Szabad szálláshely keresése

Fizetés bankkártyával PayPal-onA PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely nemrég óta Magyarországon és Romániában egyaránt elérhető, mind vásárlóként, mind kereskedőként. Társaságunk is a PayPal rendszerét veszi igénybe fizetések teljesítéséhez, melyet közel 82 millióan használnak világszerte, hiszen gyors, biztonságos és olcsó pénzküldési lehetőség.

 

Kérjük, tekintse meg Útmutatónkat az Online Szállásfoglaláshoz, bankkártyás fizetéshez!


Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó és elterjedt fizetési megoldás...

- egyszerű, mert egy dombornyomott kártya segítségével Ön könnyedén fizethet, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni;
- gyors, mert néhány perc alatt lehet csatlakozhat a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik;
- biztonságos, mert a bankkártya adataidat a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézbe);
- népszerű, mert Magyarországon is több, mint 100.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni;
- olcsó, mert minden on-line fizetés után a tranzakciós költséget nem ÖN, hanem a fogadó állja (hasonlóan mint más, hagyományos bankkártyás fizetés esetén), ÖN mindig csak a szolgáltatás (szállásfoglaló) pontos összegét fizeti
- elterjedt, mert a világ legnagyobb on-line fizetési rendszere, melynek több mint 150 millió felhasználója van szerte a világon.

PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnia, de rendelkeznie kell egy bármely bank által kibocsájtott dombornyomott bankkártyával (VISA, MasterCard, American Express).

Hogyan működik a PayPal?

A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).
A pénzt akár 16 féle devizanemben kezelheti; mint: magyar forint, euro, amerikai dollár, angol font, svájci frank, lengyen zlotyi, japán jen, ausztrál dollár, kanadai dollár, cseh korona, dán korona, hong kongi dollár, új-zélandi dollár, norvég korona, singapuri dollár és svéd korona.
Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya nyújta.

Biztonságos a PayPal?

Ez a pénzküldési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal - hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz - biztonságosan kezeli az információnkat. Az adataink erősen titkosított rendszerben ([[SSL]], [[https]]) vannak kezelve, amelyből a kereskedő nem lát semmit. A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, amely bármikor visszaellenőrizhető.

Bővebb információ a [[PayPal]]ról a Wikipedián vagy a Google -n.

Az Ön bankkártya adatait cégünk nem tárolja és sem írásban, sem telefonon, sem egyéb más módon nem kérjük Öntől ezeket a bizalmas adatokat!

Az online foglalhatóak a meghirdetett programajánlatok is (mint. pl. Szilveszter, Last Minute, húsvéti-, stb. programcsomag) az egyeztetést, konkrét ajánlat elfogadását követően, emailen küldjük meg a PayPal fizetési megbízást.

Hogyan történik egy fizetés?

A szállásfoglalási űrlap kitöltését követően, az oldalunk automatikusan átnavigálja Önt a PayPal biztonságos fizetési oldalára. (Please wait, your order is being processed and you will be redirected to the paypal website. If you are not automatically redirected to paypal within 5 seconds... - Azaz kérjük, várja meg az 5 másodperc multán történő átirányítást vagy ha nem történne meg, akkor kattintson a megadott linkre!)

Itt két lehetőség között választhat.

- Ha van PayPal számlája, akkor a jobb oldalon egyszerűen lépjen be, és fizessen a szokásos módon.
- Ha nincs, akkor a bal oldalon megjelenő űrlapot használja (Sign up for a PayPal account and continue checkout.).
A rendszerünk által számolt, fizetendő összeg automatikusan megjelenik a fizetési oldalon.

A fizetési oldalon Önnek a következő adatokkal kell kitöltenie az űrlapot

Card Number: ez a bankkártya száma
Expiration Date: a bankkártya lejárati ideje HH/ÉÉ sorrendben, ahogy ezt általában a bankkártyán is megadják.
CSC: a kártya hátoldalán található háromjegyű biztonsági kód (az aláírás mező felett jobbra).
Home Telephone: - ez ugyan otthoni telefont jelent, de azt a számot érdemes megadni, amelyen a bankja eléri Önt, ha mégis gond akadna. (Ne felejtse el megadni az országkódot és a körzetszámot)
E-mail: az itt megadott e-mail címre érkezik a visszaigazolás a fizetésről.
A címadatokat - Billing Address Line1 - érdemes itt még egyszer ellenőrizni. A "Billing Address Line2" mező csak arra szolgál, ha az első sorba nem fértek volna ki a címadatok. Ez az egyetlen nem kötelezően kitöltendő mező.
Ha az összes mezőt kitöltötte, nyomja meg a "Agree and Continue" gombot. Itt még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, a fizetendő összeget és a megrendelést.
Ha mindent rendben talál, hagyja jóvá a tranzakciót. Pillanatokon belül értesítik Önt e-mailben a sikeres tranzakcióról, ezzel egyidőben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelése feldolgozását.

A szállásfoglaló kifizetésének ez az Ön számára az egyik leggyorsabb és legolcsóbb módja!

Ha azonban mégsem sikerül valamilyen oknál fogva a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található: Cancel and return to Székelyföldi Szálláskereső (azaz Mégsem, és visszatérés a Székelyföldi Szálláskereső honlapjára) linkre kattint - ez esetben értelemszerűen a bankkártyja nem terhelődik meg a fizetéssel.

Reméljük, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni a rendelés kifizetése. Ha bármilyen gond felmerülne, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Még egy fizetési lehetőség PayPal-on

Ha nem akar létrehozni PayPal fiókot, akkor az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímre küldje el a foglalás részleteit (a település neve, a lefoglalandó szállás neve, pontos periódus, személyek létszáma), s küldünk e-mailen egy személyre szóló fizetési megbízást, amelyet bankkártyájáról fizethet (hasonló módon, mint bármely internetes áruházban).

TIPP: PayPal fiók létrehozásakor bankkártya adatait nyugodtan megadhatja, hiszen a bankkártyához tartozó számlát a PayPal csak akkor terheli meg, ha PayPal-os egyenlege nem nyújt fedezetet a kívánt szolgáltatás kifizetéséhez. Érdemes biztonsági okokból pl. az OTP internetes Webkártyáját használni.

Mi történik a fizetés után?

A foglaló sikeres befizetésének pillanatában Ön, a szálláskiadó és az irodánk is kap egy automata e-mailt, tájékoztatva mindhárom felet a tranzakció sikerességének létrejöttéről. Leellenőrizve a szállás tényleges fogadóképességét megküldjük - munkanapokon 24-48 órán belül a visszaigazolást (Vouchert) és a számlát, amelllyel a lefoglalt szálláshely elfoglalható.

Tekintse meg Szállásfoglalási feltételeinket és az Online szállásfoglalási tájékoztatónkat is.

MasterCard úti tippek

Fizetés bankkártyával
Ma már számos helyen lehet és érdemes Erdélyben is bankkártyával fizetni. A nagyobb szállodaláncoknál (Danubius, Hunguest, Ramada, Intercontinental stb.), nagyobb kereskedelmi panzióknál (20-30 szobásak) ma már majdnem mindenütt lehet bankkártyával fizetni (erre foglaláskor érdemes rákérdezni). Bővebben

Hotel, szálloda ajánló

Romantik Turisztikai Komplexum
Romantik Turisztikai Komplexum starstarstar
14.82€ (70.00lei)  /szoba/nap

Fő utca 11-14 szám, DN 13A, DN 13B és DJ 142, Balavásár, 530200, Maros, Románia

Gyorsinfó További információ
Hotel Ambient
Hotel Ambient starstarstarstar
65.00€  /szoba/nap

Iuliu Maniu sugárút, 27., Brassó, 500091, Brassó, Románia

Gyorsinfó További információ
Sanderson Apartments
Sanderson Apartments starstarstarstar
180.00€  /apartman/nap

Főút, 220. szám, Csíkdelne, 537231, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű panzió ajánlatok

Európa Panzió
Európa Panzió starstarstar
12.00€  /fő/nap

Fő út, 16. sz., Csíkkarcfalva, 537035, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Becsali Panzió
Becsali Panzió starstar
9.00€  /fő/nap

Főút, 136 szám, Székelyszentlélek, 537166, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Viktória Panzió
Viktória Panzió starstarstar
2.54€ (12.00lei)  /fő/nap

Sólyom utca 11 szám., Tusnádfürdő, 535100, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ

TIPP: véletlenszerű kulcsosház ajánló Székelyföldről

Losy Faház
Losy Faház starstar
60.00€  /kulcsosház/nap

534. szám, Székelyvarság, 537350, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Zomora Károly Kulcsosház
Zomora Károly Kulcsosház starstar
63.00€  /kulcsosház/nap

N/A, Székelyvarság, 537350, Hargita, Románia

Gyorsinfó További információ
Zabos Kulcsosház / Zabos Vendégház
Zabos Kulcsosház / Zabos Vendégház starstar
40.00€  nap

Főút, 237 szám., Torockó, 517610, Fehér, Románia

Gyorsinfó További információ

Vendégsarok | Segítség itt!

TIPP: ha további segítségre van szüksége, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba a fejlécben található Kapcsolat, online ügyfélszolgálat menüpont vagy az oldal alján, jobb oldalon található online chatüzenő segítségével.

Ajánlatkérés csoportnak