2024-07-12
2024-07-13
 • Szálláshelyek

Hotel Restaurant Sugás

Sepsiszentgyörgy, 1. dec. 1918, Nr. 12., Sepsiszentgyörgy, CV 520008, Romania Térkép

Sepsiszentgyörgy központjában elhelyezkedő, 3 csillagos Sugáskert Szálloda, 24 kétágyas szobával és 5 apartmannal áll a vendégek rendelkezésére. Minden szoba zuhanyzófülkével, minibárral, kábeltelevízióval, telefonvonallal és internettel van ellátva.

A szállodához tartozik a Sugás Vendéglő, amely büszkén folytatja a hagyományt, miszerint a vendégeket erdélyi és európai specialitásokkal szolgálja ki. Az új bécsi elegáns stílusban felújított vendéglő 4 külön szárnnyal rendelkezik, amely kellemes környezetet biztosít a különleges ételek elfogyasztásához. A piramis alakú üvegtetővel és 50 férőhellyel rendelkező kupolaterem kiváló hely üzleti megbeszélések és konferenciák megszervezésére. Szűkebb körű rendezvényeknek ajánljuk a 20 férőhelyes protokoll termet.

A két szinten elhelyezkedő Súgás Kávézó állandó kiállítások helyszínül szolgál. Meleg időben rendelkezésre áll a 300 férőhelyes terasz, amely már a megnyitás első napjaiban népszerűvé vált úgy a városlakók, mint a várost látogató turisták számára.
A vendéglő eredeti épületét Korona néven a századelőn Hámori, majd Kónya Antal bérelte, hogy aztán 1916-ban Lusztig Gyula tulajdonába kerüljön, aki 1921-ben átalakítja és új teremmel bővíti. Ivó (korcsma) és vendéglő részlege volt, az udvarban pedig beálló a szekerek és fogatok részére. Lusztig 1925-ben nyitja meg a mai kerthelyiség elődjét, ahol egy 1928-ban készült felvételen középen Lusztig Gyulát, mögötte balról Székely Lajost - akkor mint pincért, de aki évtizedekig vezette a vendéglőt - látjuk. 1928-ban újabb átalakítás következik, Caffe Restaurant néven nyitja meg újra Lusztig a vendéglőt, ahol előbb Bámbó Béla, majd Muszta Feri és zenekara szórakoztatják a vendégeket. A Lusztig vendéglő 1934-ben Bálinth István, majd Pál Ferenc bérlő kezébe kerül Székely Vendéglő néven. Az ötvenes években államosítják. 1963-ban történt átalakítása után a terem és a kerthelyiség Székely Lajos irányítása alatt működött egészen az 1980-as évekig, majd 1989-ig Székely Lajos fia, Attila vette át, Sugás vendéglő néven.

A forradalom után az Eves KFT bérelte a vendéglőt, teljes leromlásáig, illetve bezárásáig.

A korszerű felújítás 2002-ben kezdődött és 2003-ban folytatódott a ditrói születésű osztrák állampolgár, Fülöp László által, aki megvásárolta és átalakította jelenlegi formájába, majd 2004 április 17-én visszaadta Sepsiszentgyörgynek a megújult formájú, de régi varázsát újraidéző Sugás Vendéglőt.

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Légkondícionálás
 • Központi fűtés
 • Kisállat bevihető
 • Nem dohányzó
 • Minősített szálláshely
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Bár
 • Reggeli
 • Konferencia terem

2 Kétágyas szoba

5 5 fős apartman

4 4 fős apartman

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 29 (24 db. 2 ágyas szoba + 5 apartman), összes férőhely: 60-70, fürdő, zuhanyzó: 29, wc száma: 29, étterem, bár, TV, terasz, rendezvényterem

Tevékenységek

Túrázás, konferencia- és rendezvényszervezés, városnézés

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, reggeli, reptéri transzfer, légkondicionálás, szobaszervíz, takarítás naponta, vasalási szolgáltatás, mosóda, faxolás és fénymásolás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Egy 0 és 5 éves kor közötti gyermek ingyenesen tartózkodhat már meglévő ágy használata esetén. Egy 0 és 2 éves kor közötti gyermek ingyenesen tartózkodhat kiságy használata esetén. Egy idősebb gyermek vagy felnőtt után éjszakánként és személyenként 37,35 RON kerül felszámításra pótágy használata esetén. A szobákban legfeljebb 1 kiságy helyezhető el. A szobákban legfeljebb 1 pótágy helyezhető el. A kiegészítő szolgáltatások árát a foglalás teljes összege nem tartalmazza.

Állatok

Vihető(extra költséggel jár)

Bankkártyás fizetési lehetőség

Visa, Maestro, Mastercard

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).