Szabad szálláshely keresése

Gyopár Panzió (Ivó) starstarstar

Főút 135/A szám., Ivó, Hargita, 537362, Románia

Érintse meg a híváshoz +40721223753
Átlagos vélemény: 0.0
Összes velemény:0
 Néhány foglalás
 Félig foglalt
 Majdnem tele
 Teljesen foglalt
Foglaljon most!
qrcode

Rövid bemutatás

Székelyudvarhelytől 26 km-re a Nagyküküllő mentén haladva, az ivói tanyavilág ölében talál rá – a Gyopár vendégváró panzióra. A hargitai fenyvesek mindig friss illatával és az Ivó-patak halk csörgedezésével körülölelt, a tengerszint felett 795 méter magasan lévő szálláshely szívesen ad otthont a pihenni, szórakozni, túrázni vágyóknak.

A panzió földszintjén található egy étkező ahol vendégeink kívánsága szerint teljes és félpanzióval ajánljuk étkezési szolgáltatásainkat. A kemencében sült házikenyér, töltött káposzta, malacpecsenye és sok hagyományos ételkülönlegesség igazi “ paradicsomot” varázsol az ínyencek részére.
A bárban pedig jeges-palackból töltött zamatos szilvapálinka hozza meg hangulatát, az esti órákat borozgatással, közös beszélgetéssel töltheti.
A földszinti előtérből van a feljárat az első emeletre, ahol 2 darab kétágyas szoba található valamint két különálló fürdőszoba a folyosón. A második emeleten 6 darab szoba két különálló fürdőszobával várja a pihenni vágyókat, és ha olvasni, beszélgetni, televíziózni támad kedve, megteheti az itt található kis társalgóban.
A panzió udvarán található egy söröző, a csobogó patak partján 5 egymás mellett álló kis faház, mindegyikében két ágy, egy galéria a gyerekeknek , egy fürdőszoba, kis asztal, szekrény és televízió. A faházak előtt játszótér biztosít kikapcsolódást a gyerekeknek. A kis pisztrangos tónál akár horgásztudását is kipróbálhatja.
A szemközti telken található kulcsosházunk két apartmanból tevődik össze, amely nyolc-nyolc fő kényelmes elszállásolására alkalmas. Az apartmanban két különálló szoba, a gyerekeknek emeleti galéria, egy felszerelt konyha és fürdőszoba áll a kedves vendégek rendelkezésére.

Étkezés: Vendégeink kívánsága szerint teljes és félpanzióval ajánljuk étkezési szolgáltatásainkat. A kemencében sült házikenyér, töltött káposzta, malacpecsenye és a sok hagyományos ételkülönlegesség igazi - paradicsomot - varázsol az ínyencek részére. Jeges palackból töltött zamatos szilvapálinka fokozza a helyi ízeket. Az alkonyat utáni órákat borozgatással, közös beszélgetéssel tölthetik a bárban és a társalgóban.
Szórakozás: Minden évszak rejteget valami meglepetést a tarsolyában. A téli sportokat kedvelők, a panzió - felvonóval ellátott - sípályáján síelhetnek, szánkózhatnak, szánozhatnak lovaskocsival és gyönyörködhetnek a gyémánt csillogású hóban.

Szoba típusa

Kétágyas szoba
8
Faház
5
Kulcsosház
1

Ellátás: Étel & Ital

Tevékenységek

Lakóterület, környezet

Látványosságok

Felszereltség

Szolgáltatások

Média & Technológia

Autó, Parkolás

További információ...

Szolgáltatás és felszereltség

- szobák száma: 8 db 2 ágyas, 5 db 3 férőhelyes faház, 1 db kulcsosház 2 db 8 férőhelyes apartmannal
- összes férőhely: 26 + 10 
- zuhanyzó, wc: 9 (9)
Település jellege: hegyvidéki
Szállás típusa:
panzió
Szállás fajtája:
panzió, kulcsosház, faház
Kiadási egység:
szoba, kulcsosház
A tulajdonos ott lakik:
igen, külön lakrészben
Háziállat:
nincs
Háziállat vihető:
nem
Parkolási lehetőség:
az udvarban
Fűthető:
igen (központi fűtés)
Távolságok: főút: 10 km, centrum: 26 km (Székelyudvarhely vasút: 26 km, élelmiszerbolt: 500 m, étterem: saját, szabad strand: 10 km, zöldövezet: 10 m, lovaglás: 25 km, sportpálya: 10 km (Madarasi Hargita).
Kert:
kerti bútor, grillsütő, gyermekjáték.
Étkezés: félpanziós ellátás.
A szálláshely szolgáltatásai:
étkeztetés, kérésre idegenvezetés.
Ágyneműcsere gyakorisága: igény szerint
Takarítás gyakorisága:
igény szerint
Bérelhető minimum éjszaka:
1
Kiadási időszak:
egész évben
A szállás igénybevételének legkorábbi időpontja:
13 órától
A szállás kötelező elhagyásának időpontja: 11 óráig
Beszélt nyelvek: magyar, román

Kikapcsolódás, programlehetőségek

Túrázás, téli sportok, horgászat, lovaglás, vadászat.
Wellness
A panzió udvarán található egy külön épületben mini wellnesz, amiben egy szauna, masszázskád, tusoló és WC. található. Vendégeink kényeztetéséül szolgál, amit igénybe vehetnek 15.00 - 21.00 óra között. Igényeiket előre jelezzék.
Kalandtúra
Ki mered próbálni?
Motorosszán túrák a Madarasi Hargitán! Fantasztikus élmény!!! (képek)

Látnivalók:
- A Zete várának csekély romjai a falutól félórányira a Deság patakának a Küküllőbe torkolása feletti sziklacsúcson találhatók. A várat valószínűleg földrengés döntötte romba.
- Ivóból lehet a legkönnyebben és leggyorsabban megközelíteni a Hargita hegyvonulat legmagasabb csúcsát, az 1801 m magas Madarasi Hargitát (a székelyek „Szent Hegyét”).
- Zetelakán sok 19–20. századi székelykapu megcsodálható.

Csillagtúra ajánlatok

Megismerheti a környékbeli tájakat, az elragadó kis székely falvakat, kultúrájukat és a vidám kedélyű székely góbékat. Igény szerint idegenvezetőt biztosítunk az ajánlott, egynapos kiránduló helyekhez.
- Hargita:
a gyalogtúra remek élménye lehet a mesebeli Hargita 1801 m magas csúcsa, ahol „Istenhez hiszi magát közel a természet nagyszerűsége által meg hatott, a világ semmiségei fölé emelkedett ember“ (Orbán Balázs).
- Zeteváralja - Zetelaki víztározó: meleg, napsütéses időszakban ajánljuk mint fürdőzési, napozási lehetőséget. A nyár fürdőzési, csónakozási, napozási lehetőséget ad a fenyvesekkel koronázott közeli gyűjtőtónál. Az átmeneti évszakok horgászásra, szekerezésre, lovaglásra, vadak megfigyelésére, vadászatra (medve, vaddisznó, szarvas) csalogatnak.
- A Gyímesekben a csángók népszokásaival, kultúrájával ismerkedhetnek meg.
- Csíkszereda - Sepsiszentgyörgy - Brassó: Csíkszeredában a Mikó várat, Sepsiszentgyörgyön 1848-49-es szabadságharc színhelyét látogat hatják. Nagyszerű látványt ad a brassói Fekete-templom a gótikus szépségével.
- Gyergyószárhegy - Gyergyószentmiklós - Gyilkos-tó - Békás-szoros: e vidék lenyűgöző látványosságával és változatosságával, felejthetetlen élményt nyújt, melyet minden Erdélybe utazónak látnia kell. Itt gyönyörködhet Bethlen Gábor gyerekkorának színhelyével, a Lázár-kastély reneszánsz szépségével, a Nagy-Hagymás sziklatornyával, az Egyeskővel és a Keleti-Kárpátok legendás történetű torlasz tavával a Gyilkos-tóval. Folytatásképpen a Békás-patak, sziklaormok szegélyezte szorosában csodálhatja a természet nagyságát.
- Farkaslaka - Korond - Parajd - Szováta: a magyar irodalom kis zarándokhelyén, Farkaslakán, Tamási Áron szülőháza és sír halma tekinthető meg. Korondon, kerámia-, népművészeti tárgyakat csodálhat, vásárolhat és felüdülhet Parajd valamint Szováta gyógyhatású, sós vizű tavaiban.
- Székelyudvarhely - Székelykeresztúr - Segesvár: A Nagy-Küküllő menti falvakat és városokat ismerheti meg a mű emlékeivel.
- Csíkszereda - Tusnád - Csíkszereda - Szent Anna-tó: Körös-körül fenyvesek koszorúzta hegyek aljában csillog, Erdély ékszere, a Szent Anna-tó. Délkelet-Európa egyedüli épen maradt vulkáni krátertava, amely Kárpátok kialakulásával összefüggő erőteljes vulkáni tevékenység eredménye.
- Csíkszereda - Csíksomlyó - Gyímesek: 1567 óta a pünkösdi zarándoklatok helye Csíksomlyó, melynek központjában a Napba öltözött Asszonyt ábrázoló kegyszobor áll.

Árajánlat

- szállás félpanziós ellátással: 25 EUR/fő/nap
Kedvezmény:
gyerekeknek 3-10 évesig 50%

Saját honlap / Aldomainnév

Szállásfoglalási és lemondási nyilatkozat

A szállásfoglalási űrlap segítségével leadott foglalásokra az általános szállásfoglalási feltételeinket-ben ismertetett szállásfoglalási és visszamondási feltételek vonatkoznak, Kérjük, a szállás megrendelése előtt olvassa el azt!

Térkép megtekintése

Az Ön desztinációja (útvonal végpontja) meg lett már jelölve a térképen. Kérjük, hogy adja meg a földrajzi helyzetét, ahonnan tervezi az utazását és válassza ki a kívánt beállítást az útvonaltervezéshez. A térképre kattintva Ön még 9 fordulópontot is hozzáadhat a kiinduló és az érkező pont között.

Cím, házszám
Postai kód
Település (az ország nyelvén)
Optimalizálás

Szolgáltatások

A szálláson kívül az alábbi, további szolgáltatásokból választhat

Félpanzió

Félpanzió

12.50€ (9%) ( Személyenként és naponként )

Vendégkönyv: vélemények, értékelések

Még nincsenek vélemények erről a szálláshelyről. Ha ÖN szállt már meg itt, Jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál, s legyen az első, aki véleményezi!

A véleményezéshez kérjük, jelentkezzen be a FIÓKOM menüpontnál

Felhívjuk figyelmét, hogy az üzenet elküldésével még nem történik szállásfoglalás! Az alábbi űrlap segítségével küldhet emailt a tulajdonosnak, kapcsolattartónak vagy a recepciónak. Amennyiben 48 órán belül nem kapna választ, kérjük jelezze szerkesztőségünknek ÜGYFÉLSZOLGÁLAT űrlapon vagy kereshet szállást a fenti menük, keresők segítségével. Az ajánlat elkészítéséhez kérjük, adja meg a személyek létszámát, a pontos periódust, más igényelt szolgáltatásokat vagy egyéb speciális igényét. Ne feledje a telefonszámát is megadni nemzetközi formátumban a neve, aláírása után. Csak telefonszámmal ellátott levelekre válaszolunk / veszünk figyelembe!
Emailüzenet írása a következő szállás részére: Gyopár Panzió (Ivó)

Kilépés
Agent vcard
Foglalhatóságok:
Néhány foglalás
Félig foglalt
Majdnem tele
Foglalt!
November 2017
VHKSCPS
 
 
 
 
 
December 2017
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február 2018
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
Április 2018
VHKSCPS
 
 
 
 
 
Június 2018
VHKSCPS
 
 
 
 
 
Szeptember 2018
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
November 2018
VHKSCPS
 
 
 
 
 
December 2018
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Február 2019
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
Március 2019
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 2019
VHKSCPS
 
 
 
 
 
Június 2019
VHKSCPS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Szeptember 2019
VHKSCPS
 
 
 
 
 
Faház - Faház 2 felnőtt + 1 gyermek részére

Max. fő: 3
Emelet:
Faház - Faház 2 felnőtt + 1 gyermek részére

Max. fő: 3
Emelet:
Faház - Faház 2 felnőtt + 1 gyermek részére

Max. fő: 3
Emelet:
Faház - Faház 2 felnőtt + 1 gyermek részére

Max. fő: 3
Emelet:
Faház - Faház 2 felnőtt + 1 gyermek részére

Max. fő: 3
Emelet:
Kulcsosház - Kulcsosház 2 apartmannal, 8 férőhellyel

Max. fő: 16
Emelet:
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Kétágyas szoba - Kétágyas szoba N/A
N/A

Max. fő: 2
Emelet: N/A
Díjszabás neve Szoba típusa Min. személy Max. személy Érv. ettől Érv. eddig   Min. napok Max. napok
Szállás Kétágyas szoba 1 36 2016. november 22. kedd 2021. január 31. vasárnap 12.50€  /fő/nap 1 21
Szállás Kulcsosház 1 36 2016. november 22. kedd 2021. január 31. vasárnap 12.50€  /fő/nap 1 21
Szállás Faház 1 36 2016. november 22. kedd 2021. január 31. vasárnap 12.50€  /fő/nap 1 21
Szórakozási lehetőség neve
 
Szilvia Vendégház starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:40.00€ /kulcsosház/nap
Banyalak Kulcsosház starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:50.00€ /kulcsosház/nap
Kőház Panzió starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:35.00€ /kulcsosház/nap
ADöme-Bá Kulcsosház starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:60.00€ /kulcsosház/nap
Botond Panzió starstar körülbelül 0.00 km körzetben
Árajánlat:8.00€ /fő/nap
 
Székelyföldi Szállások (Szálloda, Panzió, Kulcsosház, Vendégház) - Erdély

Véletlenszerű szállásajánlataink

Hotel Relax
Hotel Relax starstarstar
17.65€  /fő/nap

Str. Campul Mic, Nr. 79, Szováta, 545500, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ...
Juliu-s Panzió
Juliu-s Panzió starstarstar
12.00€  /fő/nap

7 Forrás (7 Izvoare), Borszék, 535300, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ...
Szilvia Vendégház
Szilvia Vendégház starstar
40.00€  /kulcsosház/nap

N/A, Ivó, 537362, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ...