Szabad szálláshely keresése

Maros Megyei Turisztikai EgyesületA Maros Megyei Turisztikai Egyesület jogi- és magánszemélyeket tömörít, a 2000/26-os Kormányrendelet alapján jött létre, amelynek értelmében nemkormányzati, autonóm és apolitikus szervezet, jogi karakterrel rendelkezik, a statutumban megfogalmazott célkitűzések megvalósításán dolgozik. 

Célja a Maros megyei turisztikai és kulturális lehetőségek promoválása a turistaáramlás növelésével, valamint a megye turisztikai, önkormányzati, társadalmi és környezetvédelmi szrevezetei közötti együttműködés biztosítása.

A Maros Megyei Turisztikai Egyesület
célkitűzései a következők:

- a turisztikai lehetőségek feltérképezése
- adatbázis létrehozása a megye turisztikai objektumairól
- olyan lehetőségek kidolgozása, amelyek az évi Turizmusfejlesztési Program alapját képezzék
- programok és támogatások vonzása a turisztikai szolgáltatások színvonalának növelése érdekében
- a turisztikai termékek minőségének növelése
- a turisztikai tevékenység figyelemmel követése, a turizmusban érdekelt vállalkozók információs forrásainak biztosítása
- információs központok létrehozása a turizmusban érdekelt településeken
- turisztikai projektek kezdeményezése és lebonyolítása
- kulturális kapcsolatok fejlesztése megyei, országos és nemzetközi szinten
- tanulmányok és felmérések készítése a turisztika témakörében
- a központi és a helyi önkormányzatokkal való együttműködés promoválása
- a kormányzati és a nemkormányzati szervek közötti kommunikáció promoválása
- relklámanyagok, pliánsok kiadása
- anyagi lehetőségek felkutatása, támogatások, adományok, szponzorizálások, tagsági díjak formájában, valamint ezek felhesználása, a törvény által biztosított keretek között
- kapcsolatok kiépítése, információ-, kiadvány-, szakember- és adatcsere hazai és nemzetközi turisztikai szervezetekkel
- partnerkapcsolat kialakítása hazai és külföldi egyesületekkel, amelyek a Maros Megyei Turisztikai Egyesületet promoválják
- hazai és nemzetközi kiállításokon való részvétel a Maros megyei turizmus reklámozása érdekében.

Céljai megvalósítása érdekében a Maros Megyei Turisztikai Egyesület együttműködik szakintézményekkel, nemkormányzati szervezetekkel, jogi- és magánszemélyekkel, anélkül, hogy bármilyen csoportérdeket megfogalmazzon, legyen az politikai, vallási vagy más termszetű, illetve részt vehet egyéb, hasonló jellegű szervezetek létrehozásában.

Kapcsolat:
Marosvásárhely, Enescu utca 2.
Tel./fax: +40365404934

Kádár Botond
turisztikai menedzser
Tel: +40723592472
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.transilvania-mures.ro

Vendégsarok | Segítség itt!

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Kezdésként kilistáztunk néhány véletlenszerű szállásajánlatot... 

A KERESŐK HASZNÁLATA

A kereső segítségével listázhatóak ki a megadott kritériumok szerint a szállások, amelyet a Szűrő segítségével (régió, település, szállástípus, stb.) tovább szűkíthet.

Lista készítése
Ha bármelyik szállás tetszik, akkor a Szívecskére kattintva elmenthető a Kedvencek, Könyvjelző listába, s később ismét átnézhető, böngészhető, összehasonlítható (regisztrált felhasználóként nemcsak egy munkamenetre, hanem hosszabb időre is megőrizhető lista! Felhasználói fiók létrehozása).

Összehasonlítás
Ha valamelyik szálláshelyet (adottságait) szeretné a másikkal összehasonlítani, akkor jelölje be az Összehasonlítás négyzetet a szálláslista oldalon, s máris könnyen összehasonlíthat egy jó néhány szállásokra vonatkozó jellemző (mint pl. ár, férőhely, stb.).

Menü a fejlécben
Segítségképpen egy jó néhány keresőkritériumot már összeállítottunk Önnek, így a Menüben lévő linkekre kattintva kész szálláslistákat kaphat, amelyet az igényei szerint tovább szűkíthet, rendezhet (ABC, Minősítés, Létszám, Ár, stb.)!

FOGLALÁS KÉRÉSRE

A FOGLALÁS KÉRÉSRE címkével ellátott szállások csak az ajánlatkérést követő visszaigazolás (szállás foglaltsága, árajánlat pontosítása, stb.) után foglalhatóak, köthetőek le. A szállás lekötése történhet foglaló utalásával vagy megegyezés szerint csak telefonos vagy írásos megrendeléssel. Javasoljuk, hogy telefonos megrendelés esetén írásban is küldje el a megrendelését vagy foglaló utalásával kösse le!

ONLINE FOGLALHATÓ

Az ONLINE FOGLALHATÓ címkével ellátott szállások (jellemzően a hotelek) szobái, a szabad kapacitás függvényében azonnal foglalhatóak, online (bankkártyás fizetéssel) azonnal leköthetőek, lefoglalhatóak. Az online szállásfoglalás egyszerű, gyors és biztonságos! Nem kapunk, nem tárolunk bankkártyaadatokat! Foglalásait jelenleg  a világ legbiztonságosabb online fizetés szolgáltatójánál a PayPalnál bankkártyájával és/vagy PayPal fiókjával is kiegyenlítheti. Lehetőség van átutalással is kiegyenlítenie a foglalásának árát. A pénznem minden esetben euró.

Online Szállásfoglalás Erdély

 

TÖRZSVENDGÉINKNEK

Regisztrálja magát a honlapunkon, legyen törzsvendégünk és foglaljon szállást honlapunkon kedvezménnyel! Amennyiben már az előző évek (akár az előző 10 év!) valamelyikén foglalt a honlapunkon (utazási irodánkon) keresztül szállást, úgy kérhet Utazási Irodánktól Kedvezménykupont! Küldje el a szállásfoglalása EA (egyedi azonosító) számát és mi új foglalás alkalmával 5% kedvezménnyel jutalmazzuk hűségét bármelyik szállásajánlatunk esetén!

ÖN JÁRT MÁR ERDÉLYBEN?

Ha járt már Erdélyben, megszállt bármelyik szálláshelyen Székelyföldön, amely szerepel a honlapunkon, akkor kérjük, hogy mondja el (jó vagy akár rossz) véleményét / javaslatait az adott Szálláshelyről, így segítve másokat is a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában. A szállást kiválasztva, a Vélemények / Értékelések panelen véleményezhető, Regisztrált felhasználóként.

Miért a SzékelySzállás?

Mert helyiek vagyunk
A honlapot működtető SeklerTravel Utazási Iroda érvényes licencel tevékenykedik, csapata székelyföldiekből tevődik össze, így majdnem minden szállást személyesen ismerünk, saját benyomás, sok éves tapasztalat alapján tudjuk ajánlani.

Árgaranciát vállalunk
Szálláspartnereink szerződésben garantálják a legjobb árakat, ugyanazokat az árakat találják honlapunkon, mint a szállás közvetlen ajánlatában! Olcsóbbat talált bárhol? Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknál (emailben, megnevezve a szállást, periódust, szobatípust, stb.!)

Kapcsolat a szállással
Szállásfoglalási kérésére közvetlenül a szállás, recepció vagy a megbízott kapcsolattartó maximum 48 órán belül válaszol! Ha bárkitől nem kapna választ ennyi időn belül, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon!

Biztos szállásfoglalások
Foglalás előtt ajánlatot kérhet, majd annak alapján a szállásnál közvetlenül vagy az utazási irodánál a foglalását bebiztosíthatja, lekötheti! Célszerű, javasolt lekötni a szállást (bár sok esetben az adott magyar szó is elég!), hiszen így nem adják ki másnak; a vendégnek is, a szállásnak is biztosabb, megnyugtatóbb a foglalás!

Segítünk a foglalásban
Ha bármely szállással kapcsolatban kérdése merülne fel, Online Ügyfélszolgálatunk (jobboldalt, lent) azonnal válaszol. Ha épp nem vagyunk online, kérjük hagyjon üzenetet!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak