Szabad szálláshely keresése

Magunkról. A kezdetek...

Kérem, engedjék meg, hogy mindenekelőtt röviden bemutatkozzam, illetve bemutassam a vállalkozásunkat. Jómagam egy erdélyi kisfaluból, Felsősófalváról származom, amelyre nagyon büszke vagyok. Hét évig Zalaegerszegen éltem az öttagú kis családommal együtt, s talán nem volt nap, amikor eszembe ne jutott volna szülőföldem. Ideiglenes magyarországi áttelepedésem előtt kistérségi menedzserként dolgoztam egy szűk évet a Hegyalja Kistérségi Egyesületnél (Fenyéd, Farkaslaka, Oroszhegy, Zetelaka, Varság községek alkotta kistérség), amelynek a swot-analízis készítésénél kiderült, hogy egyik fontos kitörési pontja a térségnek a turizmus lehet. A környező kistérségek is mind a turizmusban látták a kitörési pontjaikat, gazdasági fellendülésük lehetőségét, amely talán egész Székelyföldre igaz.

 Az általam alakított magyarországi vállalkozás egyrészt hírügynökségi tevékenységet (fotóriporteri, honlapszerkesztés, stb.) folytatott, másrészt ezt a portált működtette, gyűjtve és megpróbálva naprakészen tartani a turisztikai információkat Székelyföldről. 2008-es Sóvidékre való hazatelepedésünket követően a portált a romániai cégünk (SC SeklerTravel Marketing SRL) működteti.

A honlapot 2002 májusában indítottuk útjára miután felismertem azt a tényt, hogy a magyarországi utazóközönségnek milyen kevés információja (esetleg tévhite) van Erdélyről, Székelyföldről, különösen azoknak, akik még nem jártak ott, vagy évtizedekkel ezelőtt vettek részt esetleg egy-egy csoportos kiránduláson.

Mint fentebb említettem, a székelyföldi települések legtöbbje kitörési pontját a turizmusban látja, ezért több kisebb-nagyobb településen is létrejött faluturizmust szervező szövetség, egymás után nyíltak-nyílnak meg a falusi vendéglátóhelyek, panziók, hotelek, éttermek. Ezeknek a szolgáltatóknak szeretnénk segítséget nyújtani marketingmunkában, úgymond "hálót adva a kezükbe", ezzel is hozzájárulva a lakosság szülőföldön való megmaradásához. Székelyföld kulturális, természeti értékeinek, hagyományainak megőrzése, ápolása csak úgy lehetséges, ha minél szélesebb körben ismerik azt és tesznek is érte.

Korunk legmodernebb információs technikáira támaszkodva szolgáltatásaink minőségi prezentációjával igyekszünk elősegíteni, hogy felhasználóink és partnereink minél gyorsabban megtalálják egymást, kiválasszák és lefoglalják az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb szálláshelyet.
Szolgáltatásaink bemutatása és értékesítése az interneten át (on-line) történik közvetlen módon (vendég-szálláshely) vagy szállásfoglalási szolgáltatásunkon (vendég-portál-szálláshely) keresztül.

Célunk, hogy idegenforgalmi szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb színvonalon feleljünk meg vendégeink igényeinek, minél sikeresebb együttműködést folytatva partnereinkkel.

Utazási ajánlatainkban, programjainkban Erdélynek egy szűkebb régiójába, a Székelyföldre kalauzoljuk vendégeinket és ennek varázslatos sokszínűségét próbáljuk a vendéggel, az utazóval megismertetni, visszatérésre csábítani. Erdély ma is hálás vendéglátó: sokszorosan meghálálja az érdeklődést!

Parajdi Kálmán Endre


Üzemeltető
SC. SeklerTravel Marketing SRL
Parajd község, Felsősófalva, 434/A szám, Hargita megye, Románia
(com. Praid, sat. Ocna de Sus, 434/; jud. Harghita, Romania)

Bővebb kapcsolati információ a fejlécben megjelenített Kapcsolatok menüpontban.

Köszönet minden segítőnek, aki igyekszik észrevételeivel, javaslataival, új hír, esemény, fotó, stb. beküldésével színesebbé, naprakészebbé tenni honlapunkat.

Szálláskeresés név szerint


   

Vendégsarok | Segítség itt!

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Kezdésként kilistáztunk néhány véletlenszerű szállásajánlatot... 

A KERESŐK HASZNÁLATA

A kereső segítségével listázhatóak ki a megadott kritériumok szerint a szállások, amelyet a Szűrő segítségével (régió, település, szállástípus, stb.) tovább szűkíthet.

Lista készítése
Ha bármelyik szállás tetszik, akkor a Szívecskére kattintva elmenthető a Kedvencek, Könyvjelző listába, s később ismét átnézhető, böngészhető, összehasonlítható (regisztrált felhasználóként nemcsak egy munkamenetre, hanem hosszabb időre is megőrizhető lista! Felhasználói fiók létrehozása).

Összehasonlítás
Ha valamelyik szálláshelyet (adottságait) szeretné a másikkal összehasonlítani, akkor jelölje be az Összehasonlítás négyzetet a szálláslista oldalon, s máris könnyen összehasonlíthat egy jó néhány szállásokra vonatkozó jellemző (mint pl. ár, férőhely, stb.).

Menü a fejlécben
Segítségképpen egy jó néhány keresőkritériumot már összeállítottunk Önnek, így a Menüben lévő linkekre kattintva kész szálláslistákat kaphat, amelyet az igényei szerint tovább szűkíthet, rendezhet (ABC, Minősítés, Létszám, Ár, stb.)!

FOGLALÁS KÉRÉSRE

A FOGLALÁS KÉRÉSRE címkével ellátott szállások csak az ajánlatkérést követő visszaigazolás (szállás foglaltsága, árajánlat pontosítása, stb.) után foglalhatóak, köthetőek le. A szállás lekötése történhet foglaló utalásával vagy megegyezés szerint csak telefonos vagy írásos megrendeléssel. Javasoljuk, hogy telefonos megrendelés esetén írásban is küldje el a megrendelését vagy foglaló utalásával kösse le!

ONLINE FOGLALHATÓ

Az ONLINE FOGLALHATÓ címkével ellátott szállások (jellemzően a hotelek) szobái, a szabad kapacitás függvényében azonnal foglalhatóak, online (bankkártyás fizetéssel) azonnal leköthetőek, lefoglalhatóak. Az online szállásfoglalás egyszerű, gyors és biztonságos! Nem kapunk, nem tárolunk bankkártyaadatokat! Foglalásait jelenleg  a világ legbiztonságosabb online fizetés szolgáltatójánál a PayPalnál bankkártyájával és/vagy PayPal fiókjával is kiegyenlítheti. Lehetőség van átutalással is kiegyenlítenie a foglalásának árát. A pénznem minden esetben euró.

Online Szállásfoglalás Erdély

 

TÖRZSVENDGÉINKNEK

Regisztrálja magát a honlapunkon, legyen törzsvendégünk és foglaljon szállást honlapunkon kedvezménnyel! Amennyiben már az előző évek (akár az előző 10 év!) valamelyikén foglalt a honlapunkon (utazási irodánkon) keresztül szállást, úgy kérhet Utazási Irodánktól Kedvezménykupont! Küldje el a szállásfoglalása EA (egyedi azonosító) számát és mi új foglalás alkalmával 5% kedvezménnyel jutalmazzuk hűségét bármelyik szállásajánlatunk esetén!

ÖN JÁRT MÁR ERDÉLYBEN?

Ha járt már Erdélyben, megszállt bármelyik szálláshelyen Székelyföldön, amely szerepel a honlapunkon, akkor kérjük, hogy mondja el (jó vagy akár rossz) véleményét / javaslatait az adott Szálláshelyről, így segítve másokat is a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában. A szállást kiválasztva, a Vélemények / Értékelések panelen véleményezhető, Regisztrált felhasználóként.

Miért a SzékelySzállás?

Mert helyiek vagyunk
A honlapot működtető SeklerTravel Utazási Iroda érvényes licencel tevékenykedik, csapata székelyföldiekből tevődik össze, így majdnem minden szállást személyesen ismerünk, saját benyomás, sok éves tapasztalat alapján tudjuk ajánlani.

Árgaranciát vállalunk
Szálláspartnereink szerződésben garantálják a legjobb árakat, ugyanazokat az árakat találják honlapunkon, mint a szállás közvetlen ajánlatában! Olcsóbbat talált bárhol? Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknál (emailben, megnevezve a szállást, periódust, szobatípust, stb.!)

Kapcsolat a szállással
Szállásfoglalási kérésére közvetlenül a szállás, recepció vagy a megbízott kapcsolattartó maximum 48 órán belül válaszol! Ha bárkitől nem kapna választ ennyi időn belül, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon!

Biztos szállásfoglalások
Foglalás előtt ajánlatot kérhet, majd annak alapján a szállásnál közvetlenül vagy az utazási irodánál a foglalását bebiztosíthatja, lekötheti! Célszerű, javasolt lekötni a szállást (bár sok esetben az adott magyar szó is elég!), hiszen így nem adják ki másnak; a vendégnek is, a szállásnak is biztosabb, megnyugtatóbb a foglalás!

Segítünk a foglalásban
Ha bármely szállással kapcsolatban kérdése merülne fel, Online Ügyfélszolgálatunk (jobboldalt, lent) azonnal válaszol. Ha épp nem vagyunk online, kérjük hagyjon üzenetet!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak