Szabad szálláshely keresése

Csíkszentimre (románul Sântimbru) Csíkszeredától 11 km-re fekszik. Csíkszentkirálytól 4 km-re van. A Dél-Hargita keleti előterében, az Olt síkságán terül el. Főbb látnivalói: Szent Margit kápolnája, római katolikus temploma, a Henter kúria és a  Büdös-fürdő vagy Szentimrefürdő. 

Adorján Magda Vendégháza starstar

Templom utca 526. sz., Csíkszentimre, Hargita, 537271, Románia

Érintse meg a híváshoz +40266347115, +40740436702, +40749020261
Átlagos vélemény: 10.0
Összes velemény:2
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Ajánlatkérés
qrcode

Rövid bemutatás

Csíkszentimre falu központjához közel eső, 1996-ban épült családi ház az Adorján Magda Vendégház. A vendégszobák a ház mindkét szintjén helyezkednek el, az alsó szoba négy férőhelyes, az emeleti szobák kettő, illetve háromágyasak, televízióval felszereltek. A vendégek rendelkezésére áll a tágas nappali (televízióval konyha-étkező helység, melyből terasz nyílik.

Szoba típusa

9.33€ (Ft3,000.00)
Kétágyas szoba
3

Lakóterület, környezet

Felszereltség

Látványosságok

Szolgáltatások

Autó, Parkolás

Ellátás: Étel & Ital

Tevékenységek

További információ

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 3 (1 db kétágyas szoba, 1 db három és 1 db négyágyas szoba)
- összes férőhely: 9 személy
- fürdő, zuhanyzó: 2
Település jellege:
falusi, hegyvidéki
Szállás típusa:
magánszállás
Szállás fajtája:
családi ház
Kiadási egység: szoba
A tulajdonos ott lakik:
külön az udvarban
Háziállat:
van
Háziállat vihető:
csak az udvarba
Parkolási lehetőség: 
az udvarban.
Fűthető:
igen
Távolságok:
főút: 100 m, centrum: 50 m, vasút: 500 m, élelmiszerbolt: 50 m, étterem: 15 m, Csíkszereda strand: 13 km Zsögödfürdő zöldövezet: 500 m, turista látványosság (templom, Margitkápolna): 500 m, benzinkút: 13 km.
Kert: grillsütő.
Étkezés: reggeli, félpanziós vagy teljes ellátás.
A szálláshely szolgáltatásai:
 kürtőskalács sütés, mézkóstolás (Gál Erzsébetéknél bográcsozás, csillagtúra, Büdös-fürdő (15 km) megtekintése, erdei gyümölcs szedése, gombászás, házias ételek (sajt, tej, vaj, méz, dzsemek, áfonyapálinka szekerezés, szánozás, a házi gazdaság megismerése;
Ágyneműcsere gyakorisága: igény szerint
Takarítás gyakorisága:
igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka: 2

Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
15 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 10 óráig
Beszélt nyelvek: magyar, román

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, téli sportok (Hargita hegység) vadászat, horgászat.

Látnivalók:
- Szent Margit kápolnája az Olt-tól nyugatra az Alsó-Erdőalja mezőn található, a 14. században épült, korabeli freskók díszítik. A hagyomány szerint Tankó Margit emeltette 1661-ben, 1823-ban állították helyre.
- Római katolikus temploma gótikus eredetű, 1776-ban kapta mai barokk alakját. Szárnyas oltára a 16. század elején készült, padlásáról több 15. század végi táblakép is került elő.. Ez a templom már 1776 előtt létezett. Ugyanis, most már létező adatok szerint , a mai formában álló templom 1776-ban épült “Tengerszeg tízes területén, az egyházközség és báró Henter Ádám költségén”, amikor egy régebbi templom gótikus, azaz csúcsíves elemei beépültek az új, többnyire barokk templomba. A templom középső részét, a hajót teljesen új formába öltöztetik. A régi templomból megmarad a torony és a szentély, de azok is átalakítva. A régi templom hálóboltozatának és gótikus záróköveinek csak a nyomai állapíthatók meg. A régi templomból falfestmények is maradtak meg.
- Henter kúria. A falu déli kijáratánál, a Kúria dombon, a mai Bedecs ( régen Tenkeszeg) területén látható, siralmas állapotban A kőoszlopokon nyugvó, portikusszal ellátott, téglalap alakú, barokk-reneszánsz épületet a Henter bárók építették feltehetően 1693-ban. A 18. század elején itt gyilkolták meg báró Henter Ádámot. 1764-ben Csíkszék főemberei itt tették le a hűségesküt a császárnak. Az 1900-as évek elején e kúria falai alatt lázadt fel a falu szegénysége a birtokarányosítási ügyletek ellen. 1944 óta iskola és kultúrotthon, most rom.
- A Bánya-és Vermes patakok forrásvidéke borvizes lápos terület.
- A falu nevezetessége a Büdös-fürdő, vagy Szentimre fürdő a falutól nyugatra 13 km-re a Déli-Hargitában, a Büdös-hegy nyugati oldalában fekszik. Kénes-szén-dioxidos borvíz források táplálják, ezért jellegzetes záptojásszaga van.

Csillagtúra ajánlatok

- Csíksomlyó, Csíkszereda (10 km)
- Gyimesek (34-40 km)
- Szent Anna tó (40 km)
- Gyilkos tó (70 km)
- Kézdivásárhely (70-75 km)
- Segesvár (95 km)
- Bran kastély (100 km).

Árajánlat

Szállás:
- nyári idényben (márc. 1 - okt. 31.): 3000 HUF/fő/nap
- téli idényben (nov. 1 - febr. 28.): 3000 HUF/fő/nap

Étkezés:
- reggeli: 700 HUF/fő/nap
- ebéd: 1500 HUF/fő/nap
- vacsora: 1000 HUF/fő/nap
- estebéd: 1500 HUF/fő/nap
Kedvezmény:
megegyezés szerint.

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Ebéd

Ebéd

4.67€ (Ft1,500.00) (9%) ( Személyenként és naponként )

Estebéd

Estebéd

4.67€ (Ft1,500.00) (9%) ( Személyenként és naponként )

Reggeli

Reggeli

2.18€ (Ft700.00) (9%) ( Személyenként és naponként )

Vacsora

Vacsora

3.11€ (Ft1,000.00) (9%) ( Személyenként és naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Adorján Magda Vendégháza Átlagos vélemény: 10.0 - Összes velemény: 2

Vendégszeretet
10/10 100%
A hely
10/10 100%
Tisztaság
10/10 100%
Szállás
10/10 100%
Árérték
10/10 100%
Szolgáltatások
10/10 100%
Vendégünk észrevételei:

Hangulatos, barátságos, a házigazdák igazi vendéglátók. Kisállatot is fogadnak.

Előnyök:

Szinte családtagnak fogadtak bennünket. Jól éreztük magunkat.

Hátrányok:

nincs

 

Vendégszeretet
10/10 100%
A hely
10/10 100%
Tisztaság
10/10 100%
Szállás
10/10 100%
Árérték
10/10 100%
Szolgáltatások
10/10 100%
Vendégünk észrevételei:

Előnyök:

Mi voltunk náluk,mindenkinek ajánljuk:Erzsi .István

Hátrányok:

Nincs

 

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Az Ön adatai

A webhely egyes funkcióinak tárolniuk kell az Ön látogatásával kapcsolatos információkat. Ez csak arra szolgál, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek, soha senki mással nincs megosztva és törlésre kerül, ha szügségtelenné vált.

Még nem osztotta meg velünk, hogy hogyan gyűjtsünk Önről személyazonosításra alkalmas adatokat

ENGEDÉLYT AD ARRA, HOGY AZ ÖN INFORMÁCIÓIT TÁROLJUK??


Engedélyeznie kell nekünk, hogy tároljuk ezeket az adatokat, hogy Ön foglalásokat tudjon leadni ezen az oldalon. Függetlenül attól, hogy Ön beleegyezik-e az adatok tárolásához, cookie-t tárolunk a számítógépen, amely alapján tudjuk, hogy engedélyezt-e vagy sem. Ez segít abban, hogy ne kérdezzük folyamatosan, hogy szeretné-e engedélyezn vagy tiltani, ez nem tartalmaz személyazonosításra alkalmas adatokat (PII). Ha meggondolja magát, bármikor megkeresheti az "Fiókom/Alkalmazásengedélyek" oldalt, ahol megváltoztathatja a beállításait.

Az információkat a látogatás jellegétől függően különböző időtartamokra van tárolva. Tehát, ha csak körülnéz, akkor a megközelítő földrajzi helyet (országos szintű) tárolunk. Ha kereséseket végez, majd a keresési űrlapok felhasználóbarátabbá tétele érdekében tároljuk az utolsó keresett dolgot. Ezeket az információkat rendszerint legfeljebb 24 órán keresztül tároljuk, és csak arra használjuk, hogy kellemesebbé tegyük a honlap böngészését.

Amikor foglalást rendel velünk, szükségszerűen további információkat tárolunk.

  1. A szállásfoglalási formanyomtatvány legfeljebb 60 napig rögzítődik és tárolódik. Erre azért van szükség, hogy az Ön szállásfoglalási kérései teljes foglalásokká váljanak, miután a foglalást jóváhagyták, és csapatunk elemzésére abban az esetben, ha probléma van egy foglalással. Ha nem jelentkezett be a foglalás során, akkor e-mailben elküldünk Önnek egy felhasználónevet és jelszót, hogy megnézhesse a foglalási előzményeit, és gyakorolhassa a "Felejtéshez vajó jog"ait [Right To Be Forgotten (RTBF) - Jog, hogy elfelejtsék], ha azt szeretné.
  2. A szállásfoglalási űrlapon szereplő adatok, például név, e-mail cím, valódi cím a foglalás indulási dátumától számított legfeljebb 365 napig tárolódik. Ez az információ titkosított formában tárolódik adatbázisunkban, így csak az engedélyezett személyek láthatják. Ha a szállásfoglalását véglegesítette (visszaigazolták, lefoglalózta), akkor törvény szerint a foglalás érvényesnek kell lennie. Miután a foglalás befejeződött, vagy azért, mert törölték, vagy mert kicsekkolt, az RTBF-t a "Fiókom/Az Ön adatai" oldalra való bejelentkezéssel és meglátogatással tudja gyakorolni. A befejezett foglalásokra vonatkozó számlázási adatok továbbra is biztonságosan tárolódnak az adatbázisunkban annak biztosítása érdekében, hogy betartsuk a vonatkozó adótörvényeket, de a foglalás befejezése után eltávolíthatásra kerül az összes többi személyes azonosító (PII).
  3. Ha beleegyezik abba, hogy az Ön adatai a fentiek szerint tárolódjanak, jogilag kötelező ezt a hozzájárulást az adatbázisunkban tárolni. Ez az információ tartalmazza az Ön IP-címét és a beleegyezési formanyomtatvány tartalmát. Ezt a beleegyezési nyilatkozatot a továbbiakban is megőrizzük (ez jogi követelmény).
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
Február 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
Június 2019
HKSCPSV
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 1.
1.

Max. fő: 3
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 2.
2.

Max. fő: 3
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba 3.
3.

Max. fő: 3
Emelet:
Díjszabás neve Szállás
Szoba típusa Kétágyas szoba
Érv. ettől 2018. augusztus 27. hétfő Érv. eddig 2019. december 31. kedd
Min. napok 1 Max. napok 21
Min. személy 1 Max. személy 10
9.33€ (Ft3,000.00)  /fő/nap

Szórakozási lehetőség neve
 
Balló Kulcsosház starstar körülbelül 0.47 km körzetben
Árajánlat:8.00€ /fő/nap
Incze Kulcsosház starstar körülbelül 3.35 km körzetben
Árajánlat:6.00€ /fő/nap
Szentkirály Panzió starstarstar körülbelül 4.62 km körzetben
Árajánlat:13.50€ /fő/nap
Lia Vendégház starstar körülbelül 7.95 km körzetben
Árajánlat:8.00€ /szoba/nap
Szentgyörgy Vendégház starstar körülbelül 7.95 km körzetben
Árajánlat:10.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Juliu-s Panzió
Juliu-s Panzió starstarstar
12.00€  /fő/nap

7 Forrás (7 Izvoare), Borszék, 535300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Anna Panzió (Torockó)
Anna Panzió (Torockó) star
8.50€  /fő/nap

Fő út, 283. szám., Torockó, 517610, Fehér, Románia

Gyorsinfó További információ
Ciklámen Panzió
Ciklámen Panzió starstar
15.00€  /szoba/nap

Nagyfiak utca, 465 szám, Parajd, 537240, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ