2024-07-12
2024-07-13
 • Szálláshelyek

Küküllő Panzió

Zetelaka, Fő út, 1/C szám., Zetelaka, HR 537360, Romania Térkép

Kedves erdélyi utazók! Nevem Sebők Győző, 53 éves vagyok, feleségemmel Sebők Judittal, illetve lányainkkal Dalmával és Mónikával vagyunk az Önök házigazdái.

A Küküllő Panzió - Székelyföld szívében - Zetelakán található, mindenhez közel, jól megközelíthető helyen. Zetelaka népes hegyaljai település, Hargita megye egyik nagyközsége. Zetelaka a központi Hargita-hegység nyugati lábánál, 520-600 m magasságban elterülő székely falu. A Nagy-Küküllő felső szakasza mentén, annak egyre jobban elkeskenyedő völgymedencéjében, a 138-as megyei út mentén települt falu, 12 km-re Székelyudvarhelytől északra. Lakossága 5.925 fő (99,5 % magyar 97% római katolikus). A központtól 6 km-re fekvő Zeteváraljai víztározó a falu nevét országszerte ismertté tette a fantasztikus zetelaki Gát-tó.
A községből hamar és könnyen elérhetőek Székelyföld nevezetességei: gépjárművel egy órányi út a népművészet egyik helyi fellegvára, a fazekasságáról híres Korond, a parajdi Sóbánya, Szováta a sós vizű Medve-tóval, Csíksomlyó a Mária kegyhellyel, kétórányi út Gyilkos-tó, a Békási-szoros, Tusnádfürdő és a Szent-Anna tó. Zetelakáról tíz kilométerre találjuk a Madarasi Hargitát menedékházzal és kitűnő síelési lehetőségekkel. Meseszerű helyszínek, gyönyörű kis- és nagy házak, szálfenyők, gulya a hegyoldalban, székely kalapok, minden, ami a pihenéshez szükséges.

A panzió épülete 2 szintes, 13 szobás, 32 férőhelyes. A szobák és a családi lakosztályok fürdőszoba/wc vagy zuhanyozó/wc-vel, felszereltek. A szobák 1 - 2 - 3 ágyasak, a családi lakrészek 2 szobásak, 3-4-5 fő számára alkalmasak. Szolgáltatásainkat ajánljuk egyéni és csoportos turisták számára is. Amennyiben egy meghitt, barátságos környezetben szeretné eltölteni a szabadságát, kérem, szenteljen figyelmet szállásajánlatainknak!

A panzióhoz tartozik még két faház, mindegyik 2 szobával, saját fürdőszobával van ellátva. Az udvaron nagy parkoló, filagória, kemence, grillező és sportpálya teszi kellemesebbé az Önök nálunk való tartózkodását.
A partnervendégházakkal közösen nagyobb, buszos csoportok elszállásolását, ellátását is vállaljuk.

Erdély tárt karokkal vár minden kedves Utazót!

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Kisállat bevihető
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Reggeli
 • Konyha, konyhasarok

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

5 5 fős apartman

4 4 fős apartman

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 13 (7 db kétágyas szoba, 3 apartman franciaágyas + 2 szimpla ágy, 1 apartman franciaágyas + 3 szimpla ágy, 2 szoba 3 ágyas), összes férőhely: 32, fürdő: 9 WC: 9, kert, sportpálya, hintaágy, söröző, TV, konyha

Tevékenységek

Túrázás, téli sportok, horgászat

Szolgáltatások

Fűtés, reggeli, félpanziós, vagy teljes ellátás, autó bérlési lehetőség, túrák szervezése, kozmetika, pedikűr, manikűr, orvosi ellátás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).