2024-06-13
2024-06-14
 • Szálláshelyek

Lia Vendégház

Csíkszentgyörgy, Csíkménaság, Főút, 122 szám., Csíkszentgyörgy, HR 537040, Romania Térkép Telefon: 0740180650

A csíkménasági Lia Vendégház nagy szeretettel várja vendégeit. Csíkménaság, Csíkszeredától mintegy 13 km-re keletre a Taploca-patak völgyében fekszik, Csíkszentgyörgy községhez (2 km) tartozik.

A kényelmes szállás tájjellegű ételeket, figyelmes kiszolgálást biztosít az ide betérő vendégeknek. Megismerkedhetnek a helyi kultúrával, meghallgathatják történeteinket, bemutathassuk értékeinket, hagyományainkat, megismerjék a csodálatos tájat.

A szálláshely felszerelt konyha-nappalival, 5 db 2 és 3 ágyas vendégszobákkal, valamint a szobákhoz 3 db fürdőszobával rendelkezik. A ház földszinti részén található a konyha, az ebédlő, a nagy fürdőszoba (hidraulikus masszázs kád) és a nagy hálószoba (kandalló). A helységek tágasak, jól felszereltek, minden igényt kielégítenek. Az emeleten van 4 hálószoba, mindegyik kétszemélyes ágyakkal, éjjeli szekrényekkel, ruhás szekrényekkel berendezett. Ezen kívül két kisebb fürdőszoba is a vendégek kényelmét biztosítja.

A szálláshoz nagy, zárt udvar (parkoló helyek), kert tartozik. A kert ideális akár szabadtéri sütögetésre baráti vagy családi társaságok számára, illetve gyerekek kikapcsolódását is szolgálhatja védett környezetben. 

 

A szállás: félpanzióval 29 Euró/fő/éjszaka.

              csak a szállás 15 Euró/fő/éjszaka.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
 • Reggeli
 • Konyha, konyhasarok

3 Kétágyas szoba (pótágyazható)

4 2 franciaágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 5 db (4 db 2 ágyas szoba, 1 db 2 franciaágyas szoba), összes férőhely: 12 + 5 fő, fürdő, zuhanyzó: 3 db, kert, konyha, kerti bútor, gyermekjáték

Tevékenységek

Gyalogtúrák a hegyekbe, szekerezés, télen szánozás, terepmotorozás, falulátogatás (állatsimogatás, kovácsműhely látogatása, kenyérsütés),

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, reggeli, vagy félpanziós ellátás

Internet

A ház nem rendelkezik wifivel.

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).