2024-07-12
2024-07-13
  • Szálláshelyek

Gróf Kálnoky Vendégházai

Miklósvár, 85 szám., Miklósvár, CV 525104, Romania Térkép Telefon: +40742202586

A Kálnoky Vendégházak az 1800-as évekre tekintenek vissza, sőt néhány még ennél is régebbi, mint ahogy azt néhány középkori lőrés is mutatja. Az udvarról gyönyörködhetünk a közelben fészkelő gólyákban a kerten áthaladó patak csobogása mellett. Az épületek restaurálásra kerültek, így visszanyerve régi küllemüket és sajátosságukat.

A kényelem első osztályú. Különösen nagy figyelmet fordítottunk a fürdőszobák kialakítására, egyik fürdőszobánkat szauna teszi teljessé. A berendezéshez használt antik bútorok némelyike kétszáz éves múltra tekint vissza. A fűtési rendszer szintén eredeti, fás csempekályhákra alapozva, mely nemrégiben fafűtéses központi fűtéssel bővült. Mivel ennek a távoli kis falunak nincs megfelelő infrastruktúrája, nem tudjuk (és nem is akarjuk) célul kitűzni a technikai tökéletességet.

Az utcákon, eső esetén sár lehet, illetve esetenként áramhiány léphet fel. Talán ez hozzátartozik a hely sajátosságaihoz és eredetiségéhez. A ház különleges atmoszféráját sajátos jellege adja, és a felújítás után szinte olyan élményt nyújt, mint amilyet a kastély.

Szeretettel várjuk vendégeinket Zalánpatakon is, ahol az angol trónörökös, Károly herceg birtokán tölthetnek néhány felejthetetlen napot. Kálnoky Bálint, a Herceg egyenes őse alapította Zalánpatakot a XVI. század végén, üveghutaként. A Herceg számára felújítottunk egy kis birtokot, amely egy 100 lelket számláló kis falu végén található, az erdő és vadvirág mezők szélén.

2 Kétágyas szoba

Felszereltség

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

-

A szállásfoglalás menete

  • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
  • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
  • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
  • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
  • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
  • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
  • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).