2024-07-12
2024-07-13
 • Szálláshelyek

Attila Vendégház

Szováta, Hosszú utca, 43/A szám, Szováta, MS 545500, Romania Térkép

Az Attila Vendégház Szováta fürdőváros Szászrégen felőli kijáratánál található, egy csendes utcájában fekszik 3 km-re a Medve-tótól. A szálláshely 7 db vendégszobával rendelkezik.

A szállás beosztása: 
- földszint: nappali, egy felszerelt konyha, 2 db kétágyas szoba és egy fürdőszoba
- emelet: 5 db franciaágyas szoba van, egy felszerelt konyha, 3 fürdőszoba

Az emelet és a földszint elkülöníthető egymástól, így két különböző csoportnak is kiváló. Szeretettel várunk minden vendéget!

Felszereltség

 • Internet / WiFi
 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet

4 4 fős apartman

2 Franciaágyas szoba (saját fürdővel)

2 Franciaágyas szoba (közös fürdővel)

Felszereltség

Általános

Szobák száma: 7 (egy kétszobás apartman, 2 saját fürdőszobás és 3 közös fürdőszobás franciaágyas szoba), összes férőhely: 14 fő

Tevékenységek

Túrázás, gyógykezelés, kirándulás, fürdőzés

Szolgáltatások

Filagória, grillező, játszótér, fűtés, melegvíz, ágyneműcsere és takarítás igény szerint

Internet

Ingyenes internet

Parkolás

Ingyenes privát parkolás

Házirend

Érkezési idő

16:00-21:00 óra között

Távozási idő

08:00-12:00 óra között

Lemondás / Visszafizetés

A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő

Gyerek- és pótágy

- vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár

Állatok

Vihető

Bankkártyás fizetési lehetőség

-

A szállásfoglalás menete

 • Miután a kereső blokk segítségével megtalálta és kiválasztotta a megfelelő szállást, kérjük, nézze végig alaposan a képeket, a leírást, az árat és minden fellelhető információt a szállásról
 • A bejelentkezési / kijelentkezési dátum, létszám alapján válasszon a szabad szobák közül (a foglalhatóságot a szálláskiadók tartják karban, előfordulhat, hogy nem minden esetben kap releváns találatot); s a rendszer ez alapján számol egy előzetes irányárat
 • Az ajánlatkéréshez töltse ki a szállásfoglalási űrlapot a szükséges mininális vendég információkkal és válasszon fizetési módot (az űrlapot elküldve Ön is kap egy másolatot és a szálláskiadó telefonszámát)
 • Az előzetes foglalást MINDEN ESETBEN KÖZVETLEN A SZÁLLÁSKIADÓ IGAZOLJA VISSZA (ritka esetben esetleg az utazási iroda), azaz nem történik azonnali szállásfoglalás! 
 • A szálláskiadó rendelkezései alapján, a visszaigazolásban megadásra kerülhet, hogy szükséges foglalót fizetni vagy nem
 • A SZÁLLÁSFOGLALÁS CSAKIS AKKOR TEKINTHETŐ VÉGLEGESNEK, ha a szálláskiadó telefonon vagy e-mailen visszaigazolta (lehetőleg kérje írásban is!).
 • Ha bármelyik szálláspartnerünktől nem kapna időben választ, kérjük, jelezze emailen az ügyfélszolgálatunknak (írja be a tárgy mezőbe az online foglalása egyedi azonosító számát), megadva a foglalása azonosító kódját!

Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet... Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne és szállás- és helyismereteinkre támoaszkodva szívesen segítünk.

Segíthetünk?

Amennyiben segítségre van szüksége a szálláshirdetésben vagy a szállásfoglalásban (nem kapott visszajelzést időben, stb.), kérjük ne habozzon segítséget kérni az Online ügyfélszolgálat űrlapon (az egyedi foglalási azonosítóját is megadva!).