Szabad szálláshely keresése

Halászcsárda Panzió & Étterem starstarstar

Fő út, 32/A szám., Vármező, Maros, 547212, Románia

Érintse meg a híváshoz +40724235859, +40724236465
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A Halászcsárda Panzió és Étterem, Vármező szívében várja vendégeit, egy nem mindennapi környezetben.
A fogadó egyik fő pillére a családunkban generációra visszatekintő haltenyésztés, amely a hagyományok tiszteletére és a szakértelemre épül. Ennek egyik gyümölcse a vármezei sült pisztráng, amely számos belföldi és külföldi vendégnek ad okot gyakori visszatérésre. Számukra arról is gondoskodtunk, hogy ezt a gasztronómia élményt egy ehhez illő környezetben élhessék meg. Ebből a gondolatból kiindulva építettük fel 2009-ben az új Halászcsárdát, amely 160 fő befogadására alkalmas, a teraszon még elfér 120, és ennélfogva ideális helyszín különböző rendezvények szervezésére is.
Az idelátogatót kényelmes házak, vendégszobák és igényes kiszolgálás, családias hangulat, kellemes környezet fogadja.
A gasztronómia élmény mellett vendégeink számára hasonló minőségű szállást is biztosítunk a Halászcsárda közvetlen szomszédságában.
Szálláskínálatunk 8 darab két külön bejáratú szobát tartalmazó házból valamint 2 darab egyenként 2 apartmant (4 fő számára) tartalmazó épületből tevődik össze. A szobák saját fürdővel,terasszal, Wi-Fi-vel, TV-vel rendelkeznek és francia ágyas formában választhatók. A szobák mindenike pótággyal is igényelhető.

Szálló vendégeink, itt tartózkodásuk ideje alatt, bérmentesen horgászhatnak három tavon, amelyekben ponty, amur és kárász található.

Szoba típusa

18.00€ - 27.00€
Franciaágyas szoba tip A
31.50€ - 49.00€
Apartament
4
7.00€ - 11.50€
Pótágy
6

Ellátás: Étel & Ital

Autó, Parkolás

Fürdőszoba

Lakóterület, környezet

Látványosságok

Felszereltség

Tevékenységek

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 20 db (16 db franciaágyas, 2 db 2 szobás apartman )
- összes férőhely: 32+8 fő, 16 pótágy
- fürdő, zuhanyzó: 20 db
Település jellege: falusi, hegyvidéki
Szállás típusa: panzió
Szállás fajtája: vendégház
Kiadási egység: szoba vagy apartman
A tulajdonos ott lakik: nem
Háziállat: nincs
Háziállat vihető: nem
Parkolási lehetőség: igen, a házak előtti parkolóban
Fűthető: igen (központi fűtés)
Távolságok: főút: 2 km, centrum: 50 m, élelmiszerbolt: 150 m, zöldövezet: 20 m, étterem: saját, strand: Szovátán
Kert: horgásztó, kerti bútor, filagória, gyermekjátszótér, konyha, hűtőszekrény, parkosított udvar, parkolási lehetőség, szekerezés, lovas szánozás, lovaglás, étterem, bár, élelmiszerbolt, sportolási lehetőség.
Étkezés: Halász Csárda Fogadó
Ágyneműcsere gyakorisága: 3 naponta vagy kérésre
Takarítás gyakorisága: kérésre
Bérelhető minimum éjszaka: 1
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: 14 óra
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 11 óra
Beszélt nyelvek: magyar, román.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, téli sportok, horgászat (pisztráng) vadászat, lovaglás.

Gyalogtúra ajánlatok

Várhegy és az Égerfás-tó: A piros ponttal jelzett turista útvonal a falu központjából indul. Hosszát tekintve rövidebb túrákhoz sorolható, azonban jó fizikai erőnlétet igényel, mert a várhoz vezető út meglehetősen meredek. Mivel körtúráról van szó elindulhatunk a Nyárád bármelyik ágán. A hegy derekán találjuk az Égerfás-tavat, amely a benne található fáknak köszönhetően a Gyilkos-tó kicsinyített másának érzését kelti. A tó és környékének növény és állatvilága nagyon változatos. A tótól nem messze egy kis kitérővel feljuthatunk a várhoz, melynek csupán a körvonalai maradtak meg. Néhol előbukkannak a föld alól a habarccsal összeillesztett andezit sziklatömbök. A vár eredete ismeretlen, Orbán Balázs is helyzeténél fogva sorolta a székely gyepűvárakhoz.

Kis-Nyárád völgye: A gépkocsival is járható útvonal igencsak változatos tájat tár elénk. Fölfele haladva a békés, lombhullató erdőkkel borított táj átadja helyét a fenyveseknek és a patak vadregényes völgyének. A Nyárád ezen a szakaszon igazi „vadvíz" jelleget ölt, számos kisebb vízeséssel gyönyörködtetve az idelátogatót.

Vulkáni kráter maradványai (1777 m): A hosszabb túra 20 km-es első szakaszát gépkocsival is megtehetjük, a további hat kilométert pedig gyalogosan. A túra során elhaladunk a volt diktátort (Nicolae Ceausescu), kiszolgáló helikopterleszállók és vadászlesek mellett. Az igazi élményt azonban a a borókásban való barangolás és a kráter pereméről elénk táruló panoráma jelenti. Derült idő esetén a Hargita, Kelemen, Hagymás vonulatait is megcsodálhatjuk.

Látnivalók: A Várhegy 823 m magas csúcsán keresendő az egykori vár maradványa. Itt van Románia legnagyobb pisztrángtenyészete. Turisztikai központ, amely egyre inkább üdülőfalu jelleget kap.

Csillagtúra ajánlatok

- Sóvidék (Szováta, Parajd, Korond), Farkaslaka
- Csíkszereda - Tusnádfürdő - Szent Anna-tó (vulkanikus krátertó)
- Gyergyószentmiklós - Gyilkostó - Békás-szoros
- Csíkszereda - Csíksomlyó - Gyímesek
- Székelykeresztúr - Segesvár
- Fogarasi Havasok - Balea tó
- Brassó - Törcsvár (Bran kastély)

Árajánlat

Szállás:
Szezonban (júl. 3 és aug. 28 között):
Franciaágyas szoba:
 - 1-3 éjszaka esetén: 27 EUR/szoba/nap
 - 4-6 éjszaka esetén: 24,50 EUR/szoba/nap
 - 7-10 éjszaka esetén: 22,50 EUR/szoba/nap
Apartman:
 - 1-3 éjszaka esetén: 49 EUR/apartman/nap
 - 4-6 éjszaka esetén: 44,50 EUR/apartman/nap
 - 7-10 éjszaka esetén: 40 EUR/apartman/nap
Pótágy:
 - 1-3 éjszaka esetén: 11,50 EUR
 - 4-6 éjszaka esetén: 10 EUR
 - 7-10 éjszaka esetén: 9 EUR

Szezonon kívül (aug. 28 és júl. 2. között):
Franciaágyas szoba:
 - 1-3 éjszaka esetén: 20 EUR/szoba/nap
 - 4-6 éjszaka esetén: 19 EUR/szoba/nap
 - 7-10 éjszaka esetén: 18 EUR/szoba/nap
Apartman:
 - 1-3 éjszaka esetén: 36 EUR/apartman/nap
 - 4-6 éjszaka esetén: 33,50 EUR/apartman/nap
 - 7-10 éjszaka esetén: 31,50 EUR/apartman/nap
Pótágy:
 - 1-3 éjszaka esetén: 9 EUR
 - 4-6 éjszaka esetén: 8 EUR
 - 7-10 éjszaka esetén: 7 EUR

Gyerekkedvezmények:
- 6 év alatt ingyenes
- 7-13 év között: 4,50 EUR/nap (pótágy nélkül)

Légkondicionálás (csak nyáron): 5,50 EUR/nap. 

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Légkondicionálás

Légkondicionálás (csak nyáron)

5.50€ (9%) ( Szobánként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pótágy - Pótágy

Max. fő: 1
Emelet:
Pótágy - Pótágy

Max. fő: 1
Emelet:
Pótágy - Pótágy

Max. fő: 1
Emelet:
Pótágy - Pótágy

Max. fő: 1
Emelet:
Pótágy - Pótágy

Max. fő: 1
Emelet:
Pótágy - Pótágy

Max. fő: 1
Emelet:
Apartament - Kétszobás apartman 1.
1.

Max. fő: 4
Emelet: N/A
Apartament - Kétszobás apartman 2.
2.

Max. fő: 4
Emelet: N/A
Apartament - Kétszobás apartman 3.
3.

Max. fő: 4
Emelet: N/A
Apartament - Kétszobás apartman 4.
4.

Max. fő: 4
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 5.
5.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 6.
6.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 7.
7.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 8.
8.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 9.
9.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 10.
10.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 11.
11.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 12.
12.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 13.
13.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 14.
14.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 15.
15.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 16.
16.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 17.
17.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 18.
18.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 19.
19.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba 20.
20.

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
18.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
19.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
20.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
27.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
22.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
19.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
20.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
18.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
27.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
22.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
19.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
20.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
18.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
33.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
31.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
49.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
44.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
40.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
33.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
31.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
49.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
44.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
40.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
33.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
31.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
7.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
8.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2018. augusztus 29. szerda Érv. eddig 2019. július 02. kedd
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
9.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
9.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
10.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2019. július 03. szerda Érv. eddig 2019. augusztus 28. szerda
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
11.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
7.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
8.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2019. augusztus 29. csütörtök Érv. eddig 2020. július 02. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
9.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 20. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
11.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
9.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2020. július 03. péntek Érv. eddig 2020. augusztus 28. péntek
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
10.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 7 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 40
7.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2020. augusztus 29. szombat Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 4 Max. napok 6
Min. személy 1 Max. személy 40
8.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Pótágy
Érv. ettől 2020. augusztus 21. péntek Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 3
Min. személy 1 Max. személy 40
9.00€  /szoba/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Vármezői HalászCsárda starstarstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:7.00€ /fő/nap
Lokodi Gergely Vendégház starstar körülbelül 0.06 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Fényes Vendégház starstarstar körülbelül 0.17 km körzetben
Árajánlat:64.00€ /kulcsosház/nap
Pallós Vendégházak star körülbelül 2.02 km körzetben
10.00€
Attila Vendégház starstar körülbelül 7.23 km körzetben
Árajánlat:12.00€ /szoba/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Panoráma Panzió (Torockó)
Panoráma Panzió (Torockó) starstar
11.00€  /fő/nap

Főút 14 szám., Torockó, 517610, Fehér, Románia

Gyorsinfó További információ
Septimia Hotel ****
Septimia Hotel **** starstarstarstar
10.00€

Orbán Balázs, 106 szám, Székelyudvarhely, 535600, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Török Kulcsosház
Török Kulcsosház starstar
7.50€  /fő/nap

Ilona-völgye, Homoródfürdő, 535801, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ