Szabad szálláshely keresése

Szováta (románul Sovata) üdőlőváros, a Székely Sóvidék legnagyobb települése, amely Európa szerte híres sós tavairól, de főként a heliotermikus Medve-tóról, mely az egyetlen ilyen tó Európában. Marosvásárhelytől 60 km-re keletre, a Mezőhavas délnyugati előterében, a Szovátai-medencében fekszik. A Kis-Küküllőbe siető Juhod, Sebes, Szováta és Szakadát patakok hordalékkúpjaira épült.

Főbb látnivalói: a Medve-tó, a római katolikus kápolna, a görög katolikus kápolna, az ortodox templom és  a Tyukász-dombi római katolikus kápolna.

Szovátafürdő, a gyógyító hatású sós tavaival, sós levegőjével, só hegyeivel, valamint a - reuma, izom és csont betegségek, krónikus nőgyógyászati problémák, hormonális rendellenességek, balesetek utáni rehabilitáció és a légutak allergiás megbetegedésére- kínált kezeléseivel egyedülállóan ideális környezetet kínál a gyógyulásra, pihenésre és kikapcsolódásra vágyó látogatók számára.

Fejér Vendégház starstar

József Attila utca, 2/A szám., Szováta, Maros, 545500, Románia

Érintse meg a híváshoz +40740679164
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A Szovátai Fejér Vendégházunkat egyéni utazóknak és nagyobb csoportokban érkező turistáknak ajánljuk panzióként vagy kulcsosházként.

A vendégház önálló telken épült, amelyen tágas udvaron, kerttel övezve 2 lakrész áll. A 2 lakrész 35 személy befogadására alkalmas (első: 12, hátsó: 15, apartman: 6 személy részére).
A szálláshely alapfelszereltségéhez konyha (sütési-főzési lehetőségekkel hideg-, meleg vizes zuhanyzó, WC, ebédlő-nappali és hálószobák tartoznak. A konyha teljes felszerelésű (edények, tányérok, evőeszközök, hűtőszekrény, a főzés gázzal, a meleg víz előállítása gázbojlerrel történik, s a vezetékes vizet forrásból nyerjük. A szobákban az ágynemű, takaró biztosítva vannak, a fürdőszoba is minden szükséges felszereléssel ellátott. Érkezéskor a szálláshely a vendégek részére előkészített, eltávozás után mindennemű takarítási munkát a házigazdák elvégeznek!

Az épület első részében, a földszinten foglal helyet a nappali-ebédlő, (TV és DVD) konyha és fürdőszoba. A nappaliban, szükség esetén két személy részére egy kihúzható ágy található. A nappaliból lehet bejutni a földszinten lévő szobába, ahol három egyszemélyes kihúzható ágy áll. Az emeleten három szoba és egy közös fürdőszoba foglal helyet. Az első szobában egy kétszemélyes ágy és egy egyszemélyes ágy található. A második és harmadik szobában egy-egy kétszemélyes ágy található (összesen 12 fő). 

Az épület hátsó részében további 23 fő elszállásolására van lehetőség az itt található három db. háromágyas-, három db. kétágyas szobákban, és egy hatszemélyes apartmanban (hat egyszemélyes ágy), mindenik szobához saját fürdőszoba tartozik. Úgy a szobák, mint az apartman különálló konyhával rendelkezik. A szálláshelyen gáztüzelésű központi fűtés van. Tágas telkünket külön ajánljuk sportolóknak edzőtáborként, illetve kempingezésre. A telken grillezési lehetőség van (két 8 személyes filagória). A telken 5 db faház épült külön konyhával, fürdőszobával. A faházikók 6+1 személyesek, saját konyhával, vécével vannak ellátva, illetve téliesítve vannak.

Szoba típusa

8.00€ - 10.00€
Kétágyas szoba
6
8.00€ - 10.00€
Apartament
1
8.00€ - 10.00€
Háromágyas szoba
5
30.00€ - 50.00€
Faház
5

Lakóterület, környezet

Látványosságok

Szolgáltatások

Felszereltség

Autó, Parkolás

Tevékenységek

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 13 (épület első részében: 5, hátsó részében: 6 + egy 6 személyes apartman) + 5 faház
- összes férőhely: 57 (12 + 15 + 6 + 24)
-
szobák / ágy (vagy férőhely): 2/3//3/2/2 + 3/3/3/2/2/2 + 8 + 6/6/6/6/6
- fürdő: 10 (2 + 6 + 2 wc száma: 9 (az épület első részében: 2 fürdő: (zuhanyzó + vízöblítős WC az épület második részében: 6 fürdő: (zuhanyzó + vízöblítős WC); az apartmanban: 1 fürdő: (zuhanyzó + vízöblítős WC + az emeleten WC)); minden faházban zuhanyzó, wc.
- ház alapnégyzetméter: 28 X 9 m
- emeletek száma: 1
- udvar: 3.000 m2
Település jellege:
hegyvidéki, gyógy-termál, tóparti.
Szállás típusa:
magánszállás
Szállás fajtája:
turistaház
Kiadási egység:
szoba, épületrész vagy kulcsosházként
A tulajdonos ott lakik:
nem
Háziállat:
van
Háziállat vihető:
nem
Parkolási lehetőség:
az udvarban
Fűthető:
igen (központi fűtés)
Távolságok:
főút: 150 m, centrum: 3 km, vasút: 5 km, élelmiszerbolt: 1 km, étterem: 1 km, strand: 3 km, zöldövezet: 20 m, sportpálya: 2 km, tenisz: 2 km, lovaglás: helyben, Medve-tó: 3 km.
Turisztikai látványosság:
református műemléktemplom, Medve-tó
Kert: kerti bútor, grillsütő, ping-pong asztal
Étkezés: a szállás saját konyháján
A szálláshely szolgáltatásai:
TV + parabola, teljes felszerelésű konyha (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő)
Ágyneműcsere gyakorisága: turnusonként
Takarítás gyakorisága:
érkezéskor és távozáskor
Bérelhető minimum éjszaka:
1.
Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
15 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 10 óráig
Beszélt nyelvek: magyar, román.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, gyógykezelés, horgászat, strandolás, téli sportok.

Látnivalók:
- A város sóstavairól és sószikláiról nevezetes. Legnagyobb tava a Medve-tó. A Medve-tó nevét kiterített medvéhez hasonló alakjáról kapta és 1870 és 1880 körül alakult ki. Benne 66 000 tonnára becsült oldott sómennyiség van, a felszíntől lefelé hőmérséklete növekszik, melyet a nap melege és a lejjebb koncentrálódó só okoz. További tavai a sós vizű Mogyorósi-tó, Rigó-tó, Fekete-tó, Vörös-tó és Zöld-tó, továbbá az édesvizű Piroska-tó és Kígyós-tó. A sós vizű tavak esetében a víz sótartalma magas, így a fürdőző könnyebben fennmarad a víz felszínén.
- A Sóköze a város északkeleti végétől délnyugat felé húzódó sóstavakban gazdag sókarszt terület, ahol a kősó néhol 15–20 m magas sósziklákat alkot, melyeket régen katonák őriztek.
- A tó melletti római katolikus kápolna 1934-ben, a görög katolikus kápolna 1932-ben épült. Ortodox temploma 1929-ből való.
- A város római katolikus temploma 1878-ban, a református templom 1938-ban, az ortodox templom 1991-ben épült.
- A Tyukász-dombi római katolikus kápolna a 19. század végén épült.
- Szovátai Unitárius templom.

Csillagtúra ajánlatok

- [[Parajd]] - sóbánya (5 km)
- [[Korond]] - népművészeti kiállítás (20 km)
- [[Gyilkos-tó]] (80 km)
- [[Békás-szoros]] (85 km)
- [[Csíksomlyó]] (100 km)
- [[Transzfogaras]] (200 km)

Árajánlat

Szállás:

Faházikók
   Főszezonban (dec.15-jan.15, jún.15-aug.31):
      - 4 személy esetén 40 EUR/szoba
      - 4 személy fölött 50 EUR/szoba
   Mellékszezonban (jan.16-jún.14, szept.1-dec.14):
      - 4 személy esetén 30 EUR/szoba
      - 4 személy fölött  40 EUR/szoba
Szobák
   Főszezonban (dec.15-jan.15; jún.15-aug.31): 10 EUR/fő személyenként
   Mellékszezonban (jan.16-jún.14, szept.1-dec.14):: 8 EUR/fő személyenként
Apartmanok
   Főszezonban (dec.15-jan.15; jún.15-aug.31): 10 EUR/fő személyenként
   Mellékszezonban (jan.16-jún.14, szept.1-dec.14): 8 EUR/fő személyenként

Pünkösdre és szilveszterre külön megegyezés a tulajdonossal. 

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apartament - Apartman

Max. fő: 8
Emelet:
Faház - Szálláshely faházban 1
1

Max. fő: 6
Emelet: N/A
Faház - Szálláshely faházban 2
2

Max. fő: 6
Emelet: N/A
Faház - Szálláshely faházban 3
3

Max. fő: 6
Emelet: N/A
Faház - Szálláshely faházban 4
4

Max. fő: 6
Emelet: N/A
Faház - Szálláshely faházban 5
5

Max. fő: 6
Emelet: N/A
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: Az épület
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: Az épület
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Háromágyas szoba - Háromágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 3
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: Az épület
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: Az épület
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: Az épület
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2019. január 16. szerda Érv. eddig 2019. június 14. péntek
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
8.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2019. június 15. szombat Érv. eddig 2019. augusztus 31. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
10.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2019. szeptember 01. vasárnap Érv. eddig 2019. december 14. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
8.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2019. december 15. vasárnap Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
10.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. január 16. szerda Érv. eddig 2019. június 14. péntek
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
8.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. június 15. szombat Érv. eddig 2019. augusztus 31. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
10.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. szeptember 01. vasárnap Érv. eddig 2019. december 14. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
8.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. december 15. vasárnap Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
10.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Háromágyas szoba
Érv. ettől 2019. január 16. szerda Érv. eddig 2019. június 14. péntek
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
8.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Háromágyas szoba
Érv. ettől 2019. június 15. szombat Érv. eddig 2019. augusztus 31. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
10.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Háromágyas szoba
Érv. ettől 2019. szeptember 01. vasárnap Érv. eddig 2019. december 14. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
8.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Háromágyas szoba
Érv. ettől 2019. december 15. vasárnap Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 57
10.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. január 16. szerda Érv. eddig 2019. június 14. péntek
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 4
30.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. január 15. kedd Érv. eddig 2019. június 14. péntek
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 5 Max. személy 57
40.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. június 15. szombat Érv. eddig 2019. augusztus 31. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 4
40.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. június 15. szombat Érv. eddig 2019. augusztus 31. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 5 Max. személy 57
50.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. szeptember 01. vasárnap Érv. eddig 2019. december 14. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 5 Max. személy 57
40.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. szeptember 01. vasárnap Érv. eddig 2019. december 14. szombat
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 4
30.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. december 15. vasárnap Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 5 Max. személy 57
50.00€  /fő/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Faház
Érv. ettől 2019. december 15. vasárnap Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 4
40.00€  /fő/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Attila Vendégház starstar körülbelül 0.20 km körzetben
Árajánlat:12.00€ /szoba/nap
Panoráma Panzió (Szováta) starstarstar körülbelül 0.74 km körzetben
10.00€
Hajdú Vendégház starstarstar körülbelül 0.99 km körzetben
Árajánlat:22.00€ /szoba/nap
Bocskai Vendégház starstarstar körülbelül 1.09 km körzetben
Árajánlat:26.70€ /szoba/nap
Németh Panzió starstarstar körülbelül 1.12 km körzetben
10.00€
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Püspök Panzió
Püspök Panzió starstarstar
10.00€  /fő/nap

291 szám., Kalotaszentkirály, 407515, Kolozs, Románia

Gyorsinfó További információ
Rákóczi Vár Panzió és Kemping
Rákóczi Vár Panzió és Kemping starstar
5.00€  /fő/nap

Főút, 1 szám, Gyimesbükk, 607205, Neamt, Románia

Gyorsinfó További információ
Kelemen Panzió (Parajd)
Kelemen Panzió (Parajd) starstar
16.00€  /szoba/nap

Víz utca, 707. szám., Parajd, 537240, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ