Szabad szálláshely keresése

Ozon Turist Panzió starstarstar

N/A, Gyergyócsomafalva, Hargita, 537050, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A csomafalvi erdőben létrehozott OzonPark egy csodálatosan megtervezett és pihenésre, feltöltődésre létrehozott nagyon színvonalas létesítmény. Főleg olyan családok, baráti társaságok, munkaközösségek részére ajánljuk, akik a szabadság ideje alatt keveset szeretnének autózni és változatos, érdekes, minden korosztályt lekötő programokat szeretnének. A létesítmény területén van uszoda, sókamra, meleg-vizes, fűtött sófürdő, műgyepes sportpálya, gyerekjátszótér, asztalitenisz, darts lehetőség, sörsátor, boros pince, kerékpár kölcsönzés, horgászási lehetőség. Tíz km-es körzetben megtalálható még kalandpark, medvevideózási lehetőség, go-kart pálya, két sípálya, esztenák... Az Ozon Turist Panzió szomszédságában folyamatban van egy paint-ball pálya, nyári szánkó és nyári sípálya elkészítése is.

A csendes és festői szépségű környezetben fekvő Ozon Park több mint 2 hektáros területét fenyvesek és erdei patakok vesznek körül. A erdei szállások hangulatát a házak alatt átfolyó kristálytiszta patakok és a hangulatos pisztrángos teszi még különlegesebbé!

A Ozon Park területén három patak folyik keresztül, amelyeknek medreit bámulatos terméskő támfal borítja. A patakok három tóba gyűlnek össze, ahol a horgászatot kedvelő vendégeink horgászhatnak és a halastavak melletti jurtában saját kezűleg készíthetik el a kifogott halakat.

Sokak számára az Ozon Turist Panzió fénypontja a fedett, de napsütötte, automatizálva 28 C fokon tartott, feszített víztükrű medence lehet, ahol a kisgyerekek is nagyon jól érzik majd magukat. A medence 5 méter széles valamint 13,5 méter hosszú, mélysége változó 1,50 - 1,70 méter között mozog. Fedett úszómedence épületében pontosabban a medence mellett működik egy lávaköves finn szauna, amely nem csak kellemes időtöltés, a pihenés ideális módja, ragyogó szépség titka hanem egészségünk megőrzésében is fontos szerepet játszik.

A vendégházak tökéletesen beleillenek környezetükbe, harmóniában vannak egymással, valamint úgy vannak tervezve és berendezve, hogy kényelmes szállást biztosítsanak családoknak, párban érkezőknek valamint csoportoknak. A házak különleges vonzereje, hogy tömör fából készültek, amely kívül belül bió anyagokkal van kezelve. A tömör fa nem csak mutatós, hanem meleg kisugárzása kedvező hatást gyakorol a ház vendégeire. A házak télen, nyáron üzemelnek a kitűnő szigetelésnek köszönhetően.

Ozon Park 4 darab gyönyörűen berendezett faházzal várja vendégeit. Mind a négy ház egyformán, összkomfortosan van kialakítva. A házak földszintjén található a konyha, nappali és fürdőszoba, az emeleten pedig a hálószobák és ugyancsak egy fürdőszoba. A praktikus és tágas konyha az Ozon Turist vendégei számára az önellátás minden feltételét biztosítják főzőlappal, mosogatóval, hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, edényekkel és evőeszközökkel.

A konyhától egy hangulatos bárpult választja el a nappalit, ahol a legtöbbet tartózkodnak vendégeink, és amit nagyon szeretnek az óriási ebédlőasztal, plazma TV és kandalló miatt. Nincs is jobb időtöltés a havas téli napokon, minthogy családias hangulatban a kandallóban ropogó tűz mellett beszélgetni, jókat nevetni. Panziónk ebben az esetben is nagyon odafigyelt a kényelemre, vendégeinket készen behordott fa és tűzgyújtó várja a kandalló melletti helyiségben. Ugyancsak a földszinten a ház stílusával passzoló, tusolóval ellátott fürdőszoba is található.

A gyergyócsomafalvi vendégházak emeletére egy gyönyörű falépcső vezet fel, ahol egy plazma TV-vel ellátott előtérbe érkezünk. Három, külön bejáratú szoba áll a vendégek rendelkezésére, amelyek közül kettőnek kijárata van egy hangulatos teraszra. A teraszokról gyönyörű kilátás nyílik az fenyvesekkel és patakokkal teli udvarra. Az emeleten is, akárcsak a földszinten a hangulatos hálószobákhoz passzoló modern fürdőszoba található.

Szoba típusa

85.00€ - 150.00€
Kulcsosház
4

Lakóterület, környezet

Autó, Parkolás

Látványosságok

Szolgáltatások

Felszereltség

Tevékenységek

Média & Technológia

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- házak száma: 4 db faház, mindegyik 10-10 férőhellyel
- házak beosztása: a földszinten = konyha, nappali és fürdőszoba, az emeleten pedig = 3 db hálószoba és egy fürdőszoba.
- összes férőhely: 40 fő (+10 fő)
- fürdőszoba, wc: házanként 2 db
Település jellege: hegyvidéki
Szállás típusa: panzió, vendégház
Szállás fajtája:
panzió
Kiadási egység:
ház
A tulajdonos ott lakik:
nem
Háziállat:
nincs
Háziállat vihető:
igen
Parkolási lehetőség:
saját parkolóban
Fűthető: igen (központi)
Távolságok:
főút: 3 km, centrum: 3 km, vasút: 10 km, élelmiszerbolt: 3 km, étterem: saját, fedett medence: saját, zöldövezet: 50 m, lovaglás: 1 km, benzinkút: 10 km.
Kert:
játszótér, műfüves focipálya, fedett úszómedence, lávaköves finn szauna, melegvizes sófürdő fadézsában
Étkezés:
reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás.
A szálláshely szolgáltatásai:
fedett úszómedence, lávaköves finn szauna, műfüves focipálya, játszótér, függőágyak, internet kábel/ WIFI szolgáltatás, kábeltelevízió, sókamra, melegvizes sófürdő fadézsában
Ágyneműcsere gyakorisága: vendégcsere vagy kérésre naponta
Takarítás gyakorisága:
naponta
Bérelhető minimum éjszaka:
1
Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
14 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óráig
Beszélt nyelvek: román, magyar

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Gyalogtúrák, quadtúrák a csomafalvi Ozon Turist Panziónál

A gyalogtúrák és quadtúrák június 17 és szeptember 1 közötti időszakra vehetők igénybe. Lehetőleg a szállásfoglaláskor jelezni kell, ha valaki szeretné igénybe venni. A helyszinen kisseb esély van a szabad vezetőkapacitás megszervezésére.

Panziónk érdeklődés esetén csodálatos gyalogtúrákat és quad túrákat szervez nagy helyismerettel és természetszeretettel rendelkező vezetővel. A gyalogtúra egy traktor utánfutóján utazással kezdődik, és körülbelül fél órát tart. A traktor 8 km szakaszon szállítja a túrázókat egy szép magas hegy mögé és itt bemelegítésként, friss erővel megmászunk egy 3-400 méteres szintkülönbséget. Gyakorlatilag ez az egyetlen emelkedő a teljes utszzakaszon. Ettől kezdve enyhe, lejtős és néhány esetben szép panorámát kináló utszakaszon sétálunk be. Kristálytiszta forrásoknál oltjuk szomjunkat.

Csillagtúra ajánlatok

 • Fogarasi Havasok - Balea tó
 • A mondák nyomában: Máréfalva, Homoródfürdő, Csíkszereda, Tusnád, Szent-Anna tó, Bálványos
 • Gyilkos-tó túra: Gyergyószentmiklós - Gyilkos-tó - Békási-szoros 34,9 km
 • Utazás Háromszékre: Nyergestető, Perkő, Kézdivásárhely, Kovászna, Csomakőrös, Zágon
 • Petőfi Emlékút: Agyagfalva, Székelykeresztúr, Fehéregyháza, Segesvár
 • Csíkszereda - Csíksomlyó, Mária-kegyhely, világhírű zarándokhely - Gyimesek 59,7 km
 • Sóvidék túra: Farkaslaka, Korond, Parajd, Szováta, Vármező (pisztránghorgászati lehetőség, pisztrángebéddel), Bözödújfalu (a tragikus sorsú, elárasztott falu, siratófal) 67,9 km

 • Egynapos túrák Erdélyben:
  - Hagymás-hegység: Egyeskő-Öcsém-tető (1707 m) túra
  - Hagymás-hegység: Egyeskő-Nagyhagymás (1796 m) túra
  - Vargyas-patak völgye - Homoródalmási barlangtúra
  - Bucsecs-hegység: Babele - Omul-csúcs (2507 m) túra
  - Nagykő-havas: Hét-létrás vízesés
  - Hóvirág-cseppkőbarlang - Munticsel Tájvédelmi Park
  - Sziklafalak körútja: Csíki-Bükk túra
  - Sziklafalak körútja: Mária-kő túra
  - Kelemen-havasok: Istenszéke túra

 • Barlangtúrák Erdélyben
  - Hóvirág-cseppkőbarlang - Munticsel Tájvédelmi Park
  - Súgó-barlang
  - Homoródalmási barlangrendszer

 • Hegyi kerékpározás Erdélyben
  - Balánbánya - Súgó barlang - Vasláb község
  - Balánbánya - Terkő mező - Háromkút - Gyilkostó - Békás szoros
  - Csíkszereda - Csíkszentkirály - Dél Hargita gerinc -Kormos patak völgye-Barót
  - Kirulyfürdő - Almási barlang - Almás - Lövéte - Szentegyháza - termál fürdő
  - Tusnádfürdő-Szent Anna tó
  - Tusnádfürdő - Bálványos - Kézdivásárhely - Kászonújfalu - Csíkkozmás
  - Csíkszentmárton - Rugát tető - Úz völgye - Dormány (Darmanesti)

Árajánlat

Szállás: 1 ház/éjszaka

Személyig / Ár
2 személy = 85 euró
4 személy = 100 euró
6 személy = 115 euró
8 személy = 130 euró
10 személy = 155 euró
* 7 éjszaka felett egyedi megállapodás alapján

A fenti árak tartalmazzák az alábbi szolgáltatásokat:
- fedett úszómedence
- lávaköves finn szauna,
- műfüves focipálya
- játszótér
- függőágyak
- internet kábel/ WIFI szolgáltatás
- kábeltelevízió,
- sókamra,
- melegvizes sófürdo fadézsában,

** Bérleti díj fizetése az igénybevétel előtt történik a helyszínen, a kulcsátadással egyidejűleg.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzenet elküldésével még nem történik szállásfoglalás! Az alábbi űrlap segítségével küldhet emailt a tulajdonosnak, kapcsolattartónak vagy a recepciónak. Amennyiben 48 órán belül nem kapna választ, kérjük jelezze szerkesztőségünknek ÜGYFÉLSZOLGÁLAT űrlapon vagy kereshet szállást a fenti menük, keresők segítségével. Az ajánlat elkészítéséhez kérjük, adja meg a személyek létszámát, a pontos periódust, más igényelt szolgáltatásokat vagy egyéb speciális igényét. Ne feledje a telefonszámát is megadni nemzetközi formátumban a neve, aláírása után. Csak telefonszámmal ellátott levelekre válaszolunk / veszünk figyelembe!
Emailüzenet írása a következő szállás részére: Ozon Turist Panzió

Kilépés
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Szeptember 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
December 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február 2020
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 1.
1.

Max. fő: 10
Emelet:
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 2.
2.

Max. fő: 10
Emelet:
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 3.
3.

Max. fő: 10
Emelet:
Kulcsosház - Faház, kulcsosház 4.
4.

Max. fő: 10
Emelet:
Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 1 Max. személy 2
85.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 3 Max. személy 4
100.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 5 Max. személy 6
115.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 7 Max. személy 8
130.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás + szolgáltatások
Szoba típusa Kulcsosház
Érv. ettől 2015. június 02. kedd Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 7
Min. személy 9 Max. személy 10
150.00€  /szoba/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Borostyán Panzió starstarstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Székely Panzió & Étterem starstarstar körülbelül 0.00 km körzetben
10.00€
Borsika Panzió starstarstar körülbelül 0.22 km körzetben
Árajánlat:22.50€ /szoba/nap
Szilágyi Ház starstar körülbelül 0.37 km körzetben
Árajánlat:9.00€ /fő/nap
Király Lak starstar körülbelül 0.54 km körzetben
Árajánlat:7.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Hotel, szálloda ajánló

Motel Vector
Motel Vector starstarstar
18.00€  /szoba/nap

E60-as út vonalán, Marovásárhelytől 17 km-re, Göcs, 547007, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Hotel Maros Szálloda
Hotel Maros Szálloda starstarstar
35.00€  /szoba/nap

Testvériség sugárút 2., Gyergyószentmiklós, 535500, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Hotel Everest Szálloda
Hotel Everest Szálloda starstarstar
36.00€  /szoba/nap

Üzemek u., 16-18 szám., Marosvásárhely, 540307, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű panzió ajánlatok

Zeta Panzió
Zeta Panzió starstar
10.00€  /fő/nap

182 szám., Zeteváralja, 537300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Mária Vendégház (Marosfő)
Mária Vendégház (Marosfő) starstar
11.00€  /fő/nap

Fő út 368 szám., Marosfő, 537165, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Kelemen Panzió (Parajd)
Kelemen Panzió (Parajd) starstar
16.00€  /szoba/nap

Víz utca, 707. szám., Parajd, 537240, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű kulcsosház ajánló Székelyföldről

Szőcs Ilona Vendégház
Szőcs Ilona Vendégház starstar
42.00€  /kulcsosház/nap

N/A, Zetelaki Víztározó, 537360, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Gyulak Kulcsosház
Gyulak Kulcsosház starstar
10.00€

37/A, Ivó, 537362, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Zabos Kulcsosház / Zabos Vendégház
Zabos Kulcsosház / Zabos Vendégház starstar
40.00€  nap

Főút, 237 szám., Torockó, 517610, Fehér, Románia

Gyorsinfó További információ

Véletlenszerű szállásajánlataink

Hortenzia Panzió
Hortenzia Panzió starstar
8.00€  /fő/nap

Főút 9., Tibód, 537084, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Sikaszó Vendégház
Sikaszó Vendégház starstarstar
10.00€  /fő/nap

Főút, 8/A, Sikaszó, 537366, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Sólyom Vendégház
Sólyom Vendégház starstar
7.00€  /fő/nap

Főút, 616 szám., Gyergyóújfalu, 537305, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ