Szabad szálláshely keresése

Magunkról. A kezdetek...

Kérem, engedjék meg, hogy mindenekelőtt röviden bemutatkozzam, illetve bemutassam a vállalkozásunkat. Jómagam egy erdélyi kisfaluból, Felsősófalváról származom, amelyre nagyon büszke vagyok. Hét évig Zalaegerszegen éltem az öttagú kis családommal együtt, s talán nem volt nap, amikor eszembe ne jutott volna szülőföldem. Ideiglenes magyarországi áttelepedésem előtt kistérségi menedzserként dolgoztam egy szűk évet a Hegyalja Kistérségi Egyesületnél (Fenyéd, Farkaslaka, Oroszhegy, Zetelaka, Varság községek alkotta kistérség), amelynek a swot-analízis készítésénél kiderült, hogy egyik fontos kitörési pontja a térségnek a turizmus lehet. A környező kistérségek is mind a turizmusban látták a kitörési pontjaikat, gazdasági fellendülésük lehetőségét, amely talán egész Székelyföldre igaz.

 Az általam alakított magyarországi vállalkozás egyrészt hírügynökségi tevékenységet (fotóriporteri, honlapszerkesztés, stb.) folytatott, másrészt ezt a portált működtette, gyűjtve és megpróbálva naprakészen tartani a turisztikai információkat Székelyföldről. 2008-es Sóvidékre való hazatelepedésünket követően a portált a romániai cégünk (SC SeklerTravel Marketing SRL) működteti.

A honlapot 2002 májusában indítottuk útjára miután felismertem azt a tényt, hogy a magyarországi utazóközönségnek milyen kevés információja (esetleg tévhite) van Erdélyről, Székelyföldről, különösen azoknak, akik még nem jártak ott, vagy évtizedekkel ezelőtt vettek részt esetleg egy-egy csoportos kiránduláson.

Mint fentebb említettem, a székelyföldi települések legtöbbje kitörési pontját a turizmusban látja, ezért több kisebb-nagyobb településen is létrejött faluturizmust szervező szövetség, egymás után nyíltak-nyílnak meg a falusi vendéglátóhelyek, panziók, hotelek, éttermek. Ezeknek a szolgáltatóknak szeretnénk segítséget nyújtani marketingmunkában, úgymond "hálót adva a kezükbe", ezzel is hozzájárulva a lakosság szülőföldön való megmaradásához. Székelyföld kulturális, természeti értékeinek, hagyományainak megőrzése, ápolása csak úgy lehetséges, ha minél szélesebb körben ismerik azt és tesznek is érte.

Korunk legmodernebb információs technikáira támaszkodva szolgáltatásaink minőségi prezentációjával igyekszünk elősegíteni, hogy felhasználóink és partnereink minél gyorsabban megtalálják egymást, kiválasszák és lefoglalják az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb szálláshelyet.
Szolgáltatásaink bemutatása és értékesítése az interneten át (on-line) történik közvetlen módon (vendég-szálláshely) vagy szállásfoglalási szolgáltatásunkon (vendég-portál-szálláshely) keresztül.

Célunk, hogy idegenforgalmi szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb színvonalon feleljünk meg vendégeink igényeinek, minél sikeresebb együttműködést folytatva partnereinkkel.

Utazási ajánlatainkban, programjainkban Erdélynek egy szűkebb régiójába, a Székelyföldre kalauzoljuk vendégeinket és ennek varázslatos sokszínűségét próbáljuk a vendéggel, az utazóval megismertetni, visszatérésre csábítani. Erdély ma is hálás vendéglátó: sokszorosan meghálálja az érdeklődést!

Parajdi Kálmán Endre


Üzemeltető
SC. SeklerTravel Marketing SRL
Parajd község, Felsősófalva, 434/A szám, Hargita megye, Románia
(com. Praid, sat. Ocna de Sus, 434/; jud. Harghita, Romania)

Bővebb kapcsolati információ a fejlécben megjelenített Kapcsolatok menüpontban.

Köszönet minden segítőnek, aki igyekszik észrevételeivel, javaslataival, új hír, esemény, fotó, stb. beküldésével színesebbé, naprakészebbé tenni honlapunkat.

Hotel, szálloda ajánló

Hotel Park Szálloda
Hotel Park Szálloda starstarstar
40.00€  /szoba/nap

Szék út, 58/A szám., Csíkszereda, 530201, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Romantik Turisztikai Komplexum
Romantik Turisztikai Komplexum starstarstar
14.73€ (70.00lei)  /szoba/nap

Fő utca 11-14 szám, DN 13A, DN 13B és DJ 142, Balavásár, 530200, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Hotel Merkur
Hotel Merkur starstar
10.00€

Mérleg utca, 1. szám, Csíkszereda, 530150, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű panzió ajánlatok

Anita Vendégház
Anita Vendégház starstar
9.00€  /fő/nap

6 km-re a várostól, Gyergyószentmiklós, 535500, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Ozon Turist Panzió
Ozon Turist Panzió starstarstar
85.00€  /szoba/nap

N/A, Gyergyócsomafalva, 537050, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Koronka Panzió
Koronka Panzió starstarstar
22.00€  /szoba/nap

Segesvár út, 397/H szám., Marosvásárhely, 540552, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű kulcsosház ajánló Székelyföldről

Száva Villa
Száva Villa starstar
9.00€  /fő/nap

Sz.n., Csíkszereda, -, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Red Lake Inn
Red Lake Inn starstarstar
53.00€  /kulcsosház/nap

Cianod Patak, Gyergyószentmiklós, 535500, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Bíró Mária Kulcsosház
Bíró Mária Kulcsosház starstar
80.00€  nap

-, Ivó, 537026, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

Vendégsarok | Segítség itt!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak