2024-06-14
2024-06-15
 • Szálláshelyek

Hargita Panzió és Étterem

Szentegyháza, Petőfi utca, 3. szám, Szentegyháza, HR 535800, Romania Térkép

Ha Erdélybe, közel a havasokhoz keresi kikapcsolódását, pihenési helyét, akkor jó helyen jár. A Hargita panzió és étterem biztosítja Önnek a teljes regenerálódást, feltöltődik újra életkedvvel, vidámsággal ha eltölt nálunk egy pár napot.

Mi házigazdák megteszünk mindent ennek érdekébe, így betekintést nyerhet a székelyek világába, lakmározhat finomabbnál-finomabb ételeinkből, lustálkodhat komfortos vendégszobáinkba, kirándulhat, megtekintheti természeti szépségeinket vagy akár mulathat együtt velünk házigazdákkal.

Nálunk a legfontosabb a baráti hangulat, így várjuk szeretettel bármikor jön, hisz évszaktól függetlenül a természet mindig rejteget valami szépet és ajándékot, amit emlékként mindig őrizhetünk.

A Hargita Panzió Szentegyháza székely település központi részén fekszik, az 13 A nemzeti út mentén. A 21 szobás panzió 53 fő részére biztosít kényelmes szálláslehetőséget. 60 férőhelyes étterem, autóbusz és zárt személygépkocsi parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Szolgáltatásainkat egyéni utazóknak, csoportoknak és utazási irodáknak ajánljuk!

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Vendéglő
 • Reggeli

3 Háromágyas szoba

2 Kétágyas szoba

4 Négyágyas szoba

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 21 (15 db 2 ágyas, 2 db 3 ágyas, 4 db 4 ágyas), összes férőhely: 53 fő, fürdő, zuhanyzó: 21, étterem, kert, kerti bútor, grillező, filagória

Tevékenységek

Gyalogtúra, lovaskocsizás, szánkózás, szánozás, sízés, helyi nevezetességek megtekintése

Szolgáltatások

Fűtés, melegvíz, reggeli, félpanzió, vagy teljes ellátás, programszervezés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).