Szabad szálláshely keresése

Zetelaka (románul Zetea) Székelyudvarhelytől 12 km-re északkeletre a Nagy-Küküllő völgyének felső, hegyvidéki szakaszán fekszik. Főbb látnivalói: a várromok, a Hargita csúcsa, a díszes székelykapuk és a falu fölötti víztározó.

Hajnalka Vendégház starstar

Zsögöd utca, 748. szám., Zetelaka, Hargita, 537360, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

Vendégszeretetről híres Zetelaka, Székelyudvarhelytől 12 km-re északra, a Nagyküküllő partján a Fenyéd - Gyergyószentmiklós országút mentén, a Hargita-hegység nyugati oldalán található. A tiszta levegő, a gyönyörű, és csendes táj, a települést körülvevő fenyvesek vonzzák ide a turistákat.

Szabó István Béla vendégfogadó és faipari vállakózó vagyok, családommal nagy szeretettel és tárt karokkal várjuk vendégeinket, akiknek általunk lehetősége nyílik felfedezni Erdély csodálatos tájait, turisztikai látványosságait és nem utolsó sorban eljuttatjuk Önöket a helyi ízek világába.

Vendégeinket a Hajnalka Vendégházban, 6 szobás családi házunkban szállásoljuk el, 4 - től 16 fő részére kínálunk szállást 2-3 ágyas szobákban (két darab ágyas, négy darab 3 ágyas szoba).

Félpanziós ellátást biztosítunk egyéni és csoportos turisták részére akár 50 főig. Turisztikai látnivalóinkat a helyi népszokások és népviselet megtekintésével gazdagíthatjuk, mint például: népi táncok bemutatása, élőzenés mulatságok esték, székelykapu faragás, zsindelykészítés, szőnyegszövés, kenyér és kürtőskalács sütés, lovaskocsizás a faluban.

Vendégeink részt vehetnek szervezett túrákon, kirándulásokon, amelyek során meglátogatjuk Erdély nevezetességeit, mint például a Csíksomlyói kegyhelyet, cserépedényeiről híres Korondot, a Parajd-i sóbányát, a Gyilkos-tavat, a Szent Anna-tavat, a Madarasi Hargitát és folytathatnám a sort, hisz szinte kimeríthetetlen a kirándulási lehetőség szerte a szélrózsa minden irányába.

Szoba típusa

9.00€
Kétágyas szoba
2
9.00€
Háromágyas szoba
4

Lakóterület, környezet

Autó, Parkolás

Tevékenységek

Látványosságok

Felszereltség

Szolgáltatások

Ellátás: Étel & Ital

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 6 (4 szoba 3 ágyas, 2 szoba 2 ágyas)
- összes férőhely: 16
- zuhanyzó, wc: 3-3
Település jellege:
falusi, hegyvidéki
Szállás típusa: magánszállás
Szállás fajtája:
családi ház
Kiadási egység: szoba, kulcsosházként
A tulajdonos ott lakik:
igen
Háziállat:
van
Háziállat vihető:
nem
Parkolási lehetőség:
az udvarban, az utcán.
Fűthető:
igen (központi)
Távolságok: főút: 800 m, centrum: 1 km, vasút: 12 km, élelmiszerbolt: 200 m, étterem: 2 km, strand, szabadstrand: 20 km, zöldövezet: 1 km, tenisz: 12 km, lovaglás: helyben, benzinkút: 10 km.
Kert: kerti bútor, hintaágy, gyermekjáték.
Étkezés: félpanziós ellátás
A szálláshely szolgáltatásai:

- népi táncok bemutatása,
- székelykapu faragás, zsindelykészítés,
- szőnyegszövés,
- kenyér és kürtőskalács sütés,
- lovaskocsizás a faluban.
Ágyneműcsere gyakorisága:
igény szerint
Takarítás gyakorisága:
igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka:
1
Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
15 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óráig
Beszélt nyelvek: magyar, román.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

- túra programok összeállítása, megszervezése idegenvezetéssel az ország határain belül;
- gyalogtúrák a környéken;
- sítúrák szervezése;
- bakancsos és kerékpár túrák;
- tanyalátogatás;
- horgászás, csónakázás a közeli víztározónál;
- madárfigyelés, vadlesek;
- népi mesterségek megtekintése, székelykapu faragás;
- néptáncok bemutatása;
- kürtöskalács és kenyérsütés, zsíros kenyér evés vöröshagymával;
- bérelhetők hétvégi kulcsosházak, patak mellett.
Házikenyérsütés:
Hagyományos házikenyér sütés részt vehet a dagasztásnál, a bevetésnél, a kiszedésnél és a „megverésnél” kóstolás és vásárlási lehetőség.
Kristályágy:
Gyógyító kristályágyunkat a vendégek bármikor igénybe vehetik. A “Kristályágy ” egy olyan berendezés, amelyen 7 különlegesen csiszolt kvarckristály található, mindegyik beépített, meghosszabbítható karhoz kötve. Mindegyik kvarckristály egy bizonyos frekvenciának megfelelően lett csiszolva. A Kristályágyban ötvöződik a színterápia és a gyógyító kristályterápia ereje. Az így átadott energia jótékonyan stimulálja lényünk számos fizikai és energetikai síkját. Egészségére váljon.
Lovaskocsiztatás, téli szánozás:
Lovaskocsinként 8-10 fő fér el, a program során meglátogatjuk a víztározót vagy elmegyünk egy erdei sétára, lehetőség van sört, bort és pálinkát inni és a „nótát fel az égig”. Lovaskocsiztatás, szánozás – megegyezés szerint történik.
Zeta tanösvény:
A tanösvény lehetővé teszi, hogy egynapos túrán megismerkedhessenek a Hargita-plató egyik dombjának, Deság hegyének természeti-történelmi-kulturális értékeivel. Teljes hossza 3,5 km. Követve az útvonalat, felfelé a Zete váráig 1,4 km, visszafelé 2,1 km. Ezt az útvonalat kényelmes tempóban 2 - 2 1 óra alatt tehetjük meg. Ha beiktatjuk a tűzhelyig vezető kitérőt is, ami oda-vissza 1 km, az út megtételére szánt ido 1 órával lesz hosszabb, de ebbe nincs beleszámítva a szalonnasütésre szánt ido. Tanösvényünk a Desági eltérőnél kezdődik, Zetelaka központjától 5 km-re, Zeteváraljától 1 km-re, ahol az 1. Ismertető tábla található.
 
Látnivalók:
- A vár csekély romjai a falutól félórányira a Deság patakának a Küküllőbe torkolása feletti sziklacsúcson találhatók. A várat valószínűleg földrengés döntötte romba.
- Ivóból lehet a legkönnyebben és leggyorsabban megközelíteni a Hargita hegyvonulat legmagasabb csúcsát, az 1801 m magas Madarasi Hargitát (a székelyek „Szent Hegyét”).
- A faluban sok 19–20. századi székelykapu megcsodálható.

Csillagtúra ajánlatok

- Székelyudvarhely - Farkaslaka - Sóvidék (Szováta, Parajd, Korond)
- Csíkszereda - Tusnádfürdő - Szent Anna-tó (vulkanikus krátertó)
- Gyergyószentmiklós - Gyilkostó - Békás-szoros
- Csíkszereda - Csíksomlyó - Gyímesek
- Székelykeresztúr - Segesvár
- Fogarasi Havasok - Balea tó
- Brassó - Törcsvár (Bran kastély)

Árajánlat

- szállás: 9 EUR/fő/nap

Étkezés:
- reggeli: 3 EUR/fő/nap
- vacsora: 6 EUR/fő/nap

Kedvezmények:
- Minden 40 fős csoport után 1 személynek ingyen ellátást biztosítunk, 50 főnél 2 személynek.
- Utazási irodáknak, csoportvezetőknek árengedmény.
- 6 éven aluli gyerekeknek ingyenes ellátás.
- Hogyha 5 napot nálunk tartózkodik ajándékba kürtöskalács sütésben, és elfogyasztásban vehet részt.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Reggeli

Reggeli

3.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vacsora

Vacsora

6.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2016. augusztus 06. szombat Érv. eddig 2021. január 31. vasárnap
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
9.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Háromágyas szoba
Érv. ettől 2016. augusztus 06. szombat Érv. eddig 2021. január 31. vasárnap
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 16
9.00€  /fő/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Ibolya Vendégház starstar körülbelül 0.35 km körzetben
Árajánlat:8.00€ /fő/nap
Katalin Vendégház star körülbelül 0.40 km körzetben
Árajánlat:6.00€ /fő/nap
Olga Panzió starstarstar körülbelül 0.60 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Szilágyi Tibor Vendégház starstar körülbelül 0.80 km körzetben
Árajánlat:67.00€ /kulcsosház/nap
DombonJó Panzió starstar körülbelül 0.86 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Súgó Panzió
Súgó Panzió starstarstar
14.00€  /fő/nap

N/A, Madarasi Hargita, 535600, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Attila Vendégház
Attila Vendégház starstar
12.00€  /szoba/nap

Hosszú utca, 43/A szám, Szováta, 545500, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Kiss Panzió (Homoródfürdő)
Kiss Panzió (Homoródfürdő) starstarstar
10.00€

N/A, Homoródfürdő, 535801, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ