2021-01-19
2021-01-20
 • Szálláshelyek

Erdély-Lak Kulcsosház

Zeteváralja, N/A, Zeteváralja, HR 537300, Romania Térkép megjelenítése

Az Erdély-Lak, Zeteváralján található a Nagy-Küküllő mentén, a hajdani legendás Zeta vár lábánál. A Székelyudvarhelytől alig 18 km-re fekvő települést szép lankák koszorúja, szelíd dombok íve övezi és a fenséges Hargita hegy vigyázza. A táj hívó és egyben marasztaló, csodálatos szép faragott kapuival, régi templomaival és barátságos lakóival. Ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra az ön, Családja és Barátai számára. Közúti forgalomtól távol eső hely. Az Erdély-Lak 130 m2 beépített lakófelülettel rendelkezik, amely egy 5.000 m2 alapterületű telekre épült. Kétszintes téliesített faházról van szó.
Az alsó szinthez tartozik:
* Egy felszerelt konyha + főzőkonyha, sütési, főzési, tárolási lehetőségekkel. A főzés gáztűzhelyen történik. Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök biztosítva vannak.
* A konyhából a nappali-ebédlőbe jutunk, ahol egy televízió (műholdas programokkal - 10 magyar nyelvű csatornával) áll az önök rendelkezésére.
* A fürdőszobához zuhanyzó, kézmosókagyló, vízöblítős WC tartozik, állandó hideg-melegvíz szolgáltatással.
* Az alsó szinthez tartozik a beépített terasz 21 m2 -en valamint a fedett terasz 12 m2-en.
A felső szinten:
* 4 hálószoba található mindenik külön bejárattal, 2-2 ággyal valamint szobánként 1 pótággyal .
* A fürdőszobához zuhanyzó, kézmosókagyló, vízöblítős WC tartozik, állandó hideg-melegvíz szolgáltatással.
Az udvar:
* széleskörű szabadidős tevékenységeknek felel meg. A játszani vágyók focizhatnak, kosárlabdázhatnak, láb teniszezhetnek, tollas labdázhatnak, miközben a szabadtéri tűzhelyen bogrács, grillezett ínyencfalatok készíthetőek. Aki elég hozzáértő a búbos kemencébe házi kenyeret, süteményt is készíthet.
A meleg nyári napokon az udvaron lévő 4 m átmérőjű medence vizébe hűsölhet vagy a kerti szabadtéri zuhanyzó enyhíti hőségét.
Az est eljövetelével tábortűz rakás is lehetséges. Az udvar bekerített, parkolási lehetőséggel. Gondnok felügyeli a területet.
A ház központi fűtéssel van felszerelve + egy kandalló a nappaliban. A fűtés fával történik. A hálózati vizet magaslaton lévő forrásból szabadeséssel nyerjük. Érkezéskor a ház elő van készítve a vendégek fogadására.

 • Parkolás
 • Központi fűtés
 • Medence
 • Játszótér
 • Kert / Udvar / Zöldövezet
 • Grillezés, kerti sütés
 • Állatot nem fogad
 • Nem dohányzó
 • Nemzetközi kommunikáció
 • Konyha, konyhasarok

8 Kulcsosház

Felszereltség

Általánosságok
Emeletek száma: 1, összes férőhely: 8 (4 db 2 ágyas + szobánként 1 pótágy), fürdőszoba: 1+1 db (földszint és emelet; mindkettőben kézmosókagyló, tusoló, wc), kert, grillező, bogrács, játszótér, medence, konyha
Tevékenységek
Túrázás, fürdőzés, téli sportok (szánkózás, sízés), horgászat, tábortűz, darts, sportolási lehetőség: tollaslabda, kosárlabda, foci, lábtenisz, fürdés, helyi nevezetességek megtekintése
Szolgáltatások
Fűtés, ágyneműcsere, takarítás
Internet
-
Parkolás
Ingyenes privát parkolás

Házirend

Bejelentkezés
16:00-21:00 óra között
Kijelentkezés
08:00-12:00 óra között
Lemondás
A szállás az első éjszakai szállás díjának a befizetésével köthető le, a foglalás bármikor szabadon lemondható, a befizetett foglaló vissza nem térítendő
Gyerekek
Vannak pótágyazható szobák - gyerekeknek félár
Háziállatok
Nem vihető
Hitelkártya
-
Honlapüzemeltető

SeklerTravel Marketing KFT
Sekler Travel Utazási Iroda
Email: office@szekelyszallas.hu
Telefonszám: +40742581925
Kapcsolat, Online ügyfélszolgálat
© 2003-2019. All Rights Reserved!

Kérdése van?

Segítünk! Hívjon minket bátran az oldalunkon megjelenő bármelyik szálláshelyekkel kapcsolatban és foglalja le erdélyi szálláshelyét egy telefonhívással (+40742581925) vagy egy e-mailüzenettel: Online ügyfélszolgálat  Ne habozzon!

Csoportoknak

Nem mindig egyszerű megtalálni a legmegfelelőbb szálláshelyet...
Kérje segítségünket a 15 éves szállásközvetítői tapasztalatunkra, helyismereteinkre támoaszkodva!
Írja meg minél részletesebben (létszám, periódus, régió, programok), hogy mit szeretne: Online ügyfélszolgálat