2020-11-30
2020-12-01
  • Szálláshelyek

Kelemen Irén Panzió

Torockó, Felső út, 233. szám., Torockó, AB 517610, Romania Térkép megjelenítése

A Gyopár** Panzió és Kemping Torockótól egy kellemes sétányira fekszik. A kis magyar falu - amely a világörökség része - az 1.128 méter magas Székelykő lábánál terül el. Az 1870-es tűzvész után újjáépült, jellegzetes házaival egy valóságos, élő skanzenre emlékezteti a látogatót. [[Torockó]] és a szomszédos [[Torockószentgyörgy]] igazi kis etnikai szigetként maradt meg a Torockói-medencében (550 m) mely [[Aranyosszék]]hez tartozik és szinte teljesen el van zárva a külvilágtól. A medencét minden oldalról magas hegyek határolják: nyugat felől a Bedellői-havasok (1244 m) keletről pedig a [[Székelykő]] (1129 m) és a Rákos-tető (835 m). Bejutni a medencébe a keskeny Borrévi- vagy az Enyedi-szoroson keresztül lehet. A fáradt turista itt tökéletes nyugalomra talál: a parasztházak, a csörgedező patak, a vízimalom, a torockószentgyörgyi vár romjai, az elhagyatott vas- és aranybányák, mészkőszirtjei, történelmi hagyományai Torockót Erdély egyik legvonzóbb turisztikai vidékévé tették.
Újonnan épült, igényes kivitelezésű faházunkban 2 két- és 2 háromágyas, pótágyazható szobával várjuk vendégeinket. A gerendaházhoz külön fürdőszoba és WC tartozik. Ezen kívül a kempingben 11 db kétágyas, 2 db egyágyas kisház, tágas kerti faház, 25 sátorhely található. A sátorhelyeken az áramellátás megoldható.
A vendégek rendelkezésére áll 7 zuhanyzó és WC. A kerti faházakhoz 3 kemping jellegű vizesblokk tartozik.
Igény estén pótágy elhelyezésére is lehetőség van.
A parkosított telken játszótér, dísztó, grillező, kerti pavilon, étkező (40 fő) parkoló, hinta, játszótér homokozóval, csúszdával; tűzrakó hely, kerti bútorok vannak.
A Gyopár panzióból akármerre is indul el az ember, valamilyen látványossággal találkozik. Körülbelül félórányi autózással könnyedén megközelíthető a [[Tordai Hasadék]]. Érdemes időt szakítani akár a nagyenyedi vártemplom és a Bethlen Gábor Kollégium, akár a gyulafehérvári vár meglátogatására. Autóval egy és negyed óra alatt el lehet érni Kolozsvárra. Emellett a Székelykő és a Torockói Hegység számtalan alkalmat kínál túrázásra, kirándulásra. Amennyiben még ez is kevésnek bizonyul, el lehet látogatni a páratlan szépségű Remetei Sziklaszoroshoz.

  • Parkolás
  • Kert / Udvar / Zöldövezet
  • Grillezés, kerti sütés
  • Kisállat bevihető
  • Reggeli
  • Konyha, konyhasarok

3 Háromágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár15 EUR/ fő / éjszaka

2 Kétágyas szoba

Szállás

Szálláshely

Kezdő ár15 EUR/ fő / éjszaka

Felszereltség

Általánosságok
Szobák száma: 4 db (1 db háromágyas, 3 db kétágyas), összes férőhely: 9 személy, zuhanyzó, WC: 1-1 db., kert, grillező, konyha
Tevékenységek
Túrázás, vadászat, horgászat, lovasszekerezés, siklóernyőzés, téli sportok
Szolgáltatások
Fűtés, félpanziós ellátás, ágyneműcsere, takarítás
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Vihető(csak az udvarba)
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat