Szabad szálláshely keresése

Magunkról. A kezdetek...

Kérem, engedjék meg, hogy mindenekelőtt röviden bemutatkozzam, illetve bemutassam a vállalkozásunkat. Jómagam egy erdélyi kisfaluból, Felsősófalváról származom, amelyre nagyon büszke vagyok. Hét évig Zalaegerszegen éltem az öttagú kis családommal együtt, s talán nem volt nap, amikor eszembe ne jutott volna szülőföldem. Ideiglenes magyarországi áttelepedésem előtt kistérségi menedzserként dolgoztam egy szűk évet a Hegyalja Kistérségi Egyesületnél (Fenyéd, Farkaslaka, Oroszhegy, Zetelaka, Varság községek alkotta kistérség), amelynek a swot-analízis készítésénél kiderült, hogy egyik fontos kitörési pontja a térségnek a turizmus lehet. A környező kistérségek is mind a turizmusban látták a kitörési pontjaikat, gazdasági fellendülésük lehetőségét, amely talán egész Székelyföldre igaz.

 Az általam alakított magyarországi vállalkozás egyrészt hírügynökségi tevékenységet (fotóriporteri, honlapszerkesztés, stb.) folytatott, másrészt ezt a portált működtette, gyűjtve és megpróbálva naprakészen tartani a turisztikai információkat Székelyföldről. 2008-es Sóvidékre való hazatelepedésünket követően a portált a romániai cégünk (SC SeklerTravel Marketing SRL) működteti.

A honlapot 2002 májusában indítottuk útjára miután felismertem azt a tényt, hogy a magyarországi utazóközönségnek milyen kevés információja (esetleg tévhite) van Erdélyről, Székelyföldről, különösen azoknak, akik még nem jártak ott, vagy évtizedekkel ezelőtt vettek részt esetleg egy-egy csoportos kiránduláson.

Mint fentebb említettem, a székelyföldi települések legtöbbje kitörési pontját a turizmusban látja, ezért több kisebb-nagyobb településen is létrejött faluturizmust szervező szövetség, egymás után nyíltak-nyílnak meg a falusi vendéglátóhelyek, panziók, hotelek, éttermek. Ezeknek a szolgáltatóknak szeretnénk segítséget nyújtani marketingmunkában, úgymond "hálót adva a kezükbe", ezzel is hozzájárulva a lakosság szülőföldön való megmaradásához. Székelyföld kulturális, természeti értékeinek, hagyományainak megőrzése, ápolása csak úgy lehetséges, ha minél szélesebb körben ismerik azt és tesznek is érte.

Korunk legmodernebb információs technikáira támaszkodva szolgáltatásaink minőségi prezentációjával igyekszünk elősegíteni, hogy felhasználóink és partnereink minél gyorsabban megtalálják egymást, kiválasszák és lefoglalják az egyéni igényeiknek legmegfelelőbb szálláshelyet.
Szolgáltatásaink bemutatása és értékesítése az interneten át (on-line) történik közvetlen módon (vendég-szálláshely) vagy szállásfoglalási szolgáltatásunkon (vendég-portál-szálláshely) keresztül.

Célunk, hogy idegenforgalmi szolgáltatásainkkal a lehető legmagasabb színvonalon feleljünk meg vendégeink igényeinek, minél sikeresebb együttműködést folytatva partnereinkkel.

Utazási ajánlatainkban, programjainkban Erdélynek egy szűkebb régiójába, a Székelyföldre kalauzoljuk vendégeinket és ennek varázslatos sokszínűségét próbáljuk a vendéggel, az utazóval megismertetni, visszatérésre csábítani. Erdély ma is hálás vendéglátó: sokszorosan meghálálja az érdeklődést!

Parajdi Kálmán Endre


Üzemeltető
SC. SeklerTravel Marketing SRL
Parajd község, Felsősófalva, 434/A szám, Hargita megye, Románia
(com. Praid, sat. Ocna de Sus, 434/; jud. Harghita, Romania)

Bővebb kapcsolati információ a fejlécben megjelenített Kapcsolatok menüpontban.

Köszönet minden segítőnek, aki igyekszik észrevételeivel, javaslataival, új hír, esemény, fotó, stb. beküldésével színesebbé, naprakészebbé tenni honlapunkat.

Hotel, szálloda ajánló

Sanderson Apartments
Sanderson Apartments starstarstarstar
180.00€  /apartman/nap

Főút, 220. szám, Csíkdelne, 537231, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Motel Vector
Motel Vector starstarstar
18.00€  /szoba/nap

E60-as út vonalán, Marovásárhelytől 17 km-re, Göcs, 547007, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Villa Transilvania Panzió
Villa Transilvania Panzió starstarstar
27.49€ (130.00lei)  /szoba/nap

Főút, Bálványosfürdő, 527160, Kovászna, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű panzió ajánlatok

Aragonit Panzió
Aragonit Panzió starstar
9.00€  /fő/nap

Fő út 1469/A., Korond, 537060, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Eni Panzió
Eni Panzió starstar
9.52€ (45.00lei)  /fő/nap

Fő út, 1304 szám, Zetelaka, 537360, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Szilas Panzió
Szilas Panzió starstarstar
12.00€  /fő/nap

Főút, 50 szám, Székelypálfalva, 537172, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű kulcsosház ajánló Székelyföldről

Csodaszarvas Kulcsosház
Csodaszarvas Kulcsosház starstar
16.00€  /fő/nap

-, Ivó, 537362, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Laura Kulcsosház
Laura Kulcsosház starstar
8.00€  /fő/nap

Fő út, 30. szám., Székelyszentlélek, 537166, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Szőcs Ilona Vendégház
Szőcs Ilona Vendégház starstar
42.00€  /kulcsosház/nap

N/A, Zetelaki Víztározó, 537360, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

Vendégsarok | Segítség itt!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak