Szabad szálláshely keresése

Kedves Látogatónk, Kedves Vendégünk!

Folyamatosan gyűjtjük a székelyföldi szállások 2017/2018 szilveszteri ajánlatait, programcsomagjait, amelyeket kategorizálva alább fog megtalálni. A részletes ünnepi szállás- és programajánlatot közvetlenül a szálláshelytől kérheti online, kitöltve a szállás adatlapján megtalálható Ajánlatkérés / Szállásfoglalás űrlapot vagy utazási irodánktól (az alábbi, illetve a Kapcsolat űrlapon, szintén online).
* a szálláshely adatlapján megtalálható Ajánlatkérés / Szállásfoglalás űrlapot töltse ki mindenképpen (ne az Emailüzenet űrlapot - ezt utána használja, ha kérdései merültek fel) mert így a kiválasztott szobát / kulcsosházat más nem tudja lefoglalni!
** ha az űrlapon az árat nem jól számolta a rendszer vagy más hibát talál, kérjük, jelezze a szerkesztőségünknek
*** ha 2 napon belül nem igazolták vissza a szilveszteri kérését (vagy időközben foglalttá vált a meghirdetett szállásajánlat), kérjük, jelezze a szerkesztőségünknek

Ha nem talált kedvére valót, akkor szívesen segítünk, az igényeinek megfelelő szállás kiválasztásában, lefoglalásában, ezért kérjük, hogy az űrlapokon minél több információt adjon meg (pl. preferált zóna, vagy szálláskategória, igényel-e félpanziós ellátás vagy szilveszteri menüt, programot, maximális összeg, amit ráköltene, stb.), hogy minél megfelelőbb ajánlatot tudjunk küldeni. 

Kedves Szálláskiadó Partnerünk!

Várjuk szilveszteri szállás- és programcsomagjaikat, a szabad vagy már foglalt szálláshelyükről az értesítést az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.

Szálláskeresés név szerint

   

Vendégsarok | Segítség itt!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak