2024-03-03
2024-03-04
 • Szálláshelyek

Kacsó Vendégház

Felsősófalva, Főút, 416 szám., Felsősófalva, HR 537244, Romania Térkép

A Kacsó Vendégház Parajd község Felsősófalva településen található, mindössze 2 km-re a parajdi sószorostól, 3 km a parajdi sóbányától és parajdi sós fürdőtől. A szállás 6 vendégszobával áll a vendégek rendelkezésére 3 épületegyüttesben. A fő épület (apartman típus) alsó szintjén van előtér, nappali-konyha, 2 szoba (a két szoba egymásba nyílik), amelyekhez közös fürdőszoba (fürdőkádas) tartozik. Az emeleten ugyanez a beosztás. 
Az épület másik részében az alsó szinten, egy db 6x4-es szoba, amelyből nyílik egy konyhasarok és egy fürdőszoba (zuhanyzóval). Az emeleten ugyanez a beosztás. A szobák garzon típusúak.
A házhoz zárt udvar, parkoló, zöld övezet tartozik, ahol hinta, egy nagy filagória, grillező, kerti sütő áll a vendégek rendelkezésére.

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nemzetközi kommunikáció

4 2 szobás apartman

2 Garzonszoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 6 db kétágyas szoba, 1. épület: 2 apartman (a földszinten: 2 szoba, egy fürdő, egy konyhasarok; az emeleten: 2 szoba, egy fürdő, egy konyhasarok), 2. épület: 2 garzonszoba (a földszinten: 1 szoba, egy fürdő, egy konyhasarok; az emeleten: 1 szoba, egy fürdő, egy konyhasarok), összes férőhely: 12 fő, fürdőszoba (zuhanyzó, wc): 4 db., kert

Tevékenységek

Túrázás, gyógykezelés, fürdőzés, tánctábor minden év július 3. hetében

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, filagória, grillsütő, hinta, programszervezés

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).