Szabad szálláshely keresése

Homoródfürdő - Lobogó sípálya

Homoródfürdő (Băile Homorod) Székelyudvarhelytől mintegy 18 km-re, Szentegyházától 5-10 km-re található. A Lobogó Panzió mellett és működtetésében egy csákányos felvonóval ellátott, hóágyúzott, hótaposóval karbantartott minőségi sípálya üzemel, amely közvetlenül a panzió melletti hegyoldalban (a panzió és a sípálya közti távolság csak 30 m) helyezkedik el.

A sípálya hossza 400 m, minősítése kék, ajánljuk kezdő síelőknek, családoknak, de mindenki másnak, aki kedveli a hóval borított fenyőerdőket, a téli csendet, vagy aktív pihenésként a síelést választja.

A sípálya december közepétől március közepéig hóbiztos, 9-16 óra között üzemel a felvonó, este kivilágított pályán lehet síelni 18-21 óra között. A sípálya mellett szánkózásra, sífutásra alkalmas terep van.

Homoródfürdő Lobogó Panzió SípályaA Lobogó Panzió ajánlata

A sípálya december közepétől március közepéig hóbiztos, az esetlegesen hiányzó havat a Lobogó Panzió hóágyúzással oldja meg.

Napi program:
- 9-16 óra között üzemel a felvonó
- este kivilágított pályán: 18-21 óra között.

A sípálya mellett szánkózásra, sífutásra alkalmas terep van. Felejthetetlen élmény a csengős lovas szánozás az égbe nyúló havas fenyők között, forralt borral és kaláccsal a batyuban. Saját lovakkal lovaglási lehetőséget kínál a Lobogó Panzió a lovaglás kedvelőinek (a teljesen kezdők számára is).
Homoródfürdő sípálya
Árajánlat (Lobogó Panzió):

- 6 éjszaka szállás félpanzióval + 5 napi síbérlet (9-16 óra): 157 EUR/fő
- 3 éjszaka szállás félpanzióval + 2 napi síbérlet(9-16 óra): 80 EUR/fő
- szánozás: 18 EUR/4 személy/óra
- lovaglás kísérővel: 4,5 EUR/fő/óra

Webkamera - élő webkamerás kép

Síelés a Homoródfürdő sípályáin - VIDEÓ

Homoródfürdői sípálya - Képsorozat

Kapcsolódó szállások: Homoródfürdői szállások (panziók, kulcsosházak)

Szálláskeresés név szerint

   

Vendégsarok | Segítség itt!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak