Szabad szálláshely keresése

Gyergyószentmiklós (románul Gheorgheni) Hargita megye harmadik legnépesebb városa. A város Csíkszeredától 59 km-re északnyugatra a Békény-patak hordalékkúpján, a Gyergyói-medence keleti szélén fekszik. Kelet felől a Magas-Bükk és Pongrác-tető (1257 m), északon a Piricske-tető (1545 m) határolja. Főbb látnivalói: ortodox temploma, a Szent István király ereklyéinek felmagasztalása templom és plébánia, a Csobot-hegyen egy magyar és egy örmény római katolikus Szent Anna-kápolna áll,  Both várának romjai,  a Csíky-kert, és  a XIX. században épült vízimalom. 

Anda Panzió és Vendéglő starstarstar

4 km-re a várostól, Gyergyószentmiklós, Hargita, 535500, Románia

Érintse meg a híváshoz +40752197231
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

Az Anda Panzió és Vendéglő idillikus környezetben fekszik Gyergyószentmiklóstól mintegy 4 km-re a Gyilkos-tó irányába; helyet biztosít esküvők megrendezésére, baráti összejövetelekre, romantikus vacsorákra, születésnapok megünneplésére, bálokra és egyéb rendezvények lebonyolítására. A panzió 100 személyt tud vendégelni.

Férőhelyek száma 44 fő.

Panzió 1. (11 szoba): 6 db kétágyas szoba, pótággyal, 5 db franciaágyas, melyből 3 szoba pótágyazható. Minden szobában megtalálható: fürdőszoba, hidromasszázs, gőzkabin, vezetékes telefon, minibár.
Panzió 2. (5 szoba): 4 db franciaágyas szoba, fürdőszoba, síkképernyős TV, 1 apartman (családias szoba): 2 franciaágyas szoba + 2 kétszemélyes pótágy (fürdőszoba, kondigép, igény szerint szauna és egy 6 személyes jacuzzi, mely hosszú távú foglalás esetén feltölthető). 

Saját halastavunk több-száz pisztrángot tartalmaz. Vendégeinknek lehetőségük van horgászni, a kifogott halat helyben elfogyaszthatják, amelyet vendéglői áron kell kifizetni!

Kamerákkal őrzött parkolónkat vendégeink díjmentesen használhatják.

Panziónk új rendezvénysátorral bővült, ahol lehetőség van esküvők megszervezésére (190 főig), baráti összejövetelek, osztálytalálkozók, bálok és egyébb rendezvények lebonyolítására.

Kapcsolódjon ki otthonias hangulatban, fenyvesekkel borított, csendes környezetben, Gyergyószentmiklóson, Székelyföldön. Szeretettel várjuk!

Szoba típusa

24.50€ - 36.00€
Kétágyas szoba
6
29.00€ - 42.50€
Franciaágyas szoba tip B
4
24.50€ - 36.00€
Franciaágyas szoba tip A
5
61.50€ - 67.00€
Apartament
1

Látványosságok

Szolgáltatások

Lakóterület, környezet

Autó, Parkolás

Ellátás: Étel & Ital

Felszereltség

Tevékenységek

Média & Technológia

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 16 (6 db kétágyas, 11 db franciaágyas, 1 apartman)
- összes férőhely : 44 hely
Település jellege: hegyvidéki
Szállás típusa: panzió, étterem
Szállás fajtája: panzió
Kiadási egység: szoba
A tulajdonos ott lakik: nem
Háziállat: nincs
Háziállat vihető: háziállatot nem fogadunk.
Parkolási lehetőség: zárt, kamerával őrzött parkolóban
Fűthető: igen, A dohányzás nem megengedett.
Távolságok: főút: 5 km, centrum: 7 km ([[Gyergyószentmiklós]]), vasút: 10 km, élelmiszerbolt: 10 km, lovaglás: 15 km, zöldövezet: 20 m, sípálya: 20 km.
Kert: grillsütő, 
Étkezés: saját éttermünkben
A szálláshely szolgáltatásai: étterem, páncélszekrény ígénybe vehető a recepción, ingyenes  internet az épületben, biztonsági kamerákkal őrzött parkoló
Ágyneműcsere gyakorisága: naponta
Takarítás gyakorisága: naponta
Bérelhető minimum éjszaka: 1
Kiadási időszak: egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja: 10.30 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 14.30 óráig
Beszélt nyelvek: román, magyar, német.

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Nyári: motoros túra, bicikli túra, gyalogtúra, horgászat, esztena látogatás, lovastúrak, bográcsolás-grillezés.
Téli: síelés, motoros hószánozás, lovas hószánozás, korcsolyázás

Látnivalók:
- Gyergyószentmiklós szíve, az egykori Piactér ma Szabadság tér néven Erdély egyik legszebben parkosított kisvárosi főtere.
- A református templomot (Szabadság tér 25.) 1895–99 között építették. Ehhez Szathmáry István ditrói főgondnok ajándékozott telket a város főterén. A templomot 1899 októberében Bartók György püspök szentelte föl.
- Gyergyó fiúszék székháza a piac közelében, a bírósági épület helyén volt.
- Képzőművészeti műemlék épületek a Szabadság téren: 1-11, 13, 15, 17-19, 22, 23, 16, 30. házak.

Csillagtúra ajánlatok

- Gyilkostó: 25 km
- Békás szoros: 26 km
- Szárhegyi Lázár Kastély: 10 km
- Súgó-barlang: 17 km
- Parajd Sóbánya: 43 km
- Szováta Medve-tó: 55 km

Árajánlat

Szállás:

Árak 05.01- 10.01 periódusban:
- kétágyas, franciaágyas A (1. panzió) = 36 EUR (160 RON)/szoba/nap
- franciaágyas B (2. panzió) = 42.50 (190 RON)/szoba/nap
- apartman (2. panzió) = 67 EUR (300 RON)/szoba/nap

Árak 10.02- 04.30 között:
- kétágyas, franciaágyas A (1. panzió) = 24,50 EUR (110 RON)/szoba/nap
- franciaágyas B (2. panzió) = 29 EUR (130 RON)/szoba/nap
- apartman (2. panzió) = 61,50 EUR (275 RON)/szoba/nap

Szolgáltatások :
- Reggeli = 4,5 EUR (20 ron).
- A szauna 2 órai használatáért 4,5 EUR (20 RON), és a jacuzzi 2 órai használatáért 9 EUR (40 RON) számolunk fel.
Amennyiben igényt tart a jacuzzi használatára megkérjük, hogy időben jelezze!

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Apartament - 2 db franciaágy szoba + 1 szimpla ágy

Max. fő: 5
Emelet: Panzió2
Franciaágyas szoba tip B - Egy franciaágy

Max. fő: 2
Emelet: Panzió2
Franciaágyas szoba tip B - Egy franciaágy

Max. fő: 2
Emelet: Panzió2
Franciaágyas szoba tip A - Egy franciaágy + 1 pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Franciaágyas szoba tip A - Egy franciaágy + 1 pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Franciaágyas szoba tip A - Egy franciaágy + 1 pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Franciaágyas szoba tip B - Franciaágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet: Panzió2
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet: Panzió1
Franciaágyas szoba tip A - Franciaágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet: Panzió1
Franciaágyas szoba tip B - Franciaágyas szoba

Max. fő: 2
Emelet: Panzió2
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba + pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba + pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba + pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba + pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba + pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba + pótágy

Max. fő: 3
Emelet: Panzió1
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2018. október 02. kedd Érv. eddig 2019. április 30. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2019. máj. 01. szerda Érv. eddig 2019. október 01. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2019. október 02. szerda Érv. eddig 2020. április 30. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2020. máj. 01. péntek Érv. eddig 2020. október 01. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2020. október 02. péntek Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2018. október 02. kedd Érv. eddig 2019. április 30. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. máj. 01. szerda Érv. eddig 2019. október 01. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2019. október 02. szerda Érv. eddig 2020. április 30. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. máj. 01. péntek Érv. eddig 2020. október 01. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
36.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip A
Érv. ettől 2020. október 02. péntek Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
24.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2018. október 02. kedd Érv. eddig 2019. április 30. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
61.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. máj. 01. szerda Érv. eddig 2019. október 01. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
67.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2019. október 02. szerda Érv. eddig 2020. április 30. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
61.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. máj. 01. péntek Érv. eddig 2020. október 01. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
67.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Apartament
Érv. ettől 2020. október 02. péntek Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
61.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip B
Érv. ettől 2018. november 01. csütörtök Érv. eddig 2019. április 30. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
29.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip B
Érv. ettől 2019. máj. 01. szerda Érv. eddig 2019. október 01. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
42.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip B
Érv. ettől 2019. október 02. szerda Érv. eddig 2020. április 30. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
29.00€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip B
Érv. ettől 2020. máj. 01. péntek Érv. eddig 2020. október 01. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
42.50€  /szoba/nap

Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Franciaágyas szoba tip B
Érv. ettől 2020. október 02. péntek Érv. eddig 2020. december 31. csütörtök
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 45
29.00€  /szoba/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Teke Panzió starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:7.00€ /szoba/nap
BeyKay Kulcsosház starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:50.00€ /kulcsosház/nap
Edina Panzió starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
Lázár Panzió és Vendéglő starstarstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:12.00€ /szoba/nap
Éva Kulcsosház starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:54.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Lokodi Gergely Vendégház
Lokodi Gergely Vendégház starstar
10.00€  /fő/nap

Főút 33 szám., Vármező, 547212, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Ezüstfenyő Vendégház
Ezüstfenyő Vendégház starstar
10.00€

Főút, 292 szám., Alsósófalva, 537243, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Juliu-s Panzió
Juliu-s Panzió starstarstar
12.00€  /fő/nap

7 Forrás (7 Izvoare), Borszék, 535300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ