Szabad szálláshely keresése

Hargitafürdői sípályák: Csipike, Miklós, Kossuth

Székelyföld legnagyobb síközpontja, különböző nehézségi szintű (nehézségi fokok a pirostól a feketéig) sípályákkal (5 sípálya van), amelyekhez 3 sífelvonó tartozik (a nagy - Kossuth - pályán a felvonóhoz 3 pálya tartozik).

1. Csipike pálya:

- nehézségi foka: könnyű
- pálya hossza 300 m, a felvonó hossza: 316 m (babylift)
- szintkülönbség: 35 m (1322 m magasságból indul és 1275 m-re érkezik), a lejtő szöge: 18 fok
- felvonó típusa: baby
* a pályát használhatják a snowbordosok is!

Naponta nyitva: 9:00 - 17:00; Bérlet: 40 RON; Egy felvonás: 2 RON
Esti sízés: 19:00 - 21:00; Bérlet: 30 RON; Egy felvonás: 3 RON
Felvonó adminisztrátor: Both Csaba, +40744590221

Hópánkó
A hópánkózásra kialakított pálya hossza 140 m, 22 m szintkülönbséggel és 82 m-es speciálisan képzett hópánkó felvonóval.
- hossza: 140 m
- szintkülönbség: 22 m
- felvonó típusa: baby

Naponta nyitva:
 9:00 - 17:00, este: 19:00 - 21:00 óráig; Egy felvonás: 2,5 RON, Öt felvonás: 10 RON
Felvonó adminisztrátor: Péter István, +40751988766

Korcsolya pálya
A Salvator nevet viselő amatőr korcsolyapálya 2010-ben került kialakításra (20 x 40 m, kanadai méretű - kisebb méretű), amely nyáron műfüves foci- és teniszpályaként működik. 
Korcsolyázás Hargitafürdőn - VIDEÓ

Napi program, árak: 
- 9:00 - 11:00, 11:30 - 13:30, 14:00 - 16:00 = 10 RON
- 16:30 - 18:30 = 15 RON
- 19:00 - 22:00 = 20 RON
- Korcsolya bérlés: 10 RON
Felvonó adminisztrátor: Péter Árpád, +40742659192

2. Miklós pálya:

Homoródfürdő: Élő webkamerás kép a sípályáról- nehézségi foka: közepes
- a pálya hossza 450 m, szintkülönbség 50 m.

Naponta nyitva: 9:00 - 17:00; Bérlet: 30 RON.

3. Kossuth pálya:

- három ága van, amelynek nehézségi foka: könnyű (1000 m), közepes (820 m) és nehéz (640 m).
- a pálya hossza 700-1000 m, a szintkülönbség 175 m.
- csákányos és tányéros fölvonó működik.

Árak:
- napi bérlet: (9-17 óráig érvényes) 40 RON
- félnapos bérlet (9-13 és 13 -17 órák között érvényes): 20 RON
- egy felvonás 2 RON,
- sífelszerelést is lehet bérelni, amelynek napi ára kb. 4-6 EUR
Felvonó adminisztrátor: Bíró Tibor, +40746737832

4. Ózon pálya

- sípálya hossza: 300 m
- szintkülönbség: 27 m
- nehézségi foka: könnyű
- felvonó típusa: baby lift

Árak: 
- 1 felvonás: 1 RON
- napi bérlet: 25 RON
Felvonó adminisztrátor: Orbán Ferenc, +40740430566

Sí- és szánkókölcsönző árjegyzéke /nap /óra
 • Teljes sífelszerelés
 • Síléc
 • Síbakancs
 • Síbot
 • Teljes hó deszka felszerelés
 • Hódeszka
 • Snowboard cipő
 • Szánkó
 • Bukósisak
 • 30 RON/nap
 • 15 RON/nap
 • 15 RON/nap 
 • 5 RON/nap
 • 30 RON/nap 
 • 15 RON/nap 
 • 15 RON/nap 
 • 15 RON/nap
 • 5 RON/nap 
 • 10 RON/óra
 • 5 RON/óra
 • 5 RON/óra
 • 3 RON/óra
 • 10 RON/óra
 • 5 RON/óra
 • 5 RON/óra
 • 5 RON/óra
 • 3 RON/óra


Síelés a Hargitafürdő sípályáin - VIDEÓ

Hargitafürdő Sípálya Fotóalbum

 

Kapcsolódó szállások:

Kapcsolódó más szolgáltatók:

Síoktató Hargitafürdőn

Vendégsarok | Segítség itt!

MIBEN SEGíTHETÜNK?

Kezdésként kilistáztunk néhány véletlenszerű szállásajánlatot... 

A KERESŐK HASZNÁLATA

A kereső segítségével listázhatóak ki a megadott kritériumok szerint a szállások, amelyet a Szűrő segítségével (régió, település, szállástípus, stb.) tovább szűkíthet.

Lista készítése
Ha bármelyik szállás tetszik, akkor a Szívecskére kattintva elmenthető a Kedvencek, Könyvjelző listába, s később ismét átnézhető, böngészhető, összehasonlítható (regisztrált felhasználóként nemcsak egy munkamenetre, hanem hosszabb időre is megőrizhető lista! Felhasználói fiók létrehozása).

Összehasonlítás
Ha valamelyik szálláshelyet (adottságait) szeretné a másikkal összehasonlítani, akkor jelölje be az Összehasonlítás négyzetet a szálláslista oldalon, s máris könnyen összehasonlíthat egy jó néhány szállásokra vonatkozó jellemző (mint pl. ár, férőhely, stb.).

Menü a fejlécben
Segítségképpen egy jó néhány keresőkritériumot már összeállítottunk Önnek, így a Menüben lévő linkekre kattintva kész szálláslistákat kaphat, amelyet az igényei szerint tovább szűkíthet, rendezhet (ABC, Minősítés, Létszám, Ár, stb.)!

FOGLALÁS KÉRÉSRE

A FOGLALÁS KÉRÉSRE címkével ellátott szállások csak az ajánlatkérést követő visszaigazolás (szállás foglaltsága, árajánlat pontosítása, stb.) után foglalhatóak, köthetőek le. A szállás lekötése történhet foglaló utalásával vagy megegyezés szerint csak telefonos vagy írásos megrendeléssel. Javasoljuk, hogy telefonos megrendelés esetén írásban is küldje el a megrendelését vagy foglaló utalásával kösse le!

ONLINE FOGLALHATÓ

Az ONLINE FOGLALHATÓ címkével ellátott szállások (jellemzően a hotelek) szobái, a szabad kapacitás függvényében azonnal foglalhatóak, online (bankkártyás fizetéssel) azonnal leköthetőek, lefoglalhatóak. Az online szállásfoglalás egyszerű, gyors és biztonságos! Nem kapunk, nem tárolunk bankkártyaadatokat! Foglalásait jelenleg  a világ legbiztonságosabb online fizetés szolgáltatójánál a PayPalnál bankkártyájával és/vagy PayPal fiókjával is kiegyenlítheti. Lehetőség van átutalással is kiegyenlítenie a foglalásának árát. A pénznem minden esetben euró.

Online Szállásfoglalás Erdély

 

TÖRZSVENDGÉINKNEK

Regisztrálja magát a honlapunkon, legyen törzsvendégünk és foglaljon szállást honlapunkon kedvezménnyel! Amennyiben már az előző évek (akár az előző 10 év!) valamelyikén foglalt a honlapunkon (utazási irodánkon) keresztül szállást, úgy kérhet Utazási Irodánktól Kedvezménykupont! Küldje el a szállásfoglalása EA (egyedi azonosító) számát és mi új foglalás alkalmával 5% kedvezménnyel jutalmazzuk hűségét bármelyik szállásajánlatunk esetén!

ÖN JÁRT MÁR ERDÉLYBEN?

Ha járt már Erdélyben, megszállt bármelyik szálláshelyen Székelyföldön, amely szerepel a honlapunkon, akkor kérjük, hogy mondja el (jó vagy akár rossz) véleményét / javaslatait az adott Szálláshelyről, így segítve másokat is a legmegfelelőbb szállás kiválasztásában. A szállást kiválasztva, a Vélemények / Értékelések panelen véleményezhető, Regisztrált felhasználóként.

Miért a SzékelySzállás?

Mert helyiek vagyunk
A honlapot működtető SeklerTravel Utazási Iroda érvényes licencel tevékenykedik, csapata székelyföldiekből tevődik össze, így majdnem minden szállást személyesen ismerünk, saját benyomás, sok éves tapasztalat alapján tudjuk ajánlani.

Árgaranciát vállalunk
Szálláspartnereink szerződésben garantálják a legjobb árakat, ugyanazokat az árakat találják honlapunkon, mint a szállás közvetlen ajánlatában! Olcsóbbat talált bárhol? Kérjük, jelezze ügyfélszolgálatunknál (emailben, megnevezve a szállást, periódust, szobatípust, stb.!)

Kapcsolat a szállással
Szállásfoglalási kérésére közvetlenül a szállás, recepció vagy a megbízott kapcsolattartó maximum 48 órán belül válaszol! Ha bárkitől nem kapna választ ennyi időn belül, kérjük, jelezze Ügyfélszolgálatunkon!

Biztos szállásfoglalások
Foglalás előtt ajánlatot kérhet, majd annak alapján a szállásnál közvetlenül vagy az utazási irodánál a foglalását bebiztosíthatja, lekötheti! Célszerű, javasolt lekötni a szállást (bár sok esetben az adott magyar szó is elég!), hiszen így nem adják ki másnak; a vendégnek is, a szállásnak is biztosabb, megnyugtatóbb a foglalás!

Segítünk a foglalásban
Ha bármely szállással kapcsolatban kérdése merülne fel, Online Ügyfélszolgálatunk (jobboldalt, lent) azonnal válaszol. Ha épp nem vagyunk online, kérjük hagyjon üzenetet!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak