Szabad szálláshely keresése

Ozon Turist Panzió starstarstar

N/A, Gyergyócsomafalva, Hargita, 537050, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A csomafalvi erdőben létrehozott OzonPark egy csodálatosan megtervezett és pihenésre, feltöltődésre létrehozott nagyon színvonalas létesítmény. Főleg olyan családok, baráti társaságok, munkaközösségek részére ajánljuk, akik a szabadság ideje alatt keveset szeretnének autózni és változatos, érdekes, minden korosztályt lekötő programokat szeretnének. A létesítmény területén van uszoda, sókamra, meleg-vizes, fűtött sófürdő, műgyepes sportpálya, gyerekjátszótér, asztalitenisz, darts lehetőség, sörsátor, boros pince, kerékpár kölcsönzés, horgászási lehetőség. Tíz km-es körzetben megtalálható még kalandpark, medvevideózási lehetőség, go-kart pálya, két sípálya, esztenák... Az Ozon Turist Panzió szomszédságában folyamatban van egy paint-ball pálya, nyári szánkó és nyári sípálya elkészítése is.

A csendes és festői szépségű környezetben fekvő Ozon Park több mint 2 hektáros területét fenyvesek és erdei patakok vesznek körül. A erdei szállások hangulatát a házak alatt átfolyó kristálytiszta patakok és a hangulatos pisztrángos teszi még különlegesebbé!

A Ozon Park területén három patak folyik keresztül, amelyeknek medreit bámulatos terméskő támfal borítja. A patakok három tóba gyűlnek össze, ahol a horgászatot kedvelő vendégeink horgászhatnak és a halastavak melletti jurtában saját kezűleg készíthetik el a kifogott halakat.

Sokak számára az Ozon Turist Panzió fénypontja a fedett, de napsütötte, automatizálva 28 C fokon tartott, feszített víztükrű medence lehet, ahol a kisgyerekek is nagyon jól érzik majd magukat. A medence 5 méter széles valamint 13,5 méter hosszú, mélysége változó 1,50 - 1,70 méter között mozog. Fedett úszómedence épületében pontosabban a medence mellett működik egy lávaköves finn szauna, amely nem csak kellemes időtöltés, a pihenés ideális módja, ragyogó szépség titka hanem egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik.

A vendégházak tökéletesen beleillenek környezetükbe, harmóniában vannak egymással, valamint úgy vannak tervezve és berendezve, hogy kényelmes szállást biztosítsanak családoknak, párban érkezőknek valamint csoportoknak. A házak különleges vonzereje, hogy tömör fából készültek, amely kívül belül bió anyagokkal van kezelve. A tömör fa nem csak mutatós, hanem meleg kisugárzása kedvező hatást gyakorol a ház vendégeire. A házak télen, nyáron üzemelnek a kitűnő szigetelésnek köszönhetően.

Ozon Park 4 darab gyönyörűen berendezett faházzal várja vendégeit. Mind a négy ház egyformán, összkomfortosan van kialakítva. A házak földszintjén található a konyha, nappali és fürdőszoba, az emeleten pedig a hálószobák és ugyancsak egy fürdőszoba. A praktikus és tágas konyha az Ozon Turist vendégei számára az önellátás minden feltételét biztosítják főzőlappal, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, edényekkel és evőeszközökkel.

A konyhától egy hangulatos bárpult választja el a nappalit, ahol a legtöbbet tartózkodnak vendégeink, és amit nagyon szeretnek az óriási ebédlőasztal, plazma TV és kandalló miatt. Nincs is jobb időtöltés a havas téli napokon, minthogy családias hangulatban a kandallóban ropogó tűz mellett beszélgetni, jókat nevetni. Panziónk ebben az esetben is nagyon odafigyelt a kényelemre, vendégeinket készen behordott fa és tűzgyújtó várja a kandalló melletti helyiségben. Ugyancsak a földszinten a ház stílusával passzoló, tusolóval ellátott fürdőszoba is található.

A gyergyócsomafalvi vendégházak emeletére egy gyönyörű falépcső vezet fel, ahol egy plazma TV-vel ellátott előtérbe érkezünk. Három, külön bejáratú szoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyek közül kettőnek kijárata van egy hangulatos teraszra. A teraszokról gyönyörű kilátás nyílik az fenyvesekkel és patakokkal teli udvarra. Az emeleten is, akárcsak a földszinten a hangulatos hálószobákhoz passzoló modern fürdőszoba található.

Szoba típusa

85.00€ - 150.00€
Kulcsosház
4

Lakóterület, környezet

Autó, Parkolás

Látványosságok

Szolgáltatások

Felszereltség

Tevékenységek

Média & Technológia

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- házak száma: 4 db faház, mindegyik 10-10 férőhellyel
- házak beosztása: a földszinten = konyha, nappali és fürdőszoba, az emeleten pedig = 3 db hálószoba és egy fürdőszoba.
- összes férőhely: 40 fő (+10 fő)
- fürdőszoba, wc: házanként 2 db
Település jellege: hegyvidéki
Szállás típusa: panzió, vendégház
Szállás fajtája:
panzió
Kiadási egység:
ház
A tulajdonos ott lakik:
nem
Háziállat:
nincs
Háziállat vihető:
igen
Parkolási lehetőség:
saját parkolóban
Fűthető: igen (központi)
Távolságok:
főút: 3 km, centrum: 3 km, vasút: 10 km, élelmiszerbolt: 3 km, étterem: saját, fedett medence: saját, zöldövezet: 50 m, lovaglás: 1 km, benzinkút: 10 km.
Kert:
játszótér, műfüves focipálya, fedett úszómedence, lávaköves finn szauna, melegvizes sófürdő fadézsában
Étkezés:
reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás.
A szálláshely szolgáltatásai:
fedett úszómedence, lávaköves finn szauna, műfüves focipálya, játszótér, függőágyak, internet kábel/ WIFI szolgáltatás, kábeltelevízió, sókamra, melegvizes sófürdő fadézsában
Ágyneműcsere gyakorisága: vendégcsere vagy kérésre naponta
Takarítás gyakorisága:
naponta
Bérelhető minimum éjszaka:
1
Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
14 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óráig
Beszélt nyelvek: román, magyar

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Gyalogtúrák, quadtúrák a csomafalvi Ozon Turist Panziónál

A gyalogtúrák és quadtúrák június 17 és szeptember 1 közötti időszakra vehetők igénybe. Lehetőleg a szállásfoglaláskor jelezni kell, ha valaki szeretné igénybe venni. A helyszinen kisseb esély van a szabad vezetőkapacitás megszervezésére.

Panziónk érdeklődés esetén csodálatos gyalogtúrákat és quad túrákat szervez nagy helyismerettel és természetszeretettel rendelkező vezetővel. A gyalogtúra egy traktor utánfutóján utazással kezdődik, és körülbelül fél órát tart. A traktor 8 km szakaszon szállítja a túrázókat egy szép magas hegy mögé és itt bemelegítésként, friss erővel megmászunk egy 3-400 méteres szintkülönbséget. Gyakorlatilag ez az egyetlen emelkedő a teljes utszzakaszon. Ettől kezdve enyhe, lejtős és néhány esetben szép panorámát kináló utszakaszon sétálunk be. Kristálytiszta forrásoknál oltjuk szomjunkat.

Csillagtúra ajánlatok

 • Fogarasi Havasok - Balea tó
 • A mondák nyomában: Máréfalva, Homoródfürdő, Csíkszereda, Tusnád, Szent-Anna tó, Bálványos
 • Gyilkos-tó túra: Gyergyószentmiklós - Gyilkos-tó - Békási-szoros 34,9 km
 • Utazás Háromszékre: Nyergestető, Perkő, Kézdivásárhely, Kovászna, Csomakőrös, Zágon
 • Petőfi Emlékút: Agyagfalva, Székelykeresztúr, Fehéregyháza, Segesvár
 • Csíkszereda - Csíksomlyó, Mária-kegyhely, világhírű zarándokhely - Gyimesek 59,7 km
 • Sóvidék túra: Farkaslaka, Korond, Parajd, Szováta, Vármező (pisztránghorgászati lehetőség, pisztrángebéddel), Bözödújfalu (a tragikus sorsú, elárasztott falu, siratófal) 67,9 km

 • Egynapos túrák Erdélyben:
  - Hagymás-hegység: Egyeskő-Öcsém-tető (1707 m) túra
  - Hagymás-hegység: Egyeskő-Nagyhagymás (1796 m) túra
  - Vargyas-patak völgye - Homoródalmási barlangtúra
  - Bucsecs-hegység: Babele - Omul-csúcs (2507 m) túra
  - Nagykő-havas: Hét-létrás vízesés
  - Hóvirág-cseppkőbarlang - Munticsel Tájvédelmi Park
  - Sziklafalak körútja: Csíki-Bükk túra
  - Sziklafalak körútja: Mária-kő túra
  - Kelemen-havasok: Istenszéke túra

 • Barlangtúrák Erdélyben
  - Hóvirág-cseppkőbarlang - Munticsel Tájvédelmi Park
  - Súgó-barlang
  - Homoródalmási barlangrendszer

 • Hegyi kerékpározás Erdélyben
  - Balánbánya - Súgó barlang - Vasláb község
  - Balánbánya - Terkő mező - Háromkút - Gyilkostó - Békás szoros
  - Csíkszereda - Csíkszentkirály - Dél Hargita gerinc -Kormos patak völgye-Barót
  - Kirulyfürdő - Almási barlang - Almás - Lövéte - Szentegyháza - termál fürdő
  - Tusnádfürdő-Szent Anna tó
  - Tusnádfürdő - Bálványos - Kézdivásárhely - Kászonújfalu - Csíkkozmás
  - Csíkszentmárton - Rugát tető - Úz völgye - Dormány (Darmanesti)

Árajánlat

Szállás: 1 ház/éjszaka

Személyig / Ár
2 személy = 85 euró
4 személy = 100 euró
6 személy = 115 euró
8 személy = 130 euró
10 személy = 155 euró
* 7 éjszaka felett egyedi megállapodás alapján

A fenti árak tartalmazzák az alábbi szolgáltatásokat:
- fedett úszómedence
- lávaköves finn szauna,
- műfüves focipálya
- játszótér
- függőágyak
- internet kábel/ WIFI szolgáltatás
- kábeltelevízió,
- sókamra,
- melegvizes sófürdo fadézsában,

** Bérleti díj fizetése az igénybevétel előtt történik a helyszínen, a kulcsátadással egyidejűleg.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

 1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
 2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
 3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 1.
1.

Max. fő: 10
Emelet:
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 2.
2.

Max. fő: 10
Emelet:
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 3.
3.

Max. fő: 10
Emelet:
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 4.
4.

Max. fő: 10
Emelet:
Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 1 Max. személy 2
85.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 3 Max. személy 4
100.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 5 Max. személy 6
115.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 7 Max. személy 8
130.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 9 Max. személy 10
150.00€  /szoba/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Borostyán Panzió starstarstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Székely Panzió & Étterem starstarstar körülbelül 0.00 km körzetben
10.00€
Emilia Vendégház starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:7.00€ /fő/nap
Borsika Panzió starstarstar körülbelül 0.22 km körzetben
Árajánlat:22.50€ /szoba/nap
Szilágyi Ház starstar körülbelül 0.37 km körzetben
Árajánlat:9.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Koronka Panzió
Koronka Panzió starstarstar
22.00€  /szoba/nap

Segesvár út, 397/H szám., Marosvásárhely, 540552, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Fenyő Kulcsosház
Fenyő Kulcsosház starstar
45.00€  /kulcsosház/nap

N/A, Ivó, 535600, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Zöld Laguna Panzió
Zöld Laguna Panzió starstar
7.00€  /fő/nap

Bánya út 101/A, Parajd, 537240, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ