Szabad szálláshely keresése

Gizi Fogadó és Csárda starstarstar

Str. Nyírő József, Nr. 3., Székelyudvarhely, Hargita, 535600, Románia

Érintse meg a híváshoz +40266215902, +40266218433
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A Gizi Fogadó és Csárda, Székelyudvarhely neves fogadójának honlapját látja most, mely az Ön számára úgy ajánlat, mint meghívó is hozzánk, a munkaközösségünk nevében.
Az 1990-es kezdetektől fogva mind máig a jó vendégeknek mindig nyitva tartunk. Székelyes környezettel, ízekkel, vendégszeretettel, táji jellegű szállással kényeztetjük a hozzánk betérőket.
A 2007-ben felújított épületegységünk tulajdonképpen két nagy részből áll: az emeleten vannak a szállóhelyek, a földszinten a több helyiségből álló vendéglő, bár, konyha, toilettek, tulajdonos iroda, raktárok, öltöző.
A vendéglő 140 férőhelyes, ez két különböző teremben oszlik el:
- nagyterem: 125 férőhely
- protokoll-terem: 15 férőhely
A vendéglőhöz egy bárpult is tartozik, ülőhelyek nélkül. Ennek falát a Gizi csárdában és fogadóban megfordult ismert közéleti személyiségek fényképei, valamint a vendéglő által hazai és nemzetközi versenyeken elnyert oklevelek, érmék és kupák díszítik!
Szezonálisan, a nyári időszakban lehetőség nyílik még újabb 20 férőhely biztosítására a nyári kertben, ahol egy kemence is található. Itt készül a házi kenyér, amelyet az ételek mellé szolgálunk fel.
A nagyterem mivel sok férőhellyel rendelkezik kitűnő helyiségnek bizonyul nagyobb rendezvények – esküvő, keresztelő, kisebb konferencia, bemutató, osztálytalálkozó, ballagási ünnepség, konfirmálás, bérmálás, első áldozás, tor, farsangi- és szüreti bál, magányosos találkozója stb. – vendéglői részének lebonyolítására.
A terem hangulatát táji jellegű bútorok, korondi cseréptárgyak, szőttesek teszik hangulatosabbá, bensőségesebbé. Külön kiemelendő a lámpatest, mely több évszázados múltra tekint vissza és eredetileg Tarcsafalvi báró tulajdonát képezte.
Ugyancsak a nagyteremben található a zenészek dobogója, csütörtöktől vasárnapig minden este egy kéttagú zenekar szórakoztatja az oda betérőket.
A protokoll-terem, a maga 15 férőhelyével, egyetlen asztalával szintén kis létszámú vendégsereg befogadására képes, ennek ellenére nagyon kedvelt. A falakat korondi cseréptányérok, szőttesek, metszetek, itthon és külföldön is ismert festők munkái díszítik. A padlót rongyszőnyeg borítja...
Az asztalt szintén szőttesek borítják, a teríték (tányérok, csuprok, váza, gyertyatartó, hamutartók, sótartók, kancsók) szintén a korondi fazekasok munkáját dicséri. Tekintse meg az éttermünk ajánlatát is!

Szoba típusa

22.00€
Kétágyas szoba
5
25.00€
Háromágyas szoba
2
24.00€
Négyágyas szoba
2

Ellátás: Étel & Ital

Lakóterület, környezet

Szolgáltatások

Média & Technológia

Autó, Parkolás

Felszereltség

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 9 (2 db 4 ágyas, 2 db 3 ágyas, 5 db 2 ágyas, saját fürdőszobás)
- összes férőhely: 24 fő
- fürdőszoba: 9
- protokollterem: 15 fős
- étterem: 125 fős
Település jellege: városi
Szállás típusa: fogadó, csárda
Szállás fajtája: vendégház
Kiadási egység: szoba
A tulajdonos ott lakik: igen, külön lakrészben
Háziállat: van
Háziállat vihető: igen
Parkolási lehetőség: az udvarban
Fűthető: központi
Távolságok: főút: 50 m, centrum: 200 km, vasút: 200 km, étterem: saját, élelmiszerbolt: 100 m, strand: 300 m, zöldövezet: 10 m.
Kert: nyárikert, grillező, kemence
Étkezés: reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás a saját éttermünkben, gazdag menüajánlat, igazi székely ízek!
A szálláshely szolgáltatásai: étkeztetés, disznóvágás, élőzene (hétvégeken: cs., p. sz., v.), idegenvezetés, kenyérsütés, WI-FI, TV a szobákban kábel, közel a városközpont
Ágyneműcsere gyakorisága: igény szerint
Takarítás gyakorisága: igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka: 1
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: megegyezés alapján
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: megegyezés alapján
Beszélt nyelvek: román, magyar.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Székelyudvarhelyen ha a Szabadság-tér (mai alakját a két világháború között kapta) a kiindulópont, akkor a tér kínálja az első látványosságokat: a ma a mallersdorfi ferences nővérek rendjének otthont adó, Szt. Ferenc-rendi kolostor egyházi tulajdonba visszaadott épülete és temploma (18. század), az egykori Főteret kettéosztó református templom (18. sz.) – az előtte álló teljes alakú Orbán Balázs szobor, a Millennium évében épült Vármegyeháza, a mai Városháza.
A református templomtól délre a téren a volt református kollégium (Bethlen János alapította 1672-ben) és a századforduló második évtizede első két évében az internátus megmaradt épülete mellé épített új palota – a mai Benedek Elek Tanítóképző. Ez az épület ad helyet az akadémiai tudományos könyvtárnak is, amelynek alapjait 28 könyvvel Apafi Mihály erdélyi fejedelem tette le.
A tér fölött magasodó Szt. Miklós hegyen a mai látnivalók az r.k. plébániatemplom (18. sz.), a plébánia épülete, amely azon kevés épületek egyike, amelyek a 17. századot idézik, a századforduló első évtizedében épült a 16. századi jezsuita alapítású r.k. főgimnázium, mai – Tamási Áron nevét viselő gimnázium – épülete.
A Szabadság térről kiinduló Vár utca kalauzol el a Székely Támadt várhoz, amelynek tövében a Tompa-ház emlékszobája (Tompa László utca) idézi föl az utcának is nevet adó udvarhelyi költő és szerkesztő Tompa László emlékét.
Egyetlen középkori műemléke a mai városnak a Jézus-kápolna. Szerény, dísztelen egyszerűsége, négylevelű lóhere alakjára emlékeztető alaprajza németországi, magyarországi, sőt székelyföldi (Kézdiszentlélek, Székelyszáldobos) 13. századi hasonló építkezések rokonságára utal.
A város északi kijáratának határában a helybéliek egyik kedvenc kiruccanási helyén, Szejkefürdőn Orbán Balázs sírjához székelykapu-sor vezet.

Csillagtúra ajánlatok

- Csíkszereda - Csíksomlyó
- Gyilkos-tó - Békás-szoros
- Gyergyószárhegy - Súgó-barlang
- Tusnádfürdő - Szent Anna-tó - Mohos tőzegláp
- Farkaslaka - Korond - Parajd - Szováta - Medve-tó

Árajánlat

Szállás

- kétágyas szoba: 22 EUR/nap
- háromágyas szoba: 25 EUR/nap
- négyágyas szoba: 28 EUR/nap

Étkezés

- reggeli: 3 EUR/fő
- vacsora, estebéd: 4 EUR/fő

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Reggeli

Reggeli

3.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vacsora, estebéd

Vacsora, estebéd

4.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 1.
1.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 2.
2.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 3.
3.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 4.
4.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 5.
5.

Max. fő: 2
Emelet:
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba 6.
6.

Max. fő: 3
Emelet:
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba 7.
7.

Max. fő: 3
Emelet:
Négyágyas szoba - Négyágyas szoba 8.
8.

Max. fő: 4
Emelet:
Négyágyas szoba - Négyágyas szoba 9.
9.

Max. fő: 4
Emelet:
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2016. december 13. kedd Érv. eddig 2021. január 31. vasárnap
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 24
22.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Háromágyas szoba
Érv. ettől 2016. december 13. kedd Érv. eddig 2021. december 13. hétfő
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 3 Max. személy 24
25.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Négyágyas szoba
Érv. ettől 2016. december 13. kedd Érv. eddig 2021. január 31. vasárnap
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 4 Max. személy 24
24.00€  /szoba/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Gizi Csárda és Fogadó star körülbelül 0.00 km körzetben
Irányár:10.00€
Hostel Székelyudvarhely starstar körülbelül 0.48 km körzetben
Árajánlat:8.00€ /fő/nap
Orsi Panzió starstar körülbelül 0.64 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Hotel-Hostel Tranzit starstar körülbelül 0.70 km körzetben
Árajánlat:9.00€ /fő/nap
Septimia Hotel **** starstarstarstar körülbelül 0.70 km körzetben
10.00€
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Adorján Magda Vendégháza
Adorján Magda Vendégháza starstar
9.43€ (Ft3,000.00)  /fő/nap

Templom utca 526. sz., Csíkszentimre, 537271, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Kamilla Panzió
Kamilla Panzió starstarstar
8.41€ (40.00lei)  /fő/nap

-, Bucsin, 537132, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Edina Panzió
Edina Panzió starstar
10.00€  /fő/nap

5-ös km., Gyergyószentmiklós, 535500, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ