Szabad szálláshely keresése

Tusnádfürdő (románul Băile Tușnad) országos hírű gyógyfürdő és üdülőhely, Románia legkisebb városa. Csíkszeredától 32 km-re délkeletre az Olt bal partján fekszik. Főbb látnivalói: az egykori őrtorony maradványai, a  Tusnádi-szoros, a  Szent Anna-tó, a Mohos havasi tőzegláp, római katolikus temploma és az ortodox temploma.

Bir-Lak Panzió starstar

Főút, Tusnádfürdő, Hargita, 537335, Románia

Érintse meg a híváshoz +40728729610, +40723006031
Átlagos vélemény: 9.0
Összes velemény:1
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

A Bir-Lak Panzió Tusnádfürdőtől 7 km-re található Tusnád faluban, a Tusnádpatak völgyében. 
 
Csendes környezetben, tágas udvarral, halastóval, grillezési lehetőséggel és egyéb programokkal várja vendégeit. A 8 fő részére igényesen és kényelmesen kialakított szobákhoz külön fürdőszobák tartoznak, igényelhető teljes vagy félpanziós ellátás, az autók részére pedig zárt parkolóhely biztosított.

Szoba típusa

Kétágyas szoba
4

Ellátás: Étel & Ital

Lakóterület, környezet

Szolgáltatások

Autó, Parkolás

Tevékenységek

Felszereltség

További információ...

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 4 szoba
- összes férőhely: 8 fő
- fürdőszoba: 4 db
Település jellege: hegyvidéki, falusi
Szállás típusa:
 panzió, 
Szállás fajtája:
 panzió, vendégház
Kiadási egység:
 szoba
A tulajdonos ott lakik:
igen (földszinten)
Háziállat:
nincs
Háziállat vihető:
nem
Parkolási lehetőség: az udvarban, illetve a panzióhoz tartozó garázsban
Fűthető: igen 
Távolságok: Nemzetközi úton 23-km Csíkszereda-7 km Tusnádfürdő. 
A szálláshely szolgáltatásai:

  • Lovas túra, télen szántúra.
  • Halászat, vadászat
  • Büdös fürdőzés iszapos kezelés.
  • Gyógyfürdők használata .
  • Jeeptúra: Szent-Anna tó, Mohos tőzegláp, medveles

Étkezés: félpanziós ellátás
Ágyneműcsere gyakorisága: igény szerint
Takarítás gyakorisága: igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka: 1 éj
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: 14 óra
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 12 óra 
Beszélt nyelvek: magyar, román, német.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, gyógyüdülés, kirándulás a környékre, csillagtúrák, gyógyfürdőzés, lovaskocsizás, jeep-túra, medveles, horgászat, téli sportok.

Látnivalók:
- Várromok a Vártetőn.
- Határában több borvízforrás is található.

Csillagtúra ajánlatok

1. Tusnádfürdő - Szent Anna-tó (vulkanikus krátertó)
2. Bucsintető - Gyergyószentmiklós - Gyilkostó - Békás-szoros
3. Csíkszereda- Csíksomlyó - Gyímesek
4. Fogarasi Havasok - Balea tó
5. Segesvár - Fehéregyháza (Petőfi emlékmű) - Székelykeresztúr - Székelyudvarhely
6. Szováta - Marosvásárhely - Torda - Tordai hasadék - Kolozsvár
7. Moldvai - Besztercei kolostorok - Békási duzzasztógát (Békási-szoroson keresztül)
8. Medgyes - Szeben
9. Brassó - Brassó-Pojána - Keresztény Havas (1.805 m)
10. Szász erődtemplomok (Szászkézd - Szászhermány - Prázsmár)

Árajánlat

Szállás: 10 EUR/fő/nap

Étkezés:
- reggeli: 10 EUR/fő/nap (bőséges, helyi jelegű ételekkel)
- ebéd: 10 EUR/fő/nap
- vacsora: 10 EUR/fő/nap.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Ebéd

Ebéd

10.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Reggeli

Reggeli

10.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vacsora

Vacsora

10.00€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Bir-Lak Panzió Átlagos vélemény: 9.0 - Összes velemény: 1

Vendégszeretet
10/10 100%
A hely
10/10 100%
Tisztaság
10/10 100%
Szállás
9/10 90%
Árérték
10/10 100%
Szolgáltatások
8/10 80%
Vendégünk észrevételei:

Barátaimmal három egymást követő évben is megszálltunk Bíró úr panziójában, amit egy kedves kollégám ajánlott számunkra. Azt viszont elfelejtette mondani, hogy rögtön az első alkalom után fennáll a veszélye, hogy olyan függőség alakul ki, hogy sehol máshol nem akarunk majd lakni, ha arra járunk.  Volt alkalmam a világ különböző helyein elegáns, sokcsillagos szállodákban is lakni, de egyik sem veheti fel a versenyt azzal a különleges atmoszférával, amit a Bír-Lak Panzió és elbűvölő házigazdái nyújtani tudnak… a bőséges és házi készítésű reggelikről nem is beszélve; olyan házi kenyérrel, tejtermékekkel, szalámikkal, lekvárokkal, süteményekkel és minden földi jóval, amikről a legtöbbünk csak elbeszélésekben hallott nagyszüleitől, dédszüleitől… minden pénzt megér!  Mindehhez csak hab a tortán az agancsos erkélyről elénk táruló kilátás, ami az esti lazítások és reggeli kávézások fő színtere is tud lenni. Az oxigéndús friss levegő belélegzése után pedig a legrosszabb alvó is úgy alszik, mint akit leütöttek . Aztán ott vannak még Bíró úr utánozhatatlan retorikával előadott anekdotái a helyiek mindennapjairól, amik után szem nem marad szárazon (s persze torok sem ) a kacagástól… Érdemes kipróbálni az erdei dzsip túrát is, ha valaki nem fél, hogy annyit tekergeti majd a fejét a lenyűgöző környezetben gyönyörködve, hogy másnapra megfájdul a nyaka… A közeli Szent Anna tó meglátogatását is nagy vétek kihagyni, hiszen nem csak napos, de borús időben is olyannyira meseszép (ha nem szebb) és frissítő hogy minden alkalommal könnyes a búcsú… Mindez csak néhány azokból az élményekből és érzésekből, amit az itt töltött idő alatt kaptunk ettől a helytől, szóval őszintén ajánlom bárkinek, aki hasonló élményekre vágyik!

Előnyök:

Vendégszeretet, mesebeli környezet, falusi miliő, házi koszt, jó levegő, mély alvás, távol a világ zajától... pl. az hogy nem igazán van wifi is inkább előny mint hátrány...

Hátrányok:

A szobákban és a fürdőszobában kicsit kevés a tárolásra alkalmas hely, de kb. ez az egyetlen amit ide írni tudok, hogy egyáltalán engedje elmenteni a bejegyzést.

 

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Június 2018
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Július 2018
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
7
8
9
21
22
23
24
25
26
27
 
 
 
 
 
Szeptember 2018
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2018
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 1.
1.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 2.
2.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 3.
3.

Max. fő: 2
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 4.
4.

Max. fő: 2
Emelet:
Díjszabás neve Szoba típusa Min. személy Max. személy Érv. ettől Érv. eddig   Min. napok Max. napok
Szállás Kétágyas szoba 1 10 2016. augusztus 23. kedd 2021. január 31. vasárnap 10.00€  /fő/nap 1 21
Szórakozási lehetőség neve
 
Fehér Akác Panzió starstar körülbelül 1.45 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Tímea Kulcsosház starstar körülbelül 2.30 km körzetben
Árajánlat:55.00€ /kulcsosház/nap
Molnár Zoltán Vendégház starstar körülbelül 2.60 km körzetben
Árajánlat:20.00€ /szoba/nap
Tulipán Panzió (Csíkkozmás) starstarstar körülbelül 3.26 km körzetben
Árajánlat:12.00€ /fő/nap
Fortuna Eco Boutique Hotel starstarstar körülbelül 6.67 km körzetben
Árajánlat:48.70€ /szoba/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Natur Air Park
Natur Air Park starstar
12.00€  /fő/nap

Küküllőmező, sz.n., Zeteváralja, 537300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ...
Fenyőtoboz Kulcsosházak
Fenyőtoboz Kulcsosházak starstar
60.00€  /szoba/nap

N/A, Madarasi Hargita, F/N, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ...
Rózsa Panzió (Borszék)
Rózsa Panzió (Borszék) starstarstar
18.00€  /szoba/nap

Hétvezér sétány, 65. sz., Borszék, 535300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ...