2024-07-20
2024-07-21
 • Szálláshelyek

Fényes Vendégház

Vármező, Főutca, 11E szám, Vármező, MS 547212, Romania Térkép

Keresel egy rég megálmodott csendet? Szeretnél egy lélegzet elállító kilátást, ahol messze legyél a város füstjétől és zajától? Ha a válaszod "IGEN", akkor itt a hely, ahol a kívánságaid teljesülnek! A FÉNYES Vendégház, egy nagyon csendes és nyugodt helyen található, a Felső-Nyárád mentén, nem messze a pataktól (a teraszról hallani a csobogást, amíg a reggeli kavét élvezzük), és látni a Nyárád partján lévő bükkerdőt, ami friss levegőt és teljes nyugodtságot nyújt e ház lakóinak.

Egyszóval a FÉNYES Vendégház, lehet A Te Házad - Messze a Házadtól. Örülhetsz a természetnek, meg ha a FÉNYES Vendégházat kikapcsolódni, üzleti megbeszélésre, csapatépítésre vagy ha egy születésnapra béreled is. Mindezek a csodás dolgok, csak a FÉNYES Vendégháznál teljesülhetnek. Szeretettel várjuk és kívánunk sok felejthetetlen napot eltölteni nálunk.

FÉNYES Vendégház, lehetőséget nyújt, zárt udvari parkolásra, az udvarban sütő és bogrács található, kinti csappal és mindenféle mellék felszerelésekkel. Gyerekeknek összetett játszótér és felnőtteknek hintaágy. És hogy maximális kikapcsolódást és pihenést biztosítsunk a hideg évszakra, egy kinti facsebert - dézsát készítettünk, amely sós vízzel van feltöltve és fával fűtve, ami gyógyhatással van az egészségre. Amikor bemegyünk a házba, lazíthatunk és megmelegedhetünk a fával fűtött kandalló mellett, ami közbe nézhetjük a havazást és hallgatjuk a tűz pattogását. Amikor mind ezt meguntuk, ajánlunk egy felejthetetlen lovas szánozást vagy hintózást, (forralt bor és pálinkával fűtve) hogy jobban megismerhessük a környező tájat.

Lehetősége van egy páratlan sült pisztráng elfogyasztására "vármezei módra", a falubeli vendéglőkben, vagy sízni lehet a szovátai sípályán (22 km), vagy a Bucsin-Bogdáni pályán (30 km), vagy meglátogathatja a szovátai fürdőtelepet (18 km), a parajdi sóbányát (25 km), a korondi kézművesvásárt (35 km), a Szent Anna tavat, Békási szorost (110 km), stb. Az őszi időszakban lehetősége van hőlégbalonnal szabadon repülni és fentről csodálni a felejthetetlen tájakat, téli időszakban pedig motoros hószánt bérelni...

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Dézsa sós vízzel
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Állatot nem fogad

14 Kulcsosház

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 5 db vendégszoba, összes férőhely: 12-14 fő, fürdő, zuhanyzó: 5 db., kert, bogrács, kerti bútor, filagória, gyermekjátszótér, székely jakuzzi

Tevékenységek

Kirándulás, lovas szánozás, túrázás, hőlégballonozás ősszel

Szolgáltatások

Fűtés, ágyneműcsere, takarítás

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Nem vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).