2024-05-26
2024-05-27
 • Szálláshelyek

Ibolya Vendégház

Zetelaka, Zsögöd u. 747 szám, Zetelaka, HR 537360, Romania Térkép

Zetelaka népes hegyaljai halmaztelepülés, Hargita megye egyik nagyközsége. A falu közigazgatása alá tartozó falvak, szórványok: Zeteváralja, Ivó, Deság, Sikaszó és Küküllőmező. Zetelaka a fakitermelés, a népi famegmunkálás központja. A zetelaki székelyek egyik mondása: "porból lettünk, de fából élünk". A Nagy-Küküllő völgyében, annak felső, hegyvidéki szakaszán, a 138-as megyei (aszfaltozott) út mentén fekszik, Fenyédtől 6, Székelyudvarhelytől 11 km-re. A környék összes nevezetessége könnyen megközelíthető a település központi elhelyezkedése révén, csak Önökön és a kalandvágyukon múlik, hogy hányat látogatnak meg belőlük, mi várni fogjuk Önöket.

A zetelaki gát közelében található, különálló, 8 személy fogadására alkalmas kulcsosház is a vendégek rendelkezésére áll!

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Állatot nem fogad
 • Reggeli

2 Franciaágyas szoba

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 4 (1 db franciaágyas, 3 db 2 ágyas), összes férőhely: 8 személy, a szálláshoz tartozik egy 8 férőhelyes kulcsosház Ivóban; fürdő; wc: 2-2

Tevékenységek

Túrázás, kirándulás, horgászat, téli sportok, szekértúrák, séta a zetelaki víztározónál szalonnasütéssel egybekötve

Szolgáltatások

Fűtés, félpanziós ellátás, szekértúrák szervezése, ágyneműcsere és takarítás igény szerint

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).