Szabad szálláshely keresése

Parajd (románul Praid,) a Sóvidék központja, a Kárpát-medence egyik legfontosabb sóbányászati helye. A település Székelyudvarhelytől 38 km-re északnyugatra a Kis-Küküllő mentén, a Görgényi-havasoktól délre fekszik. Főbb látnivalói: Rapsónné várának romjai, a település határában levő sósziklák, a sóbánya, a  19. század elején épült volt sóhivatal, református temploma, római katolikus temploma, ortodox temploma és az Áprily emlékház. 

Manó Apartmanok starstarstarstar

Nádasfő 178J, Parajd, Hargita, 537240, Románia

Érintse meg a híváshoz +40742581925
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Foglaljon most!
qrcode

Rövid bemutatás

Manó Apartmanok Parajd Korond felőli kijáratánál, a Sóhegyre és a Só-szorosra néző panorámás részén fekszik. Az vadonatúj építésű (2018) apartmanház 6 db kétszobás apartmannal rendelkezik, amely a mai kor minden igényét kielégíti, kényelem és a luxus érzetét kelti. Az apartmanok teljesen egyformák, mindegyik két db standard méretű franciaágyas szobával rendelkezik, hatalmas nappalival és étkező résszel, valamint teljes felszereltségű konyhával van kiegészítve. 

A légkondicionált nappaliban kihúzható kanapé, bútorzat, LCD TV, WIFI-internet szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha teljes felszereltségű, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, kenyérpirító, kávéfőző, étkezőkészlet, stb. áll rendelkezésre. A fürdőszobában kényelmes zuhanyzó, hajszárító, törülközők állnak a vendégeink rendelkezésére. 

Az apartmanház mindegyik apartmanjához saját parkolórész tartozik, a nagy kert-udvarban pedig hinta, grillsütő, 2 kemence-tálaló, valamint napelemekkel fűtött sós dézsa (télen nem használható) áll a vendégek rendelkezésére.

A szállás ideális családok, gyerekes családok, baráti társaságoknak, akik az étkezésüket maguk szeretnék megoldani, és más turista által nem zavartatva és kényelemben szeretnék eltölteni szabadidejüket. 

Szoba típusa

60.00€ - 75.00€
Apartman II.
6

Autó, Parkolás

Lakóterület, környezet

Szolgáltatások

Felszereltség

Média & Technológia

Ellátás: Étel & Ital

Tevékenységek

Látványosságok

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 6 db apartman (az apartmanok teljesen egyformák, mindegyik 2  db standard méretű franciaágyas szobával rendelkezik, nagy nappalival /itt kihúzható kanapé/ és étkező résszel, valamint teljes felszereltségű konyhával van kiegészítve.)
- összes férőhely: 36 fő
- fürdőszoba (teljes felszereltséggel, hajszárító, borotválkozó tükör, stb.): 6 db ()
Település jellege: hegyvidéki, gyógy-termál
Szállás típusa: apartmanház
Szállás fajtája: apartman, hotel
Kiadási egység: apartman, szoba
A tulajdonos ott lakik: nem
Háziállat: nincs
Háziállat vihető: NEM!
Parkolási lehetőség: az apartman előtt, minden apartmanhoz tartozik egy parkolóhely
Fűthető: központi fűtés, légkondicionálás.
Távolságok: főút: 50 m, centrum: 300 m, sóbánya: 800 m, sós strand: 900 m, wellness központ: 1,2 km, vasút: 600 m, élelmiszerbolt: 150 m, zöldövezet: 20 m, étterem: 300 m.
Kert: kerti bútor, filagória, gyermekjátszótér, nagyméretű gyermekmedence, sós dézsa
Étkezés: a közeli éttermek valamelyikében (sóbánya, Telegdy Étterem, Parajd Hotel Étterme, Csatári Étterem)
Ágyneműcsere gyakorisága: 3 naponta
Takarítás gyakorisága: 3 naponta
Bérelhető minimum éjszaka: 3
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: 16 óra
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óra
Beszélt nyelvek: magyar, román, angol.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, gyógykezelés, horgászat, strandolás, téli sportok.
Sízési lehetőség Szovátán (haladóknak és profiknak Bogdánban (kezdőknek) vagy a Bucsin tetőn (kezdőknek) (mindhárom felvonóval ellátott).

Látnivalók:
- Rapsóné várának romjai.
- A település másik nevezetességei a határában levő sósziklák, melyek legnevezetesebbike az 576 m magas Sóhát, amely kb. 2 milliárd tonna sót tartalmaz. A Korond-patak vize a Só-szorosban tör át a sósziklákon.
- A bányák sócsarnokai a légúti betegségek kiváló gyógyhelyei. A bányában 120 m mélyen templom, játszótér is van.
Szomszédságában található a a 19. század elején épült volt sóhivatal, amely ma egészségügyi rendelő. A parajdi művelődési otthonban megtekinthető néprajzi kiállításon (Falumúzeum) közel 2000 helybeli és környéki tárgy, történelmi emlék kapott helyet. Különösen a sóvágással és sószállítással kapcsolatos eszközök, szerszámok és makettek, valamint fényképek sokasága látható.
- Parajd, sóbánya
- Fürdő és üdülőhely, gyógyhatású meleg sós fürdője van, ahol a fürdőzők lebegnek a tömény sós vízben.
- Református temploma 1790 és 1796 között épült, szentélye a régi 15. századi római katolikus templomból maradt meg.
- Római katolikus temploma 1800-ban épült. 1998-ban egy új templomot is emeltek.
- Ortodox temploma 1929-ben épült.
- A nemrég épített Áprily-emlékházban az érdeklődök a költő Parajdhoz fűződő életszakaszairól szerezhetnek információkat.

Csillagtúra ajánlatok

1. Farkaslaka (Tamási Áron sírja) - Székelyudvarhely 
2. Csíkszereda - Tusnádfürdő - Szent Anna-tó (vulkanikus krátertó) 
3. Gyergyószentmiklós - Gyilkostó - Békás-szoros 
4. Csíkszereda - Csíksomlyó - Gyímesek 
5. Fogarasi Havasok - Balea tó 
6. Brassó - Törcsvár (Bran kastély) 
7. Székelykeresztúr - Segesvár

Árajánlat

Szállás / apartman

1 éjszaka esetén

  • 6 főig: 75 EUR/apartman/nap

2-7 éjszaka esetén

  • 6 főig: 70 EUR/apartman/nap

8-15 éjszaka esetén

  • 6 főig: 65 EUR/apartman/nap

Szilveszteri ajánlat:
- 5 éjszaka= 600 EUR/apartman/
- 4 éjszaka= 500 EUR/apartman/
- 3 éjszaka= 400 EUR/apartman/

Kedvezménykupon: nDyioZNBmHYOamr
* Foglaljon online most és legyen 50 EUR kedvezménye. 
** A kupon érvényes 2018 dec. 10-ig.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Szezonális felár

Szezonális felár

5.00€ (9%) ( Naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Január 2019
HKSCPSV
 
2
3
4
5
24
25
 
 
 
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apartman II. - Kétszobás apartman, nappali, konyha, fürdőszoba 1.
1.

Max. fő: 6
Emelet: F.
Apartman II. - Kétszobás apartman, nappali, konyha, fürdőszoba 2.
2.

Max. fő: 6
Emelet: F.
Apartman II. - Kétszobás apartman, nappali, konyha, fürdőszoba 3.
3.

Max. fő: 6
Emelet: F.
Apartman II. - Kétszobás apartman, nappali, konyha, fürdőszoba 4.
4.

Max. fő: 6
Emelet: I.
Apartman II. - Kétszobás apartman, nappali, konyha, fürdőszoba 5.
5.

Max. fő: 6
Emelet: I.
Apartman II. - Kétszobás apartman, nappali, konyha, fürdőszoba 6.
6.

Max. fő: 6
Emelet: I.
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartman II.
Érv. ettől 2019. január 02. szerda Érv. eddig 2019. november 28. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 1
Min. személy 2 Max. személy 36
75.00€  /apartman/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartman II.
Érv. ettől 2019. január 02. szerda Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 2 Max. napok 7
Min. személy 2 Max. személy 36
70.00€  /apartman/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartman II.
Érv. ettől 2019. november 29. péntek Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 0 Max. napok 1
Min. személy 2 Max. személy 36
75.00€  /apartman/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartman II.
Érv. ettől 2019. január 02. szerda Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 8 Max. napok 15
Min. személy 2 Max. személy 36
60.00€  /apartman/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Gergely Panzió starstarstar körülbelül 0.74 km körzetben
Árajánlat:14.95€ (70.00lei)  /szoba/nap
Muresán Vendégház starstar körülbelül 0.82 km körzetben
Árajánlat:25.63€ (120.00lei)  /fő/nap
Krall Vendégház starstar körülbelül 0.83 km körzetben
Árajánlat:9.00€ /fő/nap
Princess Panzió starstarstar körülbelül 0.83 km körzetben
Árajánlat:20.00€ /szoba/nap
Lóránd Vendégház starstar körülbelül 0.87 km körzetben
Árajánlat:16.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Miklós Ágnes Vendégház
Miklós Ágnes Vendégház starstar
10.00€

-, Máréfalvi Patak, 537026, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Ajvász Sára Kulcsosház
Ajvász Sára Kulcsosház starstar
76.00€  /kulcsosház/nap

621 szám., Máréfalvi Patak, 537026, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Jóbarát Vendégház
Jóbarát Vendégház starstar
10.00€  /fő/nap

Főút 608/A szám., Farkaslaka, 537165, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ