Szabad szálláshely keresése

Zeteváralja (románul Sub Cetate) Székelyudvarhelytől 17 km-re északkeletre, Zetelakától 6 km-re fekszik.

Erdély-Lak Kulcsosház starstar

N/A, Zeteváralja, Hargita, 537300, Románia

Érintse meg a híváshoz ***
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

Az Erdély-Lak, Zeteváralján található a Nagy-Küküllő mentén, a hajdani legendás Zeta vár lábánál. A Székelyudvarhelytől alig 18 km-re fekvő települést szép lankák koszorúja, szelíd dombok íve övezi és a fenséges Hargita hegy vigyázza. A táj hívó és egyben marasztaló, csodálatos szép faragott kapuival, régi templomaival és barátságos lakóival. Ideális hely a pihenésre, kikapcsolódásra az ön, Családja és Barátai számára. Közúti forgalomtól távol eső hely. Az Erdély-Lak 130 m2 beépített lakófelülettel rendelkezik, amely egy 5.000 m2 alapterületű telekre épült. Kétszintes téliesített faházról van szó.
Az alsó szinthez tartozik:
* Egy felszerelt konyha + főzőkonyha, sütési, főzési, tárolási lehetőségekkel. A főzés gáztűzhelyen történik. Hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, edények, evőeszközök biztosítva vannak.
* A konyhából a nappali-ebédlőbe jutunk, ahol egy televízió (műholdas programokkal - 10 magyar nyelvű csatornával) áll az önök rendelkezésére.
* A fürdőszobához zuhanyzó, kézmosókagyló, vízöblítős WC tartozik, állandó hideg-melegvíz szolgáltatással.
* Az alsó szinthez tartozik a beépített terasz 21 m2 -en valamint a fedett terasz 12 m2-en.
A felső szinten:
* 4 hálószoba található mindenik külön bejárattal, 2-2 ággyal valamint szobánként 1 pótággyal .
* A fürdőszobához zuhanyzó, kézmosókagyló, vízöblítős WC tartozik, állandó hideg-melegvíz szolgáltatással.
Az udvar:
* széleskörű szabadidős tevékenységeknek felel meg. A játszani vágyók focizhatnak, kosárlabdázhatnak, láb teniszezhetnek, tollas labdázhatnak, miközben a szabadtéri tűzhelyen bogrács, grillezett ínyencfalatok készíthetőek. Aki elég hozzáértő a búbos kemencébe házi kenyeret, süteményt is készíthet.
A meleg nyári napokon az udvaron lévő 4 m átmérőjű medence vizébe hűsölhet vagy a kerti szabadtéri zuhanyzó enyhíti hőségét.
Az est eljövetelével tábortűz rakás is lehetséges. Az udvar bekerített, parkolási lehetőséggel. Gondnok felügyeli a területet.
A ház központi fűtéssel van felszerelve + egy kandalló a nappaliban. A fűtés fával történik. A hálózati vizet magaslaton lévő forrásból szabadeséssel nyerjük. Érkezéskor a ház elő van készítve a vendégek fogadására.

Szoba típusa

???
Kulcsosház
1

Lakóterület, környezet

Látványosságok

Szolgáltatások

Felszereltség

Autó, Parkolás

Tevékenységek

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- udvar, telek: 5000 m2
- ház alapnégyzetméter: 130 m2
- emeletek száma: 1
- összes férőhely: 8 (4 db 2 ágyas + szobánként 1 pótágy)
- fürdőszoba: 1+1 db (földszint és emelet; mindkettőben kézmosókagyló, tusoló, wc)
Település jellege: hegyvidéki, falusi
Szállás típusa: magánszállás (kulcsosházként működő vendégház)
Szállás fajtája:
nyaraló, faház
Kiadási egység:
az egész épület udvarostól
A tulajdonos ott lakik:
nem
Háziállat:
nincs
Háziállat vihető:
nem
Parkolási lehetőség:
az udvarban
Fűthető:
igen (fával)
Távolságok: főút: 300 m, centrum (Székelyudvarhely): 18 km, vasút: 18 km, élelmiszerbolt: 4 km, étterem: 15 km, zöldövezet: 50 m, sípálya: 20 km, lovarda: 20 m, szabad strand: 2 km.
Kert:
kerti bútor, filagória, bogrács, grillsütő és tűzhely, hintaágy, csúszda, medence, sporteszközök.
Étkezés: egyénileg a szállás konyháján.
Ágyneműcsere gyakorisága:
turnusonként
Takarítás gyakorisága:
turnusonként
Bérelhető minimum éjszaka: 4

Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
15 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 10 óráig
Beszélt nyelvek: magyar, román.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, fürdőzés, téli sportok (szánkózás, sízés), horgászat (napidíj ellenében), tábortűz, darts, sportolási lehetőség: tollaslabda, kosárlabda, foci, lábtenisz.
- Zetelaki víztározó (140 ha-nyi vízfelület, horgászásra, csónakázásra, szörfözésre alkalmas)
A környékbeli patakok a horgászni vágyók kedvenc helye.
- Madarasi Hargita
- Ivó - a felfele folyó patak (valóság vagy székely furfang?)
- Székelyvarság - csorgókő

Látnivalók:
- A Madarasi-Hargitára vezető út után következik a Zeteváraljai víztározó gátja. A Nagy-Küküllő és a Sikaszó összefolyásánál létesítették 1976-1992 között. A duzzasztógát megépülésével közel 140 hektár vízfelület jött létre, mely télen a korcsolyázókat, meleg nyári napokon a kirándulókat, fürdőzőket vonzza.

Csillagtúra ajánlatok

Nagy Ödön természetjáró vallomása szerint: „Nincs még a földkerekségnek olyan pontja, ahol kis területen ily változatosságot, ennyiféle szépséget halmozott volna fel a Teremtő áldott keze.”
Csillagtúra, gyalogtúra ajánlatainkon keresztül ön is csodálója lehet ezeknek a szépségeknek.

1. Madarasi Hargita (1800 m) 15 km (gyalogtúrára is)
2. Székelyudvarhely (Orbán Balázs síremlék) - Farkaslaka (Tamási Áron sírja és családi ház)
3. Korond (fazekasok) - Parajd (sóbánya és sós fürdő) - Szováta (Medve- tó) 58 km
4. Csíkszereda - Tusnádfürdő - Szent Anna-tó (vulkanikus krátertó) 115 km
5. Gyergyószentmiklós - Gyilkos-tó - Békás-szoros - Békás vízerőmű 80 km
6. Csíkszereda - Csíksomlyó - Gyímesek 100 km

Árajánlat

Szállás:
- elő- és utószezon (jan. 5 - máj. 31; szept. 1 - dec. 20): 50 EUR/ház/nap (min. 4 éjszaka)
- csúcsszezon (jún. 1 - aug. 31.): 65 EUR/ház/nap (min. 4 éjszaka)
- húsvét, pünkösd, május 1: 60 EUR/ház/nap (min. 3 éjszaka)
* a fenti díjak 4 személyre szólnak, minden további személy után a napi díj: +5 EUR

- Karácsony, Szilveszter: 140 EUR/ház/nap (min. 4 éjszaka).

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kulcsosház - Kulcsosház

Max. fő: 10
Emelet: Földszint
Szórakozási lehetőség neve
 
Zetevár Panzió és Étterem starstarstar körülbelül 0.31 km körzetben
Árajánlat:30.00€ /szoba/nap
Hétvezér Panzió és Kulcsosházak starstarstar körülbelül 0.35 km körzetben
Árajánlat:15.00€ /fő/nap
György László Kulcsosház starstar körülbelül 0.40 km körzetben
Árajánlat:52.00€ /kulcsosház/nap
Botházi Vendégházak starstar körülbelül 0.46 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Deság Villa Panzió starstarstar körülbelül 0.49 km körzetben
Árajánlat:13.20€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Csillag Panzió (Hargitafürdő)
Csillag Panzió (Hargitafürdő) starstar
10.00€  /fő/nap

N. A., Hargitafürdő, 530002, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Villa Transilvania Panzió
Villa Transilvania Panzió starstarstar
4.91€ (23.00lei)  /szoba/nap

Főút, Bálványosfürdő, 527160, Kovászna, Románia

Gyorsinfó További információ
Petőfi Panzió és Étterem
Petőfi Panzió és Étterem starstarstar
32.00€  /szoba/nap

Petőfi Sándor utca 2 szám., Székelyudvarhely, 535600, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ