2024-07-23
2024-07-24
 • Szálláshelyek

Csilla - Barbara Kulcsosházak

Ivó, 85/B szám, Ivó, HR N/A, Romania Térkép

Székelyudvarhelytől 24 km-re, Ivóban, a Súgó pataka mellett található kulcsosházaink kellemes kikapcsolódást nyújtanak a Csilla - Barbara Kulcsosházak-ba érkező vendégeknek.

Az egymás mellett található két kulcsosház hasonló felépítésű, a földszinten található egy tágas nappali, konyha, fürdőszoba az emeleten vannak a szobák. Nyugodt, por és zajmentes környezetben megpihenhet, regenerálódhat ehhez hozzájárul az udvaron található filegória, grillező, kerti bútorok.

Jöjön el hozzánk, amikor már csendre vágyik!

Felszereltség

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Reggeli

8 Kulcsosház

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 2 kulcsosház (kulcsosházanként 2 szoba, 2 szoba 1 franciaágy + pótágy), összes férőhely: 8-8 fő, fürdőszoba, zuhanyzó, wc: házanként 1, kert, kerti bútor, grillsütő, hintaágy, gyermekjátékok

Tevékenységek

Túrázás, téli sportok, lovaglás, horgászat, grillezés

Szolgáltatások

Fűtés, igény szerint reggeli, félpanziós, vagy teljes ellátás, ágyneműcsere és takarítás

Internet

-

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).