHECKOUT_TIME

08:00-12:00 óra között

Lemondás

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

SR_CUSTOMFIELD_CHILDREN_AND_EXTRA_BEDS

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Háziállatok

-

A szállásfoglalás menete

  • Nézze végig a képeket, a leírást és minden fellelhető információt a szállásról
  • A bejelentkezési és kijelentkezési dátum alapján válasszon a szabad szobák közül; a rendszer ez alapján számol egy előzetes árat
  • Töltse ki az űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot.
  • Az előzetes foglalást minden esetben közvetlen a szálláskiadó (esetenként esetleg az iroda) igazolja vissza, azaz nem történik azonnali szállásfoglalás!
  • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerül, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem (az űrlapon megadott igényei alapján, esetenként előfordulhat, hogy a szállás árát korrigálni kell).
  • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak, megadva a foglalása azonosító kódját!
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat