Szabad szálláshely keresése

Panoráma Panzió (Székelyudvarhely) starstarstarstar

Móricz Zsigmond u. 76., Székelyudvarhely, Hargita, 535600, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A Panoráma Panzió ****, a Móricz Zsigmond utca 76 szám alatt működik, 1 km-re Székelyudvarhely központjától. A panzió a pihenni vágyok által kedvelt zöld környezetben helyezkedik el.

A panzió 8 db 2 ágyas szobával, valamint 4 pótággyal rendelkezik, így összesen 20 személy elszállásolására nyújt lehetőséget. Egy vendégszoba mozgáskorlátozott személyek fogadására is alkalmas, valamint 2 szoba pezsgőfürdővel is rendelkezik. A szobák mérete 18–20 m2 között változik, minden szobában külön fürdőszoba található. A parkolás zárt elhelyezéssel biztosított.

Ha pihenni, kikapcsolódni vágyik, esetleg üzleti úton van, látogasson el hozzánk, ahol igényesen berendezett szobák, konferencia terem, szauna, Wi-Fi , valamint hozzáértő személyzet áll az Ön rendelkezésére.

Szoba típusa

40.00€
Kétágyas szoba
8

Megközelíthetőség

Fürdőszoba

Média & Technológia

Ellátás: Étel & Ital

Szolgáltatások

Lakóterület, környezet

Felszereltség

Autó, Parkolás

Tevékenységek

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 8 [8 db 2 ágyas szoba, 4 db pótágy]
- összes férőhely: 16 + 4 fő
- fürdőszoba, zuhanyzó: 8, wc: 8
Település jellege: hegyvidéki, városi
Szállás típusa: magánszállás,
Szállás fajtája: panzió
Kiadási egység: szoba,
A tulajdonos ott lakik: nem
Háziállat: nincs
Háziállat vihető: nem
Parkolási lehetőség: zárt parkolási lehetőség
Fűthető: igen (központi)
Távolságok: főút: 50 m, centrum: 1 km, vasút: 2 km, élelmiszerbolt: 500 m, étterem: 2 km, sportpálya: 2 km, zöldövezet: 50 m.
Kert: kerti bútor, nyárikert
Étkezés: vendégeinknek igen bőséges reggelit szolgálunk fel az erre kialakított kényelmes reggeliző helyiségben. A helyiség 5 asztalos elhelyezéssel van berendezve. A büféreggelit reggel 7:00-10:00 óra között fogyaszthatja el, friss alapanyagokból készült változatos felhozatalból válogathat kedvére. Ebéd, illetve vacsora rendelési lehetőség is van.
A szálláshely szolgáltatásai: akadálymentesített szoba, konferencia terem, szauna, Wi-Fi, masszázs, kerékpár kölcsönzés
Ágyneműcsere gyakorisága: igény szerint
Takarítás gyakorisága: igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka: 1
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: 14 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 11 óráig
Beszélt nyelvek: román, magyar, angol.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Kirándulás, lovaglás, túrázás és minden ami ide tartozik...

Csillagtúra ajánlatok

- Sóvidék (Farkaslaka, Korond, Parajd, Szováta)
- Hargita Hegyalja (Fenyéd, Zetelaka, Zeteváralji Víztározó, Ivó, Madarasi Hargita)
- Csíkszereda (Csíksomlyó) - Tusnádfürdő (Szent Anna-tó)
- Székelykeresztúr - Segesvár - Brassó
- Gyergyószentmiklós - Gyilkos-tó - Békás-szoros

Árajánlat

Szállás reggelivel:
- kétágyas szoba: 35 EUR/éjszaka
- egyágyas szobaként: 26 EUR/éjszaka
- pótágy: 11 EUR/éjszaka

Szilveszter 2016 (dec. 30. - jan. 3. közötti időszakra) :
- 1. csomag
: ára 163 EUR/fő. Tartalma: 4 éjszaka szállás, 4 svédasztalos reggeli, konyha használata, szauna + hideg vizes merülő használata, grillsütő használata
- 2. csomag: ára 185 EUR/fő. Tartalma: 4 éjszaka szállás (reggeli nélkül), konyha használata, szauna + hideg vizes merülő használata, grillsütő használata, szilveszteri ünnepi menü
- 3. csomag: ára 132 EUR/fő. Tartalma: 3 éjszaka szállás, 4 svédasztalos reggeli, konyha használata, szauna + hideg vizes merülő használata, grillsütő használata
- 4. csomag: ára 154 EUR/fő. Tartalma:  3 éjszaka szállás (reggeli nélkül), konyha használata, szauna + hideg vizes merülő használata, grillsütő használata, szilveszteri ünnepi menü

Megj.: * A szobaár tartalmazza a reggelit, a korlátlan internethasználatot, valamint az ÁFÁ-t. Vendégeink számára zárt parkolási lehetőséget biztosítunk.
**A szobák férőhelye pótággyal növelhető; a pótágy ára 11 euró/fő/éjszaka, és tartalmazza a reggelit. Gyerekeknek 5 éves korig a szállás ingyenes.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Szilveszteri felár 1. csomag 4 éjszaka

4 éjszaka, 4 svédasztalos reggeli, konyha használata, szauna + hideg-merülős használata, grillsütő használata

23.25€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Szilveszteri felár 2. csomag 4 éjszaka

4 éjszaka (reggeli nélkül), konyha használata, szauna + hideg-merülős használata, grillsütő használata, szilveszteri ünnepi vacsora,

28.75€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Szilveszteri felár 3. csomag 3 éjszaka

3 éjszaka, 3 svédasztalos reggeli, konyha használata, szauna + hideg-merülős használata, grillsütő használata

26.50€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Szilveszteri felár 4. csomag 3 éjszaka

3 éjszaka (reggeli nélkül), konyha használata, szauna + hideg-merülős használata, grillsütő használata, szilveszteri ünnepi vacsora

33.84€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 3
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 3
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 3
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 3
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet:
Díjszabás neve Szállás reggelivel
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2018. augusztus 15. szerda Érv. eddig 2019. szeptember 30. hétfő
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 20
40.00€  /fő/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Panoráma Vendégház (Borzont) starstarstar körülbelül 0.02 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Horizont Panzió starstarstar körülbelül 0.59 km körzetben
Árajánlat:22.00€ /szoba/nap
Lilla Panzió starstarstar körülbelül 1.22 km körzetben
Árajánlat:24.00€ /szoba/nap
Korona Panzió starstarstar körülbelül 1.24 km körzetben
Árajánlat:13.00€ /fő/nap
Plébános Panzió starstar körülbelül 1.25 km körzetben
Árajánlat:19.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Lőrincz Panzió (Szováta)
Lőrincz Panzió (Szováta) starstarstar
18.00€  /szoba/nap

Rózsák u. 1 szám., Szováta, 545500, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Dani Panzió és Étterem
Dani Panzió és Étterem starstar
7.00€  /fő/nap

Bratsva Jedinstva 30, Székelykeve, 26228, Serbia, Serbia

Gyorsinfó További információ
Margaréta Panzió (Székelyudvarhely)
Margaréta Panzió (Székelyudvarhely) starstar
12.00€  /fő/nap

Rét utca, 22. szám., Székelyudvarhely, 535600, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ