Szabad szálláshely keresése

Csíkszereda (románul Miercurea Ciuc) Hargita megye székhelye, 1971 óta municípium (megyei jogú város). A Székelyföld nevű kulturális régió területén, Erdélyben, a Csíki-medence középső részén fekszik.
Ismertségét többek közt a hozzá tartozó Csíksomlyó területén évenként sorra kerülő pünkösdi búcsú, jelentős jégkorongcsapatának, valamint országszerte kedvelt sörének hírneve okozza. A város Brassótól 100 km-re északra, valamint Székelyudvarhelytől 52 km-re keletre, az Olt bal oldali teraszain a Nagy-Somlyó (1033 m) lábánál fekszik.

Hegyi Pihenő Panzió starstarstar

Piricske, Csíkszereda, Hargita, 530140, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A zsúfoltságtól, stressztől fáradt városi ember, a természet szépségére szomjazó utazó, valamint azok számára, akiket nyáron a hegyi túrák szépsége, télen pedig a vastag hótakaróval borított lesiklópályák varázsolnak el, a HEGYI PIHENŐ Panzió a lélek és a test felüdülését biztosítja.

Modern, jó ízléssel berendezett, a hibátlanul kivitelezett részletek egyszerűségétől és értékességétől elegáns, lélegzetelállító, mesés környezetben.

A panzió 10, napsütéses szobával és 2 nagy lakosztállyal rendelkezik, 24-28 személy számára biztosítva kényelmes elszállásolást. A szobák bútorzata modern, tévével, minibáros hűtőszekrénnyel vannak ellátva, saját fürdőszobával rendelkeznek. Két nagy, csoportok számára is megfelelő vendéglőterem áll a turisták rendelkezésére, ahol családi környezetben élvezhetik a székely konyha remekeit. 

Nyáron a panzió vendégei az ezen célra kialakított területeken teniszezhetnek és focizhatnak, de szervezett hegyi túrákon és biciklis kirándulásokon is részt vehetnek. A panzió ideális feltételeket kínál team-building-ek, családi vagy baráti ünnepségek megszervezésére, internet-hozzáféréssel rendelkező konferenciaterem, vendéglő, bár és szauna áll a szervezők rendelkezésére.

A reggelek fenyőillatúak, a gyantaillatú friss és hűvös levegő üdítően járja át egész lényünket, minden lélegzetvétel lelki nyugalmat és egészséget ad. Séta élénkíti a szervezetet, a sízés-szánkózás kedvelői számára a környékbeli lesiklópályák kínálnak gazdag választékot.

Töltse szabadságát és életének fontos pillanatait a HEGYI PIHENŐ Panzióban és feledhetetlen emlékekkel lesz gazdagabb.

Könnyű hozzánk találni, térjen rá a DN 13A jelű országútra és Csíkszeredát elhagyva, kb. 15 km után, a Piricske felé mutató jelzőtáblánál forduljon jobbra, úgy másfél kilométer után tárt karokkal várjuk Önt. 

Vendégként fogadjuk, barátként fog távozni!

Szoba típusa

46.00€
Apartament
2
27.00€
Kétágyas szoba

Ellátás: Étel & Ital

Szolgáltatások

Lakóterület, környezet

Média & Technológia

Látványosságok

Felszereltség

Autó, Parkolás

Tevékenységek

Fürdőszoba

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 12 (10 db 2 ágyas, 2 db lakosztály, apartman)
- összes férőhely: 24-28 fő
- fürdő, zuhanyzó: 12 db
Település jellege: hegyvidéki
Szállás típusa: vendégház, panzió
Szállás fajtája: menedékház, hegyi pihenő
Kiadási egység: szoba, apartman
A tulajdonos ott lakik: nem
Háziállat: nincs
Háziállat vihető: igen
Parkolási lehetőség: zárt parkolóban
Fűthető: igen (központi fűtés), Melegvíz: bojlerrel
Távolságok: főút: 5 km, centrum: 15 km (Csíkszereda), vasút: 15 km, élelmiszerbolt: 5 km, étterem: saját, zöldövezet: 50 m; benzinkút: 15 km.
Kert: kerti bútor, grillsütő
Étkezés: igény szerint reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás
A szálláshely szolgáltatásai: étkeztetés-étterem, konferenciaterem, szauna, teniszpálya
Ágyneműcsere gyakorisága: igény szerint
Takarítás gyakorisága: igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka: 1
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: 16 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óráig
Beszélt nyelvek: román, magyar, angol

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Csíkszereda Erdély keleti felében helyezkedik el, a Hargita-hegység vulkáni vonulata és a Csíki-havasok közé beékelődő Csíki-medence középső részén. A város az Olt mentén haladó észak-dél irányú és a Tolvajos- és Gyimesi hágókon áthaladó nyugat-kelet irányú közlekedési útvonalak kereszteződésénél alakult ki. Földrajzi koordinátái: 46°21’ északi szélesség és 25°48’ keleti hosszúság. A város az Olt folyó teraszain és a Somlyó-patak kavicsos hordalékkúpjainak a peremén fekszik az 1033 m magas Nagy-Somlyó lábánál. Tengerszint feletti magassága 655 és 730 m között váltakozik.[Bővebben]

A Mikó vár. Gróf Hídvégi Mikó Ferenc (1585–1635) a nagy erdélyi fejedelemnek, Bethlen Gábornak a tanácsosa, diplomata és krónikaíró, Csík főkapitánya, a nevét viselő várat 1623. április 26-án kezdte építtetni. A vár jelenlegi formáját 1714–16 között Steinville császári tábornok vezetésével sorra kerülő újjáépítés során nyerte el, ezt a bejárati kapu fölötti kőbe vésett felirat is igazolja. Csík, és benne Csíkszereda hagyományosan a katolikus vallás egyik erdélyi fellegvára. Somlyón 1630-tól kezdve ferences gimnázium, 1676-tól pedig Kájoni János nevezetes nyomdája is működött.

Csillagtúra ajánlatok

Csíksomlyó, a kegyhely. A legnagyobb magyar katolikus búcsújáróhely a Székelyföld szívében, a legismertebb magyar ferences kolostor és ferencesrendi bazilika. A csíksomlyói kegyhely közelében magasodik fel a Kissomlyó-hegy. Szent hegynek tartja a néphagyomány, mivel évszázadok óta imádkozva járja körös-körül a zarándokok serege. Oldalában keresztek vannak felállítva, keresztúti állomások, és a hegytetőn három kápolna, amelyeknél ugyancsak ájtatoskodnak a búcsújáró keresztények. [Bővebben]

A Gyilkos-tó (régi nevén: Veres-tó) egy természetes torlasztó a Hagymás-hegységben, Hargita-megye észak-keleti részén. 1837-ben keletkezett egy közeli hegyről lecsúszó törmelék következtében. A tó visszahúzódóban van, a visszamaradó kisebb tavak elláposodnak. A Gyilkos-tó fölé emelkedik északon a Kis-Cohárd (1344 m) sziklája.

A Gyilkos-tó közvetlen szomszédságában elhelyezkedő Békási-szoros összekötő kapocs Erdély és Moldva között. Itt alakította ki a Békás-patak Erdély egyik legimpozánsabb sziklaszorosát. A völgy délnyugat-északkelet irányban szeli át mészkőréteget. Szikla mászok, kirándulók paradicsoma ez a hely, a szoros teljes hossza 5 kilométer, a csaknem függőleges sziklafalak peremei 200-300 méter magasba nyúlnak a völgytalptól.

A Szent Anna-tó egy krátertó az Erdélyi Csomád-hegység egyik kialudt vulkáni kráterében, Tusnádfürdőhöz közel. Része a Mohos Természetvédelmi Területnek, amely a Csomád két kráterét foglalja magába.

A másik kráterben a Mohos-tőzegláp található. A tó Sepsibükszád felől közúton is megközelíthető.

A tó felszíne 0,22 km², alakja közel kör alakú, medre, amely az egykori vulkán krátere volt, tölcsér alakú. A víz planktonmennyisége és sótartalma alacsony (32 mg/liter), ennek ellenére a fenékre lerakódott feketés-barna iszap miatt a tó zavarosnak tűnik.

Árajánlat

Húsvéti programjavaslat a Hegyi Pihenő panzióban:

Az ajánlat ára: 112 EUR (520 RON)/fő - 4 nap / 3 éjszaka
Tartalmazza:
- péntek = Welcome drink, estebéd, szállás
- szombat = reggeli, lovas szekerezés a Hargita hegységben, ebéd, délután hagyományos tojásfestés, további javasolt szabadidős tevékenységek (gyalog túra, kerékpár túra), vacsora, javasolt program részvétel a csíksomlyói kegytemplom körmenetén
- vasárnap = javasolt program: ételszentelés Csíkszereda főterén, reggeli a szentelt ételekből, délutánra javasoljuk az ünnepi szentmisét a csíksomlyói kegytemplomban, majd ünnepi ebéd, este pedig élő zene, tábortűz, kerti sütőben sütögetés és mulatság éjfélig a panzióban
- hétfő = reggeli 

Szállás:
- Két ágyas szoba =27 EUR/éjszaka
- Két ágyas szoba (egy személy részére) = 20 EUR/éjszaka
- Apartament = 34 EUR/ 2 személy/éjszaka
- Apartament = 46 EUR/ 3 személy/éjszaka
- Apartament = 58 EUR/ 4 személy/éjszaka
- Pótágy = 13 EUR/fő/éjszaka

Ellátás:
- Reggeli = 4 EUR/fő
- Ebéd = 8 EUR/fő
- Vacsora = 6 EUR/fő

Teremdíj
- Terem (eseményekre) = 34 EUR/nap
- Konferencia terem (internet,vetítési lehetőség) = 67 EUR/nap
- Szauna használata = 4,5 EUR/óra/fő
- Konyha bérelése (események alkalmával) = 189 EUR/nap

Sportpálya bérelése:
- Tenisz = 4 EUR/óra
- Tenisz világítással = 9 EUR/óra
- Football = 23 EUR/óra
- Football világítással = 27 EUR/óra

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Apartman felár 3 fő esetén

Apartman felár

40.00€ (9%) ( Naponként X szobánként )

Húsvéti csomag felár

Húsvéti csomag felár 4 nap/3 éjszaka

47.50€ (9%) ( Naponként (min nap) )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzenet elküldésével még nem történik szállásfoglalás! Az alábbi űrlap segítségével küldhet emailt a tulajdonosnak, kapcsolattartónak vagy a recepciónak. Amennyiben 48 órán belül nem kapna választ, kérjük jelezze szerkesztőségünknek ÜGYFÉLSZOLGÁLAT űrlapon vagy kereshet szállást a fenti menük, keresők segítségével. Az ajánlat elkészítéséhez kérjük, adja meg a személyek létszámát, a pontos periódust, más igényelt szolgáltatásokat vagy egyéb speciális igényét. Ne feledje a telefonszámát is megadni nemzetközi formátumban a neve, aláírása után. Csak telefonszámmal ellátott levelekre válaszolunk / veszünk figyelembe!
Emailüzenet írása a következő szállás részére: Hegyi Pihenő Panzió

Kilépés
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Szeptember 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
December 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apartament - 01
01

Max. fő: 4
Emelet: N/A
Apartament - 02
02

Max. fő: 4
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 03
03

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 04
04

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 05
05

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 06
06

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 07
07

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 08
08

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 09
09

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 10
10

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 11
11

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - 12
12

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2016. március 24. csütörtök Érv. eddig 2020. március 01. vasárnap
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 28
27.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2016. március 24. csütörtök Érv. eddig 2020. március 01. vasárnap
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 28
46.00€  /szoba/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Csillag Panzió (Hargitafürdő) starstar körülbelül 4.52 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Uz Bence Menedékház starstar körülbelül 4.70 km körzetben
Árajánlat:6.00€ /fő/nap
Balu Menedékház starstarstar körülbelül 4.70 km körzetben
Árajánlat:18.00€ /fő/nap
Bella Vita Panzió HR starstarstar körülbelül 4.70 km körzetben
10.00€
Bagolykő Menedékház starstarstar körülbelül 4.70 km körzetben
Árajánlat:33.84€ (160.00lei)  /szoba/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Hotel, szálloda ajánló

Hotel Maros Szálloda
Hotel Maros Szálloda starstarstar
35.00€  /szoba/nap

Testvériség sugárút 2., Gyergyószentmiklós, 535500, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Bod Péter Diakóniai Központ
Bod Péter Diakóniai Központ starstar
9.52€ (45.00lei)  /fő/nap

Erdő (Padurii) u., 7/B szám, Marosvásárhely, 540082, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Hotel Hunguest Fenyő Szálloda
Hotel Hunguest Fenyő Szálloda starstarstar
71.00€  /szoba/nap

N. Bălcescu utca 11. sz., Csíkszereda, 530132, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű panzió ajánlatok

Doina & Jenő Panzió
Doina & Jenő Panzió starstarstar
16.00€  /szoba/nap

Zsidó vértanuk u, 25/C szám., Marosvásárhely, 540545, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Manó Apartmanok
Manó Apartmanok starstarstarstar
63.46€ (300.00lei)  /apartman/nap

Nádasfő 178J, Parajd, 537240, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Gizelle Panzió
Gizelle Panzió starstarstar
35.00€  /szoba/nap

Dealul Cetatii, 111. szám, Brassó, 500080, Brassó, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű kulcsosház ajánló Székelyföldről

Korondi Kulcsosházak
Korondi Kulcsosházak starstarstar
10.00€  /fő/nap

Papmocsára utca, Korond, 537060, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Any Kulcsosház
Any Kulcsosház starstar
60.00€  /kulcsosház/nap

Sikaszó, Zetelaka, 537360, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Kalabér Vendégház
Kalabér Vendégház starstar
10.00€  /fő/nap

Priporului utca, 10 szám., MarosBisztra, 547206, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ

Véletlenszerű szállásajánlataink

Romantika Panzió & Étterem
Romantika Panzió & Étterem starstarstar
18.00€  /szoba/nap

Betlenfalvi út, 194. szám., Székelyudvarhely, 535600, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Zeta Panzió
Zeta Panzió starstar
10.00€  /fő/nap

182 szám., Zeteváralja, 537300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Hegyi Kő Vendégház
Hegyi Kő Vendégház starstar
7.00€  /fő/nap

Fő út, 135. szám., Székelyszentlélek, 537166, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ